Teknisk analyse

Teknisk Analyse Bitcoin 7.08.2022

Teknisk Analyse Bitcoin 7.08.2022

Teknisk Analyse Bitcoin 7.08.2022. Bitcoin har hatt en nedgang. Men det ser ut til at den har stabilisert seg her. Det er relativt liten bevegelse i denne kryptovalutaen.

Bitcoin daglig chart

Daglig chart

Den daglige charten. Viser det den har gjort, de siste månedene. En god og stabil uptrend. Det som er når man ser på en uptrend, på daglig chart. Er at man får en «kurve». Det vil si at den, går opp og ned. Men i det store bildet, så går trenden oppover. Noe som den har gjort her. Den ligger nå på 29106 dollar per bitcoin. Den er ved et støtteområdet. Den ligger der hvor både trendlinje og suportlinje krysser hverandre. Det kan være at dette støtteområdet, bli respektert.

Resistance

Det første skikkelige motstandsområdet er ved 37127 dollar området. Dette er det første punktet den kan stoppe opp, og eventuelt slite med og presse seg igjennom når oppgangen i bitcoin kommer.

Bitcoin candle

Candle

Her har vi daglig chart. Den samme charten som ovenfor. Bortsett fra at den her er zoomet inn, for og kunne se candlestickene bedre. Som man kan se, så har bevegelsene blitt mindre, og det ser ut til at botcoin har stabilisert seg. Det er verken mange kjøpere eller selgere, inne i bildet nå. Med tanke på uptrenden, så ser vi og at den ligger naturlig og hviler. Og har flatet litt ut. Mest sannsynlig. Bitcoin er nå ved et konsolideringsområdet.

Oppsumert

Bitcoin, er i en god uptrend på daglig chart. Den har hatt en nedgang. Men det jeg vil kalle en reatrece, som er naturlig i forhold til en uptrend. Den er ikke bearish. Og det kan ligge en god kjøpsmulighet her. Det er ventet en oppgang, både teknisk og fundamentalt. Mange store investorer som har kjøpt seg inn i denne kryptovalutaen. Det er bare et spørsmål om tid, om når den vil stige.Absolutt laveste vi kan se er 24839 ish området. Noe som er lite sannsynlig. Suport ved 27663 er mer sannsynlig. Men med tanke på at den har flatet soppas bra ut her som den har gjort, så er en oppgang herifra slik jeg ser det.

Dette kan være en god inngang for buy and hold. Da snakker vi om måneder.

Disclamer

Investering av ekte penger, involverer tap av penger. Og disse analysene må kun sees på som underholdning. Og det må ikke investeres på bekostning av disse analysene. Skal du investere ekte penger, gjør dine egne vurderinger på hva slags opplysninger du vil investere ut i fra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display