Hva er

Hva er BNB Coin Kryptovaluta

Hva er BNB Coin Kryptovaluta

Hva er BNB Coin Kryptovaluta. Binance-børsen utsteder kryptovalutaen Binance Coin (BNB), som handles under symbolet BNB. Ifølge data fra august 2023 er Binance Exchange verdens største kryptobørs med en handelsvolum på 6,7 milliarder dollar.

Hvitvasking av penger

Den 21. november 2023 erklærte Binance og dens administrerende direktør, Changpeng Zhao, seg skyldige i anklager om hvitvasking av penger. Binance ble enige om å betale 4,3 milliarder dollar for å løse anklagene. Changpeng Zhao trakk seg som administrerende direktør og ble enig om å betale 50 millioner dollar som en del av avtalen. Dette skjedde bare en måned etter at Binance stanset all handel med amerikanske dollar, innskudd og uttak den 17. oktober 2023. Som svar på et Søksmål søksmålfra Securities and Exchange Commission (SEC) som ble innlevert mot Binance.US den 5. juni 2023.

Siktet

Den 5. juni siktet SEC Binance Holdings Ltd., BAM Trading Services Inc. og deres grunnlegger, Changpeng Zhao. For brudd på ulike verdipapirlover. Ifølge SEC ga de to selskapene, som driver Binance.US, feilaktige opplysninger om handelskontroller og tilsyn, drev uregistrerte børser, meglerforhandlere og oppgjørsforetak, og deltok i uregistrert tilbud og salg av verdipapirer til investorer basert i USA.

Utforske Binance Coin (BNB)


Å utforske Binance Coin (BNB) Opprinnelig opererte Binance Coin på Ethereumblockchain med ERC 20-standarden. Men det har senere utviklet seg til å bli hovedmynten på Binance Chain. Binance Coin (BNB) ble introdusert gjennom en initial coin offering (ICO) i juli 2017, og det er satt en tydelig øvre grense på 200 millioner BNB-tokens.

Hovedpunkter


Binance-børsen utsteder kryptovalutaen Binance Coin (BNB), og den handles med symbolet BNB. BNB hadde opprinnelig sin base på Ethereum-nettverket, men fungerer nå som den innfødte valutaen på Binance’s egen blockchain, Binance Chain. Kvartalsvis bruker Binance en femtedel av sine overskudd til å tilbakekjøpe og permanent ødelegge, eller «brenne,» Binance-mynter. Som er holdt i selskapets skattkammer. Gründerne skapte Binance som et nytte-token for å redusere handelsgebyrene i 2017. Men bruksområdene har utvidet seg til mange anvendelser, inkludert betaling av transaksjonsgebyrer (på Binance Chain). Reisebestillinger, underholdning, online tjenester og finansielle tjenester. Ved skrivetidspunktet hadde Binance Coin en markedsverdi på over 36 milliarder dollar. Og rangerer bak kun Bitcoin, Ethereum og USD Tether når det gjelder markedsverdi.


ICO-en tilbød 10 prosent, eller 20 millioner BNB-tokens. Til engleinvestorer, 40 prosent, eller 80 millioner, til grunnleggerteamet, og de resterende 50%, eller 100 millioner, ble tildelt ulike deltakere gjennom ICO-prosessen.

Avsatt til Binance-merkevarebygging

Omtrent halvparten av midlene som ble samlet inn under ICO-prosessen, ble øremerket for Binance-merkevarebygging og markedsføring. Mens rundt en tredjedel ble investert i utviklingen av Binance-plattformen og gjennomføringen av nødvendige oppgraderinger i Binance-økosystemet.

BNB hadde sin opprinnelse på Ethereum-nettverket, men fungerer nå som hovedvalutaen på Binance’s dedikerte blockchain, Binance Chain.

Største Kryptovaluta

Inntil 15. august 2023 rangerte BNB som den fjerde største kryptovalutaen etter markedsverdi, kun overgått av Bitcoin, Ethereum og USD Tether.

100 millioner Binance-tokens

Binance Coin Buring Selv om det opprinnelig ble tilbudt 100 millioner Binance-tokens i ICO-en, er den nåværende samlede tilførselen lavere. Kvartalsvis bruker Binance en femtedel av sine inntekter på å tilbakekjøpe og permanent ødelegge, eller «brenne,» Binance-mynter som er holdt i skattkammeret.

