Kryptorobot

Oppdatering krypto trading bottn

Oppdatering krypto trading bottn

Oppdatering krypto trading bottn. Den siste hele uken for oktober 2023, var uke 42. Altså, forrige uke. Som jeg har nevnt tidligere, en rekke ganger. Så er det og investere i Bitcoin, noe som jeg ser på som en safe heaven, de neste 10 til femten årene. Bitcoin har og hatt en kraftig oppgang i det siste, selv om resultatet på trading roboten, var relativt labert. Og den hadde en uke, med kanskje en av de laveste avkastningene.

Men det betyr ikke at jeg ikke er fornøyd. Det at denne bottn, har levert positive reslutat i hele den perioden jeg har investert i den. Er noe som er upåklagelig, uavhengig av resultat. Selv om man kan bli litt bortskjemt med en jevnt over god avkastning.

Investere i bitcoin

En ting er og tjene en viss prosentandel, hver måned. En annen ting er og tjene de i bitcoin. Noe som kan bli den neste verdensvaluta. Bitcoin har hatt en kraftig korreksjon, en korreksjon som ser ut til og komme til veis ende nå. Den har nådd årsbeste nå. Derrav, vil også økning i konto verdien alene bli større. Til tross, for et reservert resultat. Forrige uke hadde bottn, en avkastning på 2,88 prosent. Og kontoen min, hadde da en verdi på 161 228 Norske kroner. Og en bitcoin beholdning på 0,4887529 bitcoin.

Ukens reslutat

Det kommer en oppdatering, hver mandag. Og denne mandagen så var det et resultat på 1,82 prosent. Og bitcoin beholdningen har da økt i fra, 0,4887529 til 0,4999358. Noe som er en grei økning ved og ikke gjøre noe som helst. Ikke annet en og leve sitt vanlige liv. Så til det som er virkelig spennende. Hvor mye er kontoen verdt nå?

Siden Bitcoin prisen har økt, og min lille affiliate kommisjon. Har nå kontoen min økt i fra 161 228 Norske kroner, til 189 321 norske kroner. Kontoen svinger riktig nok i takt med bitcoin prisen, noe som jeg ser på som en meget stor fordel. At en konto på gode 10 000, har vokst seg så stor på under ett år, er ikke noe annet en eksepsjonelt.

Utdrag

Oppdatering krypto trading bottn

God stigning

Det har med andre ord vært en meget god stigning i dette markedet. Ikke bare for bitcoin, men kryptomarkede, generelt. Den vil selvfølgelig gå motsatt vei, når bitcoin gjør de naturlige korreksjonene. Men da må man og ta til etteretning. Da leverer bottn avkastningen sin i prosent. Og jo større bevegelser, jo større avkastning. Siden den som alle andre trading botter jeg kjenner til, så presterer de som regel bedre, jo mer bevegelse det er i markede. Så da er bare for meg, og feste setebeltene for denne uken og vente på en ny oppdatering. Som forhåpentligvis, gir en bedre avkastning en forrige uke. Og skulle bitcoin stige i verdi. Ja, da er det en ekstra bonus.

Disclamer

Investering av ekte penger, involverer tap av penger. Og disse analysene må kun sees på som underholdning. Og det må ikke investeres på bekostning av disse analysene. Skal du investere ekte penger, gjør dine egne vurderinger på hva slags opplysninger du vil investere ut i fra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display