Teknisk analyseUncategorizedUncategorized

Månedlig analyse av Bitcoin 28.03.2023

Månedlig analyse av Bitcoin

Månedlig analyse av Bitcoin 28.03.2023. Bitcoin er Bullish, uten tvil. Både ved teknisk og fundamental analyse. Spørsmålet er om vi ser en retracement, før den skyter fart videre. Når vi ser på månedlig chart, så ser vi at det ble formet en «doji» forrige måned, som kan bety at den kan gå ned. Her ser vi at den ble trosset, og Bitcoin skøyt fart, videre oppover og ligger nå i skrivende stund på 26984 dollar. Den har et suport området, ved 25167, og så lavt ned som 23259 området.

Ukentlig chart

Går vi ned på ukentlig chart, ser vi at denne kryptovalutaen, har resistance og suportområdet. Hvor den har en bearish candlestick. Dette kan bare være et «pusterom». Og vi kan se en tilbaketrekning, og ned til suportområdet. Det er allikevel stor kraft i Bitcoin nå. Og skal man inn langsiktig, for en god og langsiktig investering.

Uten og daytrade. Kan det være en mulighet og kjøpe seg inn på dette nivået. Men selv om at det er en risiko, for at den kan gå videre ned. Det laveste vi kommer til og se er etter min mening (vist det skjer) 25167, ish området. Slik det ser ut nå. Om man vil inn, langsiktig i Bitcoin, er det en relativt grei mulighet.

Fundamentalt

Fundamentalt, er det og bra. Hvor tidligere Coinbase CTO Balaji, Srini Vasan, gikk inn med 1 million dollar og sa at Bitcoin kom til og nå 1 million dollar iløpet av de neste 90 dagene. Noe som han trekte, og var ment som en hype. Pengene skal han ha invistert, men gjekket ned kursen til femti tusen dollar. Så slik det ser ut nå, så er vi stron bullish, og det er ingen grunn til og selge Bitcoin. Og jeg er positiv til og kjøpe på dette området. Det er liten sjanse for tilbaketrekning, og stor sjanse for videre oppgang.

Det er ikke vis, men når Bitcoin kommer til og nå 37673 dollar merket. Har det nok momentum, så er vi kommet forbi det i en smell. Eller så får vi en konsolidiering.

Konklusjon

Konklusjon. Kjøpsignal, på månedlig chart. Til 37673. Men siden dette er månedlig chart, så må man ha litt tålmodighet. En stor reatrecment, ser lite sannsynlig ut, men ikke umulig. Vi er på vei oppover. Ready to go to the moon, from here.

All investering av ekte penger, kan medfore tap av ekte penger. Og disse analysene er kun min personlige mening, og ment som underholdning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display