Teknisk analyse

Månedlig Bitcoin analyse

Månedlig Bitcoin analyse

Bitcoin, har hatt en oppgang de siste månedene. Det ble blant annet forment en doji, på 2311 område, som kan være et bearish tegn. Men det viste seg at Bitcoin trosset dette og gikk videre oppover. Og avsluttet Mars måned på 28474 området. Det er en økning på omlag 5000 dollar. Det var mange kjøpere inne i Mars måned. Spørsmålet er hvordan, dette utvikler seg videre for April. (teksten fortsetter under bildet)

Måneden startet med en ørliten oppgang

Vi ser at Måneden startet med en ørliten oppgang, før den går litt ned. Dette er første dagen i måneden. Og kan være et bullish tegn. Her er det eb «tail» som kan bli formet. Da må den gå litt ned, etter området den åpnet i fra, før den fortsetter videre opp. Med tanke på at det har vært en kraftig oppgang, så er det mulig at vi kan se en fortsettelse på det fremover. Det er mange kjøpere inne i bildet. Vi har et bra støtteområdet. så en videre nedgang, ser usansynlig ut, men i så fall slik det ser ut nå, være veldig midlertidig. (teksten fortsetter under bildet)

Første motstands nivå

Første motstands nivå for Bitcoin, er på 34608 området. Som gjør at den må flytte seg 6000 dollar. Det er noe som er realistisk for Bitcoin. Og med tanke på at vi har første støtteområdet , rett under åpningen av forrige måneds candlestick, Har det områdt blitt støttet alle rede. Slik markedet er nå, er det ikke realistisk at vi skal besøke 15 dollar området. (Teksten fortsetter under bildet)

Fibonacci

Fibonacci, suportområdet, støtter også denne tekniske analysen. Den ligger rett under resistance området, ved åpningens måned. Men på grunn av at vi har et så bullish candle i forkant, og det ikke ligger noe fundamentale nyheter eller tegn på at vi bør se en nedgang i skrivende stund. Så er det stor sannsynlighet for at vi kan se en oppgang. Shorting, er en risky manøver. Er man inne langsiktig alle rede, er det bare og sitte rolig i båten. Så en oppgang til 34000 – 37000 dollar området er og forvente, iløpet av 30-90 dager. Det kan selvfølgelig skje før. Spesielt om man ser på det fundamentale, og at flere og flere aktører setter pengene sine i nettopp kryptomarkedet. Og da er det Bitcoin, som er den mest kjente og attraktive valutaen

Disclamer. All investering av ekte penger, innvolverer en risiko for tap av penger. Dette må sees på som underholdning. Det må tas egne avgjørelser, basert på egne beslutninger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display