BitcoinTeknisk analyse

Bitcoin analyse 29 oktober

Bitcoin analyse 29 oktober

Bitcoin analyse 28 oktober. Endelig, har det kommet noen skikkelige bullish signal. Det betyr ikke at jeg ikke mener, bitcoinprisen ikke har vært bullish, hele veien. Men at den nå har sparket litt i fra. Og viser oss, at den korreksjonen på ukentlig chart. Høyst sannsynlig endelig er over. For og kunne forstørre bildene, er det bare og dobbeltklikke på de.

Ukentlig chart

Bitcoin analyse 29 oktober

Higher high

Som vi ser på charten ovenfor, så er bitcoin i en meget god og positiv trend. Den har gått stødig fremover. Den «nedgangen» vi har sett i prisen, er det jeg har sett på som en korreksjon. Den har slik jeg har tolket det, fortsatt vært i en uptrend. I vert fall på ukentlig chart. Den nedgangen som vi har sett har vært, en naturlig korreksjon. Noe som og nå har kommet frem. Det er allikevel viktig og merke seg, at det candle som vi nå ser på ukentlig chart, ikke er over. Og man skal aldri ta investeringsbeslutninger på en candlestick som enda ikke er lukket. Med andre ord, så kan mye forandre seg på de gjenstående dagene.

Men

Det er et stort «men» her. Det som jeg mener med det, er at vi har fått noen klare indikasjoner på en videre oppgang på ukentlig chart, alle rede. Det er noen sterke signaler her. Vi har en higher high. En god og solid en, som du kan se på pilen, som er mest til høyre. Dette viser oss, at bitcoin har mer en god nok kraft til og klatre over 34000 dollar området. Det er i tillegg et solid candle i forrige uke. Som nå, bitcoin fortsatte på. Den klatrer, høyere denne uken. Om vi skulle få en nedgang. Noe som jeg ser på som lite sannsynlig. Så har vi allikevel en tail, som er med på og gi en higher high. Bitcoin prøver nå og danne et godt grunnlag, for en videre oppgang fremover.

Bitcoin daglig chart

Bitcoin pris daglig chart oktober.png

Daglig chart

Man ser også på daglig chart, hvordan bitcoin har gått oppover, jevnt og trutt. Den har en god vekst. Nå kommer det som jeg har kalt og mener har vært en vanlig korreksjon bedre frem. Den har og et suportområdet ved tidligere higher highs. Nå ligger den ved et resistance området. Men det er noe som ikke skremmer meg, i det hele tatt. Når den fyker igjennom dette nivået, så blir neste mål. 50 000 dollar. Før den klatrer videre. Dette er det første man kan se skjer fremover. Når er allikevel ikke godt og si. Men at bitcoin er bullish. Ja så absolutt.

Kjøpe bitcoin

Bør man kjøpe bitcoin nå? Ja, mener jeg. Jeg har ment at man bør kjøpe bitcoin, hele veien. De prisene som vi har sett tidligere, er et tilbud og en rabatt på bitcoin, som ikke kommer tilbake de neste ti til femten årene. Den trenger med andre ord en giga-kollaps. Men det skjer ikke med det første. Det er fullt mulig, vi aldri kommer til og se igjen det prisnivået som har vært tidligere. Buy and hold. Det er noe som jeg ikke er i tvil om. Charten er tatt i fra tradingview

Disclamer

Investering av ekte penger, involverer tap av penger. Og disse analysene må kun sees på som underholdning. Og det må ikke investeres på bekostning av disse analysene. Skal du investere ekte penger, gjør dine egne vurderinger på hva slags opplysninger du vil investere ut i fra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display