Krypto NyheterKryptovaluta

Manta Pacific Imponerende 1 250 prosent vekst

Manta Pacific Imponerende 1 250 prosent vekst

Manta Pacific Imponerende 1 250 prosent vekst. Crypto airdrop-jegere har satt inn imponerende 345 millioner dollar. i Manta Pacific, Ethereum layer 2 blockchain fra Manta Network, siden 14. desember. Hva som utløste denne plutselige interessen? Årsaken er en kommende airdrop tidlig i 2024.

Deltakere i airdropen har ivrig satt inn Ether og stablecoins i blockchainen. For å sikre seg belønninger som er planlagt distribuert i januar. Bemerkelsesverdig har Manta Pacifics Total Value Locked (TVL) opplevd en imponerende vekst på 1.250 prosent, i desember. Noe som gjør den til den syvende største Ethereum layer 2 blockchainen etter total verdi låst, ifølge data fra Ethereum layer 2-sporingssiden L2Beat.

Total Value Locked (TVL) er en nøkkelindikator som sporer hvor mye krypto som er låst i DeFi-protokollens smarte kontrakter, eller i alle DeFi-protokoller som kjører på en gitt blockchain.

Kenny Li, medgrunnlegger av blockchain-utvikleren p0x Labs og bidragsyter til Manta Network, ser på denne veksten i TVL som oppmuntrende. Ifølge Li indikerer disse tidlige tegnene at en ny aktør er på vei opp fra DeFi for å utfordre etablerte plattformer som zkSync og Base – begge Ethereum layer 2 blockchains.

Til tross for de lovende signalene er det bekymringer rundt den smarte kontrakten som holder disse innskuddene. Kontrakten er ikke verifisert på Ethereum blockchain explorer Etherscan, noe som gjør det vanskelig for uavhengige sikkerhetseksperter å vurdere sikkerheten. Manta-teamet hevder imidlertid at kontrakten har blitt gjennomgått av sikkerhetseksperter.

«Kontraktene er revidert av Veridise,» sa Li. «For øyeblikket er revisjonen ikke verifisert på Etherscan, da kontrakten ikke er åpen kildekode, men vi planlegger å få dette verifisert i fremtiden.»

Risikovillige

For risikovillige krypto-entusiaster har den uverifiserte kontrakten ikke vist seg å være et problem, da de har satt inn betydelige beløp i ni sifre dollar. Dette vitner om tillit til Manta Pacifics potensial innenfor DeFi-landskapet.


Investorene ble motivert til å sette inn midlene som en del av Mantas New Paradigm-kampanje.

Denne kampanjen lover fem lag med belønninger for de tidlige investorene, inkludert en airdrop på 50 millioner Manta-tokens. Siden Manta ikke handles ennå, har ikke disse 50 millionene tokens noen nåværende markedsverdi.


For å skaffe deg en STONE-token, har den økte Total Value Locked (TVL) sannsynligvis sin rot i den kommende airdropen. Prosjektets bro har bare samlet inn 28 millioner dollar i innskudd de siste tre månedene.

STONE

De som håper på Manta-airdrop mottar en token kalt STONE som kompensasjon for sine låste Ether-innskudd i blockchainen.

STONE er en såkalt utbyttebærende token, ifølge Mantas dokumentasjon. Airdrop-jegere vil kunne innløse STONE for Manta-tokens i januar. Som en utbyttebærende token kan de også bruke STONE til å tjene poeng på protokoller innenfor Manta Pacific som støtter denne tokenen. Ved å gjøre dette kan investorene dyrke flere STONE-tokens og potensielt øke den lovnede Manta-tokenairdropen.

I tillegg til dette tjener innskyterne også NFT-er, som kan selges på Element, en fler-kjede NFT-markedsplass.

Deltakerne er også på jakt etter NFT-kombinasjoner som kan gi enda større airdrop-belønninger. Denne prosessen krever at de skaffer seg seks ulike NFT-er fra kampanjen, som deretter kan kombineres for å få en førsteklasses NFT med større belønninger.


1 milliard. dollar. i investeringer Manta representerer den nyeste trenden. Der prosjekter tiltrekker seg betydelig tidlig støtte ved å love belønninger tidlig neste år.

Et annet eksempel er Blast, et planlagt Ethereum layer 2 blockchain-prosjekt, som klarte å samle omtrent 650 millioner dollar. på knapt en uke etter kunngjøringen i november. Prosjektet har nå sikret seg over 1 milliard dollar i investeringer.

På samme måte som Blast er også Manta Pacific eksklusivt tilgjengelig gjennom invitasjon. Der potensielle nye deltakere må skaffe invitasjonskoder fra eksisterende investorer.

Les også dune.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *