Krypto Nyheter

NY kryptolov kan sprenge prisen på Bitcoin

NY kryptolov kan sprenge prisen på Bitcoin

NY kryptolov kan sprenge prisen på Bitcoin. Bitcoin og andre store kryptovalutaer, inkludert ethereum og XRP. Har skutt i været etter å ha krasjet til sine laveste nivåer i 2022. (President Joe Biden og tidligere president Donald Trump mottok advarsler om følgende. «Det er bare én måte å redde den amerikanske dollaren på»).

Bitcoin-prisen har klatret tilbake til sin tidligere all-time high på rundt 70,000 dollar, per bitcoin. Og kan være på vei til å gå «parabolsk» etter at tradere oppdaget et overraskende prisemønster. Mens ethereum, XRP og andre kryptovalutaer forbereder seg på sitt eget Wall Street-jordskjelv.

Nå, mens Trump og Biden styrter mot en bitcoin-konfrontasjon, har en potensielt spillendrende ny lov. Med en overraskende kryptobestemmelse blitt vedtatt av en senatskomite. Noe som kan bli den viktigste amerikanske kryptopolitikken noensinne hvis den blir lov.

Den amerikanske Senatets etterretningskomite har nylig godkjent en finansieringspakke. Pakken som inkluderer en nesten umerket bestemmelse om kryptovaluta. Denne bestemmelsen vil tvinge kryptoselskaper til å samle mer informasjon om brukerne sine. Hvis de ikke gjør det, risikerer de sanksjoner som skal forhindre finansiering av terrorisme.

Oppdaget av skarpsindige reportere

En ny bestemmelse, oppdaget av skarpsindige reportere hos Coindesk. Vil angivelig «fremskynde og automatisere prosessen for å sanksjonere ‘utenlandske digitale aktiva-transaksjonsformidlere’. Inkludert kryptobørser, som er knyttet til brukere som støtter terrorgrupper.» Intelligence Authorization Act (IAA) ble godkjent av komiteen med enstemmig 17-0 stemmer. Selv om kryptoseksjonen ikke ble nevnt da senator Mark Warner. En demokratisk lovgiver fra Virginia og komiteens leder, kunngjorde avstemningen i en pressemelding. Warner skrev at «Årets lovforslag forbedrer USAs etterretningssamfunns evne til å identifisere og motvirke fremvoksende teknologiske trusler fra fiendtlige nasjoner,». Og at «IAA. Utpeker også utenlandske ransomware-organisasjoner som fiendtlige cyberaktører og sikrer at etterretningssamfunnet har verktøyene de trenger for å motvirke økonomisk tvang og ulovlig teknologioverføring.»

Bitcoin og kryptovaluta blir ofte etterspurt av hackere som en del av ransomware-angrep. Imidlertid sier innsidere i kryptobransjen, som Coindesk har snakket med, at bestemmelsen sannsynligvis ikke vil overleve budsjettprosessen. «Jeg tror det sannsynligvis blir fjernet fra National Defense Authorization Act-prosessen. På grunn av umiddelbar motstand fra bransjen,» sa Cody Carbone, sjefspolitioffiser for Digital Chamber, til Coindesk.

I forrige måned vedtok Representantenes hus Financial Innovation and Technology for the 21st Century Act. Kjent som Fit21. Som delte ansvaret for regulering av kryptovaluta mellom Securities and Exchange Commission (SEC). Og Commodities Futures Trading Commission (CFTC). Og ble bredt støttet av kryptoselskaper og pro-krypto lobbygrupper. Biden-administrasjonen har søkt å myke opp sin holdning til bitcoin. Og kryptovaluta de siste ukene etter at presidentkandidat Donald Trump lovet sin støtte til kryptobransjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display