BitcoinKrypto NyheterKryptovaluta

Bitcoin’s fjerde halvering er nå fullført

Bitcoin’s fjerde halvering er nå fullført

Bitcoin’s fjerde halvering er nå fullført. Dette er hva den nettopp fullførte halveringen kan bety for minere og investorer. Halveringen, er en svært etterlengtet hendelse som skjer hvert fjerde år i kryptovalutaens verden, har endelig skjedd.

Denne hendelsen, som reduserer Bitcoin blokkbelønningen fra 6,25 BTC til 3,125 BTC, markerer et avgjørende øyeblikk i bransjen. Som et resultat har den daglige utvinningn av Bitcoin. Blitt kuttet i to, og ligger nå på rundt 450 Bitcoin sammenlignet med de tidligere omtrent 900. Dette kuttet vil fortsette til rundt 2140, når den siste BTC er utvunne.

Hvorfor er Bitcoin-halvering viktig

Den fjerde halveringen, som påvirker Bitcoin på blokkreward 840 000. Er betydningsfull på grunn av dens innvirkning på BTCs volatilitet, som pleier å intensiveres etter hver slik hendelse. Dette skyldes hovedsakelig at tilgjengelig tilbud minker. Og deretter øker verdien av Bitcoin som ennå ikke er utvunnet, noe som gjør det mer attraktivt for investorer.

Denne økte interessen er tydelig fra den betydelige mengden BTC som beveger seg til akkumuleringsadresser i tiden før hendelsen. I dagene før halveringen viste Bitcoin massiv volatilitet. Med prisen som kortvarig falt under 60 000 dollar for så å stige til 65 000 dollar. Alt i løpet av en ukes tid. Ved skrivetidspunktet handler verdens største kryptovaluta rundt sistnevnte pris.

Vanligvis bremser halveringen hastigheten på tilbudsekspansjonen. Selv om det går på bekostning av Bitcoin-minere, som står overfor en 50% reduksjon i blokkbelønninger. Dette justeringen kan føre til en midlertidig nedgang i Bitcoin-nettverkets hashfrekvens. Ettersom minere med eldre og mindre energieffektivt utstyr kan finne ut at deres operasjoner ikke lenger er lønnsomme og velger å stenge ned.

For øyeblikket ligger nettverkets hashfrekvens over 630 Ehash/s, ned med 13,3% fra det nylig etablerte toppunktet på 727 Ehash/s i mars. Ifølge data fra BitInfoCharts. Bitcoin sin mining sin vanskelighetsgrad. Sitter også på en historisk høyde på 86,39 billioner etter forrige ukes justering, noe som gjør det stadig vanskeligere å mine blokker.

Satoshi Nakamotos siste ord

Med halveringen gjort, gjaller Satoshi Nakamotos siste ord før han forlot sosiale mediekanaler gjennom fellesskapet. Nakamoto, den mystiske skaperen av Bitcoin, implementerte halveringsfunksjonen som et sikkerhetsnett mot den evige verdiforringelsen i fiatvalutaer. Hans visjon var forankret i å adressere den grunnleggende feilen med tillit som er innebygd i fiatvalutaer.

Det grunnleggende problemet med konvensjonell valuta er all tilliten som kreves for at den skal fungere. Sentralbanken må være til å stole på for ikke å devaluere valutaen, men historien til fiatvalutaer er full av brudd på den tilliten.»

Bitcoin har kommet langt siden Satoshi Nakamotos siste ord. Industrien som helhet har vært vitne til betydelige fremskritt preget av store oppgraderinger og gjennombrudd.

På den annen side har introduksjonen av spot- og fremtids-ETF-er. Gitt investorer tilgang til Bitcoin, og forsterket dets appell og aksept innenfor tradisjonelle finansielle kretser. Disse utviklingene fremhever i hovedsak Bitcoin sin evolusjon fra en ny og banebrytende ide. Til en globalt anerkjent eiendelsklasse som nå er i ferd med å forme fremtiden for finans.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display