Teknisk analyse

Litecoin Analyse 19 Juli

Litecoin Analyse 19 Juli Det er ikke så veldig mye som har forandret seg med Litecoin, siden sist analyse 16 Juli.

Litecoin Månedlig chart

Litt mer bearish

Det har vært litt mer bearish, bevegelse i denne kryptovalutaen på månedlig chart. Den er allikevel ved et veldig innteressant området. Den her ved et suportområdet. Samt at valutaen fortsatt er i en uptrend.

Litecoin Ukentlig chart

God uptrend

På ukentlig chart,s er vi en stabil og god uptrend. Den er ved suportområdet, og det som vi ser på chart er kun en helt vanlig reatreace. Det bør unngås og shorte denne kryptoavalutaen. I vert fall om du er ute etter og kjøpe den, for og dra nytte av en potensiell oppgang, etter halveringen.

Litecoin Daglig chart

Litecoin-analyse-19-juli-2023-daglig-chart-valutaen.no

Noen selgere inne i bildet

Det er fortsatt noen selgere inne i bildet. Men det er ikke så mange av de, og de blir solgt forsiktig. Det er mange små candles, nå som den er ved suportomårdet. Det må et godt brudd, for og få snu trenden fra en uptrend til en downtrend. Den har en hihger hihg, og er fortsatt bullish på daglig chart.

Litecoin 4 H chart

Litecoin-analyse-19-juli-2023-4-h-chart-valutaen.no

Korreksjon

Det har vært en fin korreksjon på 4 H chart. Den har duppet litt nedenfor suportlinjen. Det er relativt rolige og lite bevegegelser. Selv om at den har vært litt bearish, er det ingen grunn til og tro at den kommer til og falle så mye videre. Og det kan være greit og se etter eventuelle kjøpsmuligheter på denne krypotvalutaen.

Litecoin 1 H Chart


Litecoin-analyse-19-juli-2023-4-h-chart-valutaen.no_-1

Konsolidering

På 1 H chart, har det vært en konsolidering. Noe som kan tyde på at den er på vei til og flate ytterligere ut på de høyere tidsrammene. Og det så absolutt, ikke selgers markedet i Litecoin nå. Det og se etter kjøpsignaler, for «buy and hold». Eller, og scalpe denne kryptovalutaen er alternativene jeg ser det nå.

Den har konsolidert rolig, ig er fortsatt i en forsiktig uptrend.

Oppsummert

Oppsummering av Litecoin Analyse 19 Juli. Litecoin, har vist litt bearish tendenser på de større tidsrammene. Men det betyr ikke at den er bearish, overhodet. Den har en reatreace. Skal man se en nedtur og en downtrend, må det inn noen tunge fundamentale nyheter.

Det er det motsatte som er gjeldende for denne kryptovalutaen. Det er mange som kan sitte på gjerde og vente. I påvente av halveringen som kommer den 2 august. Skal man inn i denne valutaen nå. Er det og kjøpe for og holde. Har man tro på at halveringen kommer til og gi en stor prisoppgang. Ja da er det buy and hold, og den er ved et utrolig nivå for og dra nytte av en potensiell god oppgang.

Disclamer

Investering av ekte penger, involverer tap av penger. Og disse analysene må kun sees på som underholdning. Og det må ikke investeres på bekostning av disse analysene. Skal du investere ekte penger, gjør dine egne vurderinger på hva slags opplysninger du vil investere ut i fra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *