Krypto Nyheter

Google indekserer nå Bitcoin blockchain for å vise lommeboksaldo

Google indekserer nå Bitcoin blockchain for å vise lommeboksaldo

Google indekserer nå Bitcoin blockchain for å vise lommeboksaldo. Søkemotoren, Google Søk tilbyr nå en ny funksjon som lar brukere få saldoen til Bitcoinlommebøker. Ved å angi adressene deres. Denne funksjonen, avslørt nylig, utvides til å søke etter adresser over Bitcoin og fem tilleggs-EVM-nettverk (Ethereum Virtual Machine). En grunnleggende del av visse kryptovalutaer.

Når en blockchain-adresse legges inn i Google Søk. Mottar brukerne et kort som viser deres Bitcoin-saldo sammen med tidspunktet for siste oppdatering. Google presiserer at saldoen gjenspeiler tilstanden ved den siste transaksjonen. Og støtter formater som P2PKH, P2SH og Bech32, samtidig som de merker at utvidede offentlige nøkkeladresser for øyeblikket ikke støttes.

Rajan Patel X-Konto

Offentlige transaksjoner

Alle Bitcoin-transaksjoner er offentlige på en blockchain. Å kjenne til en adresse kan ikke avsløre eieren, mens den private nøkkelen er det som trengs (og må holdes sikkert). For å beholde kontrollen. over lommeboken. Denne nye funksjonen fra Google gir brukerne enkel tilgang til informasjon om sine kryptovalutaformuer. Men det er fortsatt viktig å ta forholdsregler for å beskytte sin digitale valuta.

Google Søk også vise Ethereum-saldoer. Den ser på Arbitrum, Avalanche, Fantom, Optimism og Polygon. Dette kommer sammen med andre verktøy som å søke etter prisen på Bitcoin (f.eks. BTC USD) slik du ville gjort med en hvilken som helst annen aksje.

Med disse nye verktøyene kan brukere raskt og enkelt få oversikt over både Bitcoin- og Ethereum-saldoene sine. Samtidig som de kan holde seg oppdatert på prisbevegelser og markedstrender. Dette markerer et betydelig skritt fremover for tilgjengeligheten og brukervennligheten til kryptovalutaer. Og det vil være spennende å se hvordan denne utviklingen påvirker bruken av digitale valutaer i fremtiden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *