Hva erKryptovaluta

Hva er Dogwifhat og hvordan kjøpe WIF

Hva er Dogwifhat og Hvordan kjøpe WIF

Hva er Dogwifhat og Hvordan kjøpe WIF. Meme-coinen, Dogwifhat (WIF) har tatt hundmynt-narrativet med storm. Her er hva du trenger å vite om den nyeste hundmynten og hvorfor den er så vellykket.

Fakta


• Memevalutaen dogwifhat. Med en Shiba Inu-valp i en rosa hatt. Er basert på Solana.

• Tokenen ble raskt en av de mest populære meme-coinen. Etter lanseringen 20. november 2023.

• Selv uten noen praktisk bruk. Nådde dogwifhat en markedsverdi på 2,9 milliarder dollar og en prisøkning på 153 196 % innen 19. Mars 2024, drevet av sitt levende fellesskap.

• Med et fast forsyning og ingen kompleks tokenomikk. Er dogwifhats verdi en ren og ren fellesskapsdrevet memevaluta.

• Memevalutaen utvider sin kulturelle innvirkning: en spin-off (catwifhat). En WIF NFT som ble solgt for over 1200 ETH, og logoen vil snart bli projisert på Las Vegas Sphere.

Hva er dogwifhat (WIF)?

En populær memevaluta bygget på Solana. Dogwifhat ble lansert 20. november 2023. Og raskt oppnådde popularitet på grunn av sin unike identitet med en Shiba Inu-valp iført en rosa hatt. Og bygget et blomstrende fellesskap dedikert til dens vekst.

Til tross for å ikke ha noen kjent nytteverdi. Har WIF etablert seg som en av de best utførende memevalutaene i 2024. På nettsiden sin hevder skaperen at den «bokstavelig talt bare er en hund med en hatt.»

WIF-tokenet har allerede prestert bedre enn prominente memevalutaer som Shiba Inu og Pepe Coin når det gjelder prisøkninger. I midten av mars 2024, finansierte kryptoentusiaster raskt en kampanje for å få dogwifhat-prosjisert på Las Vegas Sphere. Og oversteg finansieringsmålet på få dager.

Per 19. mars 2024, nådde den en markedsverdi på over 2,9 milliarder dollar og økte med 153 196 % i pris.

Se dogwifhat’s nåværende pris og nylige prisgrafer.

Dogwifhat Chart

Hva er Dogwifhat og hvordan kjøpe WIF-chart_valutaen.png
Bildet: Tradingview

Hvordan fungerer dogwifhat?

WIF er en SPL-token, standarden for fungible tokens på Solana blockchain. Den fungerer på samme måte som ERC-20 token-standarden på Ethereum.

Mens noen memevalutaer tilbyr komplekse økosystemer med staking og brennemekanismer. Holder dogwifhat tokenomikken tro mot sin enkle og lett forståelige natur:

Fast forsyning: dogwifhat har en maksimal forsyning på 998,9 millioner WIF-tokens. Og skaperen hevder at det ikke er planer om ytterligere tokenskapelse. En fast forsyning som Bitcoin kan potensielt bidra til prisøkning hvis etterspørselen øker tilsvarende. Ingen staking, brenning eller DeFi. Mens disse funksjonene har blitt vanlige med andre hundmynter utgitt etter DOGE, holder WIF ting enkelt og tilbyr ingen økosystem. Eller nyttefunksjoner. Det er bokstavelig talt bare en token. Fellesskap og prispekulasjon: Verdien av WIF ligger i fellesskapet og prisøkningen som avhenger av både fellesskap og markedssentiment.

Hva er dogwifhat’s formål?


Har den nytteverdi? Den korte svaret er at WIF ikke har noen nytteverdi. Og skaperen sier til og med på nettsiden at dogwifhat er «bokstavelig talt bare en hund med en hatt.»

For sitt misjonsuttalelse forkynner dogwifhat: «WIF er ikke bare en kryptovaluta. Det er et symbol på fremskritt, for futuristiske transaksjoner, et fyrtårn for de som tenker fremover. Det er tydelig at fremtiden tilhører de som omfavner innovasjoner som WIF. Og som går utover grenser og legger grunnlaget for en ny æra innen finans og teknologi.»

WIF-innehavere blir en del av ‘wif hat’-fellesskapet, som allerede har utvidet seg til videre spin-offs. Som catwifhat, og kan stolt vise tilknytning ved å bruke den offisielle ‘wif hat’-filteret som kommer snart.

WIF NFT

Solgt for Over 1 210 ETH Bildet av Achi, Shiba Inu-valpen. Som har på seg en strikket lue, er kjernen i WIF-memen. Eierne av Achi, i samarbeid med FeistyDAO. Slapp en en-til-en av det opprinnelige bildet som en NFT. Som ble solgt den 18. mars 2024. For 1 210,759 ETH i en live-auksjon, ifølge ‘with foundation’.

Hvorfor er WIF så vellykket?

Suksessen til memevalutaer som WIF kan tilskrives den virale og engasjerende naturen til memebaserte kryptovalutaer. Disse myntene er designet for å fange oppmerksomheten til entusiastiske nettsamfunn. Og trekker ofte inspirasjon fra karakterer, individer, dyr eller kunstverk som kan etterliknes. I dette tilfellet et bilde av en valp med en hatt som startet en trend med katter, frosker og mennesker med samme strikkede rosa lue.

Tiltrukket av memevalutaer ligger i deres lettsindige og morsomme natur, som appellerer til et bredt publikum, spesielt yngre private tradere. I tillegg gjør den lave inngangskostnaden og potensialet for betydelige gevinster memevalutaer attraktive for mange. Til tross for deres høye volatilitet og spekulative natur.

I WIFs tilfelle kan gunstig timing også ha spilt en rolle. Tokenen ble lansert i november 2023, akkurat da kryptomarkedet så ut til å vende tilbake til optimisme.

I tillegg ligner den på den originale memevalutaen, Dogecoin, ved at den er en ærlig og lettforståelig meme. Som ikke later til å være noe annet enn akkurat det — en token av en hund med en hatt. Mange handelsmenn tiltrekkes av det de allerede kjenner og forstår. Mens hunden med en hatt tilbyr en ny tilnærming til et populært tema.

Hvor mye vil WIF være verdt i 2024?

WIF opplevde spektakulær prisøkning tidlig i 2024, med en all-time high (ATH) på 3,49 dollar i mars 2024. På tidspunktet for skriving handles WIF for 2,36 dollar, opp 153 196,01 % fra lanseringsprisen. WIF er notert på flere tier-1 kryptobørser, inkludert Crypto.com. Noe som gjør tokenen svært tilgjengelig for private tradere. Imidlertid kan ingen si sikkert hva WIFs pris vil være i fremtiden.

Mange forventer økt engasjement med WIFs projeksjon på Las Vegas Sphere. Eksperter spekulerer også i at Bitcoin-halveringen i april 2024. Vil løfte kryptomarkedet som helhet. Et fenomen som er sett etter tidligere halveringshendelser. Imidlertid er memevalutaer svært volatile og spekulative. Samt andre faktorer i den makroøkonomiske situasjonen og kryptomiljøet kan påvirke WIFs pris på forskjellige måter.

Tredje største

2 April 2024. Ble Dogwifhat (WIF) den tredje største memevalutaen, bryter 4 milliarder dollar i markedsverdi. Kryptovaluta startet 2024 sterkt: Bitcoin nådde all-time highs (ATHs), Ethereum-børshandlede fond (ETF-er) ser lovende ut, og altcoins stiger. Kanskje mer interessant enn alt dette er oppgangen til memevalutaer i 2024.

Hvordan kjøpe WIF


med Crypto.com Det er enkelt å kjøpe WIF med Crypto.com. Mange andre memevalutaer, som Dogecoin (DOGE), Pepe (PEPE), og BOOK OF MEME (BOME). Er oppført sammen med WIF i Crypto.com Appen.

Du kan kjøpe WIF med USD, EUR, GBP, og over 20 andre fiatvalutaer. Eller handle den mot andre kryptovalutaer. Inkludert BTH, ETH, SOL, USDC, og over 250 flere.

For å begynne å kjøpe WIF i dag, last ned Crypto.com Appen. Gratis fra Apple App Store eller Google Play Store. Derfra vil du bli guidet gjennom registreringsprosessen, som bare tar noen få minutter å fullføre.Når du er registrert, har du muligheten til å fylle på kontoen din via bankoverføring, Apple Pay eller betaling med kreditt-/debetkort. Mens bankoverføringer kan ta 1-3 virkedager å behandle. Blir Apple Pay og kredittkortbetalinger behandlet på sekunder og klare til bruk for ditt første WIF-kjøp.

Bør du kjøpe WIF?


Som en av de nyeste hunde-tilleggene til den svært vellykkede memevalutanarrativet. Registrerte dogwifhat prisøkninger på over 3 000 % i løpet av måneder og overtok stifter som Dogecoin og Shiba Inu i gevinster. Dets kommende projeksjon på Las Vegas Sphere — takket være en kryptofellesskapets innsamling — forventes å øke populariteten ytterligere.

Men husk at memevalutaer er rent spekulative eiendeler uten noen nytteverdi. Deres svært volatile pris avhenger helt av popularitet. Mens det er volatiliteten til memevalutaer som kan tiltrekke mange til dette narrativet. Da det tilbyr muligheten for utrolige gevinster, betyr dette også at prisen like plutselig kan falle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display