Binance har regelmessig gjennomført disse brenningseventene. Den seneste BNB-brenningen fant sted 14. april 2023, hvor Binance brente totalt 2 020 132,25 BNB, tilsvarende 676 744 304 USD verdt av tokens. Dette utgjør Binance’s 23. kvartalsvise BNB-brenning og er blant de største noensinne målt i amerikanske dollar.

Bruksområder og Støtte

Binance Coin Binance ble skapt som et verktøy-token for rabatterte handelsgebyrer i 2017. Men siden den gang har bruksområdene utvidet seg til flere applikasjoner på forskjellige plattformer. Den benyttes for å dekke transaksjonsgebyrer på Binance.com, Binance DEX og Binance Chain.

Den kan også anvendes til betalinger (hos steder som Crypto.com, Monetha og HTC). For å reservere reiseopphold (på nettsteder som TravelbyBit, Trip.io og Travala.com). For underholdningsformål (virtuelle gaver, kortpakker, lotterier); for å betale for online tjenester (BitTorrent, Canva, Storm); og til og med for finansielle formål (ta opp lån på ETHLend eller investere på Moeda).

Binance Smart Chain Fra og med 15. august 2023 behandlet Binance Smart Chain så mye som 3,9 millioner daglige transaksjoner. En tredobling av Ethereum’s historiske høydepunkt for daglige transaksjoner, men lavere enn rekorden på nesten 16 millioner daglige transaksjoner nådd i november 2021.

Binance-mynter kan også brukes til å investere i visse ICO-er som er oppført gjennom Binance’s Launchpad-program. Nye kryptovalutaer blir notert på Binance-børsen, og Binance gir en sømløs markedsplass for handel med et mangfold av etablerte og nye virtuelle tokens.

I 2017 fikk kryptovalutaen også støtte fra ulike partnerskap som har bidratt til å utvide bruksområdene. Dette inkluderer et partnerskap med Uplive, Asias fremste plattform for høykvalitets direktesending, som selger virtuelle gaver for BNB-tokens til Uplives 20 millioner brukere.

Støtte

Binance-mynten har også fra plattformen, mobilappen og VISA-debetkortet til Monaco, den nyskapende betalings- og kryptovalutaplattformen.

Hva er BNB-mynten? BNB-mynten er en kryptovaluta primært brukt til å betale transaksjons- og handelsgebyrer på Binance-børsen.

Hva brukes BNB-mynten til? Utover Binance-børsen har Binance Coin flere bruksområder, inkludert muligheten til å:

  • Betale med kredittkort
  • Betale for reiseopphold (på utvalgte nettsteder)
  • Kjøpe virtuelle gaver
  • Behandle betalinger
  • Gjøre investeringer
  • Gi lån og overføringer
  • Donere til veldedighet

Hva Betyr Konvertering til BNB? Innenfor kryptoverdenen refererer «dust» til enhver mengde mynter eller tokens som er så små at de ofte overses. Dette er i hovedsak de minimale brøkdelen som blir igjen etter handel.

På Binance har handelsmenn muligheten til å konvertere sitt «dust» til BNB. 13

Hva Er et BNB-marked? BNB-markedet henviser enkelt og greit til stedet der BNB kjøpes og selges. De fleste BNB-kjøp skjer på det sekundære markedet.

Er Binance forbudt i USA?

Binance er ikke forbudt i USA. Imidlertid, den 13. mai 2021, meldte Bloomberg at Binance Holdings er under etterforskning av Justisdepartementet og Skatteetaten. Ifølge rapporten har personer med innsikt i Binance sin virksomhet blitt undersøkt for hvitvasking og skatteunndragelse.

«Vi tar våre juridiske forpliktelser svært alvorlig og samarbeider med regulatorer og rettshåndhevelse på en samarbeidsvillig måte,» uttalte Binance-talskvinne Jessica Jung. «Vi har arbeidet hardt med å etablere et solid samsvarprogram som integrerer prinsippene for bekjempelse av hvitvasking og verktøy som benyttes av finansinstitusjoner for å oppdage og håndtere mistenkelig aktivitet.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *