BlockchainKrypto Nyheter

Solana har overgått Ethereum Sikrer nesten 50% av interessen fra krypto investorer globalt

Solana har overgått Ethereum Sikrer nesten 50% av interessen fra krypto investorer globalt

Solana har overgått Ethereum Sikrer nesten 50% av interessen fra krypto investorer globalt. Kryptovalutaen Solana har vekket betydelig interesse blant krypto-investorer. I 2024, og har sikret nesten halvparten av den globale oppmerksomheten sammenlignet med andre nettverk. Som Ethereum, BNB Chain og Avalanche.

I en nylig analyse utført av CoinGecko. En ledende aggregator av kryptovalutadata, ble Solana (SOL) identifisert som den dominerende blockchain-plattformen i år, og tiltrakk seg omtrent 50% av verdensomspennende oppmerksomhet. Investorer liker å følge bestemte historier om blockchain.

Denne økningen i popularitet følger Solanas imponerende opptur dette året, med verdien som har nådd 177 dollar, og nærmer seg toppnivåene fra 2021.

Spredningen av meme-mynter innenfor Solanas økosystem har også spilt en viktig rolle i dens brede appell. Tokens som Dogwifhat (WIF) og Bonk (BONK) har blitt spesielt bemerkelsesverdige.

I tillegg har introduksjonen av nye meme-mynter ytterligere økt interessen. For eksempel har Slerf (SLERF) blitt med i rekken av Solanas mest ettertraktede meme-mynter, sammen med Book of Meme (BOME). CoinGeckos rapport kaster også lys over den raske utvidelsen av Solanas desentraliserte finans (DeFi)-økosystem. Og fremhever enestående vekst i prosjekter som Parcl, Pyth Network, Jupiter og Marinade siden årets start.

Ifølge DefiLlama står Solanas TVL (Total Value Locked) nå på 4 milliarder dollar, en økning på 200% fra 1. januar.

TVL in Solana. Source DeFiLlama_VALUTAEN
Kilde DeFiLlama

Kan SOL motstå volatiliteten til Bitcoin og Ethereum

Den siste uken har vært en tumultaktig periode for kryptomarkedet. Med Bitcoin (BTC) og flere fremtredende kryptovalutaer som opplevde en betydelig nedgang, etterfulgt av en delvis opptur.

Per nå ligger BTCs handelsverdi på omtrent $66 000, noe som markerer en nedgang på 2% i løpet av uken. Ethereum (ETH) har sett en beskjeden bedring, og står nå overfor en ukentlig nedgang på rundt 5%, ifølge CoinGecko.

Imidlertid har Solana bemerkelsesverdig nok kommet ut med minimal påvirkning fra markedets svingninger. Og oppnådde en ukentlig vekst på 5,1% og handles for øyeblikket rett under $180.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display