Hva er

Nettsiden Thetruesize

Nettsiden Thetruesize

Nettsiden Thetruesize. Har du lurt på hvilket land, som er det største landet i areal? Hvor stort er landet Norge sammenlignet med, Tyskland, Østerrike, Ukraina eller Polen? Er du kanskje nysgjerrige på andre land? Vel, da er nettsiden thetruesizes nettsiden for deg. Denne nettsiden ble jeg tipset om av en jeg kjenner. Siden lar deg sammenligne alle landene i verden i størrelse. Det gjør du ved og taste inn ønsket land, og dra de over og legge det ene landet oppå det andre. Er USA et så stort land som man tror?

Hvor stort er USA sammenlignet med kontinentet Afrika? Eller er Indonesia så lite sammenlignet med Russland. Hvor langt strekker landet seg?

Demonstrasjons video, ligger nederst i innlegget.

Fakta

Fakta fremfor spekulasjoner. Det er ikke lenger noe vits i og spekulere i dette. Her er det bare og ta en «push and play». Det tar deg bare noen sekunder og vite svaret.

Enkel nettsiden

Nettsiden er veldig enkel og bruke. Den har med andre ord, et meget lavt brukergrensesnitt. Det er fint og ha en slik nettside, for absolutt alle. Og er kanskje den letteste og mest fascinerende utdanningsiden som eksisterer. I vertfall for og finne ut, hviklet land som er størst i areal.

Slik gjør du.

Gå inn på nettsiden thetruesize.com. Tast inn ønsket land. Som foreksempel Norge. Og dra det over til det landet du ønsker og sammenligne det med. Ønsker du et annet land. Tar du bare og skriver navnet på det landet, du ønsker og dra over et annet land. Ønsker du og slette alt samment. Trykker du bare på «Clear map»

Steg 1

Nettsiden thetrusize oversiktpng

Steg 2

Nettsiden thetrusize oversiktpng

Skriv inn ønsket land

I boksen oppe til venstre, skriver du så inn ditt ønsket land. Her har jeg skrevet Norge. Siden nettsiden opererer på engelsk, så må jeg da altså skrive Norway i stedet for Norge.

Steg 3

Nettsiden the truesize norge merket.png

Norge i blått

Da blir hele Norge. Som vi ser på bildet, inkluderer det også Svalbard. Og da er det bare og trykke på landet, å flytte det over det landet du ønsker og få det sammenlignet med.

Norge og USA

Nettsiden the truesize norge usa.png

Sammenligning

Her er sammenligningen mellom, Norge og USA. For og få til dette, trykket jeg bare på Norge og dro det bortover til USA. Og vips, så har du sammenligningen.

Arealet

Det er en ting og vite, hvor stor forskjell landene er i forhold til hverandre. Men hva er størrelsen på landene? Det er jo en fordel og vite landenes areal og. I vert fall, så har man litt større kunnskap om man vet det.

Norges areal truesize

Velg land

For og vite hvor stort landet er. Da velger du bare land, som beskrevet ovenfor. Når du har valgt land, så tar du bare og trykker på landet, holder du musen over landet. Da kommer både flagget til lande opp, og arealet.

Demonstrasjonsvideo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display