Hva er

Hva er Moody’s Analytics

Hva er Moody’s Analytics

Hva er Moody’s Analytics. Moody’s Analytics er en datterbedrift av Moody’s Corporation som tilbyr verktøy, løsninger og beste praksis for måling og styring av risiko. Den leverer produkter for dataanalyse og økonomisk intelligens for å hjelpe kunder med å navigere og respondere på et stadig skiftende marked.

Selskapet ble startet i 2008 som en kommersiell lisensinnehaver av vurderinger, innhold og forskning fra Moody’s Investors Service, som Moody’s Analytics inkorporerte i sine egne produkter og tjenester og gjorde tilgjengelig for kundene sine. Mens Moody’s Analytics fortsetter i den kapasiteten, har vi over tid utvidet våre tilbud for å inkludere et enestående utvalg av finansielle risikoløsninger. Moody’s Analytics er dannet som en separat og uavhengig enhet fra Moody’s Investors Service.

Moody’s

 • Moody’s Analytics er en analysegruppe av høy kvalitet som tilbyr enestående dekning av kredittrangeringer, verdens hendelser og globale risikofaktorer.
 • Den ble skilt ut fra Moody’s Investor Services i 2008.
 • Gruppen har historisk sett vært aktiv i oppkjøp for å utvide kunnskaps- og talentbasen for å kunne tilby mer inngående råd og løsninger.
 • Den tilbyr et spekter av tjenester fra data- og analyse til regulatorisk og regnskapsmessig konsultasjon.
 • Selv om Moody’s tilbyr gode verktøy og løsninger, bør deres intelligens brukes som en av mange verktøy i investorverktøyet, og ikke som den eneste avgjørende faktoren bak investeringsbeslutninger.

Forståelse av Moody’s Analytics

Moody’s Analytics hjelper organisasjoner og fagfolk på tvers av bransjer med å forstå kompleksitetene i moderne forretningsliv og dra nytte av markedsutviklinger over hele verden. Kunder inkluderer deltakere i kapitalmarkedene samt fagpersoner innen finans, regnskap, samsvar og risikostyring. Selskapet har som mål å hjelpe risikofagfolk med å ta informerte beslutninger og utvikle vellykkede strategier.

Ekspertiseområdene inkluderer kredittanalyse, økonomisk prognostisering, risikostyring, regulatorisk samsvar og opplæring.

Historie av Moody’s Analytics: Moody’s Analytics startet som en kommersiell distributør av vurderinger, innhold og forskning fra Moody’s Investors Service. Selv om det fortsatt fungerer i den kapasiteten, har Moody’s Analytics utvidet sitt tilbud for å inkludere flere løsninger for finansiell risiko.

Det ble en uavhengig enhet fra Moody’s Investors Service i 2008, og selskapet har siden vokst til å være en global leverandør gjennom løsningsinnovasjon og strategiske oppkjøp.

Løsninger

 • Formues- og gjeldsforvaltning (ALM): integrerer ALM, likviditetsrisikostyring, fondsoverføringsprising og rapporteringsevner i en bedriftsplattform.
 • Kredittopprinnelse: helhetlige løsninger for å hjelpe långivere med å gjøre mer lønnsomme lån raskere.
 • Data: omfattende datasett og dataverktøy, inkludert datavisualisering.
 • Økonomisk: global økonomisk data, prognoser og analyser.
 • Forsikring: stokastiske modeller, programvare og tjenester.
 • Investeringer og pensjoner: scenariobasert eiendels- og gjeldsmodellering, investeringsdesign og risikostyringsløsninger.
 • Porteføljeforvaltning: forskning, data, modeller og flerklassekredittrisikoverktøy.
 • Regulatorisk og regnskapsmessig: adresserer globale forskrifter og regnskapsmessige rammeverk for måling og rapportering av kapitalpåvirkninger.
 • Strukturert finans: markedsinnsikt gjennom forskning, data og analyser.
 • Læring og sertifiseringer: forståelse og ferdigheter innen global finansiell risikostyring.

Institusjonelle og private

Mange investorer, både institusjonelle og private, bruker Moody’s for å styrke forståelsen av markedene og mulig retning for posisjonene de innehar. Imidlertid fungerer Moody’s som enhver annen analysegruppe og bør betraktes som et verktøy i ens analyse, ikke den avgjørende faktoren for investeringsbeslutninger.

Hovedkonkurrentene

Hvem er hovedkonkurrentene til Moody’s Analytics? Konkurrenter til Moody’s Analytics inkluderer Elevate, Oportun og Standard & Poor’s. Ifølge Comparably rangerer Moody’s først blant konkurrentene når det gjelder produktkvalitet og tredje totalt sett.

Hvordan tjener Moody’s Analytics penger? Som andre leverandører av dataanalyse tjener Moody’s Analytics inntekter ved å selge tjenestene, programvaren og dataproduktene sine.

Nøyaktig

Hvor nøyaktig er Moody’s Analytics? Ingen analysebedrift kan være 100% nøyaktig, men Moody’s Analytics har vunnet ulike bransjepriser. Bransjepriser, som roser nøyaktigheten deres. Disse inkluderer Consensus Economics Forecast Accuracy Award, Crystal Ball Award og Analytics Innovation Award.

Moody’s Analytics hjemmeside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display