Teknisk analyse

Bitcoin Analyse 19 Juli

Bitcoin Ukentlig chart

Bitcoin - analyse 19 - Juli - 2023 ukentlig - chart - valutaen.no

Fortsatt i en god uptrend

bitcoin-analyse-19-juli. Ser vi på bitcoin, så er vi fortsatt i en god uptrend. Selv om at det har vært litt bearish bevegelser. Den stoppet rett ved et suportområdet. ved 29957 dollar området. området. Candle er fortsatt i bevegelse. Men den er ved et området, som har blitt respektert 3 ganger tidligere på ukentlig chart.

Så det er ingen grunn til og se seg om for og selge denne kryptovalutaen. Den har også 3 higher hihgs, og da etterfulgt av en god og stabil trendlinje.

Den har mye suport nedenfor

Bitcoin Daglig chart

Bitcoin - analyse 19 - Juli - 2023 - daglig - chart - valutaen.no.jpg

Suportområdet

Bitcoin har en god upttrend på daglig chart og. Her ser vi, det enda bedre. Hvordan suportområdet har fungert. Den konsoliderer ved dette området, og har noen higher highs. Den er fortsatt bullish. Det kan se ut til at den bygger seg opp, for og gå videre oppover. Et brudd over 3200 vil, høyst sannsynlig få den til og flyve videre.

Bitcoin 1 H chart

Bitcoin - analyse 19 - Juli - 2023 -1 - h - chart - valutaen.no.jpg

Triangle formasjon

Bitcoin, viser tydelig en konsolidering på 1 H chart. Det, kan se ut til at den er på vei til og gjøre en triangle formasjon. Den er bullish. Den stanger mot resistance området, men suportområdet holder godt.

Med tanke på det fundamentale, så er det ingen grunn til og selge. Se etter gode entry signaler, for og kjøpe.

Oppsummert

Oppsummerer vi Bitcoin analyse 19 Juli. Er den fortsatt bullish, og det kan se ut som at den gjør seg klar på samme måte og set up som Litecoin. Skal du være inne i det lange løp, så er dette en gylden kjøpsmulighet om du ikke alle rede er inne i Bitcoin.

Disclamer

Investering av ekte penger, involverer tap av penger. Og disse analysene må kun sees på som underholdning. Og det må ikke investeres på bekostning av disse analysene. Skal du investere ekte penger, gjør dine egne vurderinger på hva slags opplysninger du vil investere ut i fra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *