BitcoinKrypto Nyheter

SOL beveger seg mot 200 AVAX stiger med 12% og BTC sikter mot 70 000 igjen

SOL beveger seg mot 200 AVAX stiger med 12% og BTC sikter mot 70 000 igjen

SOL beveger seg mot 200 AVAX stiger med 12% og BTC sikter mot 70 000 igjen. For de som har investert i, ikke bare kryptovalutaen Bitcoin, men i kryptomarkedet generelt, har opplevd en markant økning i sine kryptoinvesteringer. Det er mange som venter på en god retur, men ingenting er sikkert. Kryptomarkedet er et relativt nytt marked, siden Bitcoin kom i 2009. Kryptovaluta, er et økonomisk system som er bare litt over 15 år gammelt. Det er relativt ferskt når man ser på det historisk. Så hvor står retreace Bitcoin kommer til å få, er usikkert. Etter at prisen på Bitcoin bikket under og var på 60 000 dollar-området, noe som også førte til at en god del flere kryptovalutaer gikk litt tilbake, ser det ut som at enkelte prøver å strekke seg opp til tidligere nivåer.

Binance

Binance Coin markerer seg som den andre betydningsfulle vinneren blant de største alternativene, mens SHIB og DOGE opplever en nedgang på 3 prosent. Bitcoin-prisen opplevde økt volatilitet mot slutten av arbeidsuken. Inkludert et fall på 8 000 dollar. men den har nå hentet seg noe inn etter tapene. Flere alternative mynter har hentet seg inn igjen etter fredagens kræsj. Med AVAX, BNB, SOL og APT som dagens beste ytelsesutøvere.

Store svingninger i prisene

Bitcoin opplevde store svingninger i prisene i begynnelsen av den siste uken. Først falt den til 67 000 dollar. Men deretter skjøt den opp til en helt ny rekord på rundt 73 000 dollar. Takket være sterk kjøpsaktivitet. Selv om den kortvarig oversteg dette nivået på tirsdag, kom bjørnene ut og presset prisen ned under 69 000 dollar raskt. Volatiliteten fortsatte da Bitcoin nådde en annen helt ny rekord på nesten 74 000 dollar. Torsdag før den ble avvist igjen. Dette førte til en nedgang på omtrent 8 000 dollar. Og prisen falt til et ukentlig lavt nivå på under 66 000 dollar.

Etter hvert begynte den å komme seg, og nådde til og med kortvarig over 70 000 dollar. I løpet av natten, men klarte ikke å overstige det nivået. Per nå handles BTC for litt over 69 000 dollar. Markedsverdien har økt til over 1,350 billioner dollar. og dominansen over de alternative kryptovalutaene ligger på 49,2 prosent.

Chart

SOL beveger seg mot 200 AVAX stiger med 12% og BTC sikter mot 70 000 igjen - bitcoin - chart_valutaen
Bildet: Tradingview

SOL

SOL på en Uptrend Solanas innfødte kryptovaluta har vært på en bemerkelsesverdig oppgang, og har utfordret markedets nylige nedgang. I løpet av den siste dagen har SOL økt med 8 prosent. Og nådd en pris over 190 dollar, noe som markerer sitt høyeste verdi på over to år.

AVAX, som ikke vil bli overgått, har også nådd en flerårig topp, og nådd $60 etter å ha opplevd en økning på 12 prosent på en dag. BNB har igjen krysset terskelen på $600, med en økning på 5%. Aptos har sluttet seg til rekken av vellykkede alternativer, med en imponerende økning på 14 prosent. Som endte opp med at den, nådde 15 dollar.

På den annen side har DOGE og SHIB opplevd små nedganger på litt over 3 prosent. Mens ETH har holdt en stabil posisjon litt over 3,700 dollar.

Den samlede markedsverdien av kryptovalutaer har økt med over 60 milliarder dollar. Det på bare én dag, og overstiger nå 2.760 billioner dollarpå CG.

Markedsoversikt

SOL beveger seg mot 200 AVAX stiger med 12% og BTC sikter mot 70 000 igjen - markedsoversikt_valutaen

Enormt

Disse positive prisbevegelsene gir investorene grunn til optimisme og entusiasme. Selv om kryptomarkedet kan være volatilt, viser den stadig økende markedsverdien og de imponerende ytelsesøkningene blant ulike kryptovalutaer at fremtiden ser lysere ut. Med stadig mer interesse og tillit fra både investorer og institusjoner, er det ingen tvil om at kryptovalutaens potensial fortsatt er enormt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *