Teknisk analyse

Utsikter for Etherum uke 46 2023

Utsikter for Etherum uke 46 2023

Utsikter for Etherum uke 46 2023. Etherum har sammenlignet med bitcoin, hatt en oppgang de siste månedene. Men det er allikevel en forskjell i stigningen på disse to. Og det er at Etherum, ikke har greid og forme en higher high enda. Den har krabbet seg opp mot 2134 merket, og formet seg en tail der på denne månedens candle. For en videre rask oppgang, skulle den kommet seg over 2134 dollar. Og formet en close der. Men måneden er ikke over. Etherum er fortsatt bullish. Men det kan virke som en reatreace kommer. De fleste kryptovalutaer følger «bjellekua». Som er bitcoin. Den ligger allikevel i et støtteområdet alle rede. Noe som tyder på at en potensiell reatreace, ikke vil være så veldig stor. Støtteområdet, til etherum, ligger i mellom 1688 og 1949 dollar området.

Motstandsområdet månedlig chart

På månedlig chart, ligger det et veldig sterkt motstandsområdet under et eventuelt kommende bull run. Noe som jeg er overbevist om vil komme. Det området, ligger ved 2667 dollar området. Det er allikevel, litt opp og fram før etherum kommer bort til den utfordringen.

Etherum månedlig chart

Utsikter for Etherum uke 46 2023

Uptrenden

Det har vært en fin og jevn uptrend med etherum, som med bitcoin. Og de har fulgt mye av de samme bevegelsene, og hatt en bra og god korrelasjon. Det som etherum ikke har greid denne måneden, enda. Er som nevnt og få en higher high i sin uptrend.

Etherum ukentlig chart

Utsikter for Etherum uke 46 2023

Tail

Som vi ser på den ukentlige charten, kommer det tydeligere frem det som det ble skrevet om på den månedlige. Den har nå, formet seg en tail, som er oppe på den ukentlige candlesticken. Noe som forteller oss, at etherum har forsøkt og trenge seg igjennom og forme seg en higher hig, men ikke greid det, riktig enda. Uptrenden er allikevel bullish. Den er på vei oppover. Men en reatreace er og vente også her på den månedlige

Åpning av candle

Det som er interessant er og se åpningen av den kommende ukens candle. Åpner den opp eller ned. Åpner den opp, kan det være en indikasjon på at den kan gå ned. Grunnen til det, er at den fortsetter og forsøke og klatre oppover. Men den skal og forme seg en hale. Det er ikke noe absolutt, men den kan gjerne begynne med det. Hvorfor? Det kan det være mange grunner til, enten så er det market makers som vil ta ut små investorer. eller så er det store investorer som forsøker og presse opp prisen. Men ikke får nok moment, for og nevne to av grunnene som er vanlig. Det tekniske bildet er også ren psykologi, det som kalles markedspykologi.

Etherum daglig chart

Utsikter for Etherum uke 46 2023 daglig chart

Doji

Som vi ser på daglig chart, av etherum. Har den formet en doji. Det vil si at den er i «nøytral» posisjon. Men det kan ofte innebære at den da går motsatt vei, en hva den gjorde før denne dojien ble formet. Det som er interessant med dette. Er at den da kan fortsette litt oppover igjen. Den er da avhengig av en higher high. Da må etherum, komme over 2134,1 området, før den fortsetter oppover. Om den ikke lykkes og det skjer, så fortsetter den nedover. Da er vi tilbake til det so det ble skrevet om på ukentlig chart. Da har den formet seg en tail.

Oppsummert

Etherum, ligger i det store bildet i en positiv trend. Men det kan se ut som at det kan komme en liten nedgang i prisen. Kun på grunn av en reatreace. Jeg har ikke kommet til og kjøpt etherum nå. Så sant jeg ikke sparer regelmessig i etherum. Men jeg ville hatt is i magen, og sett om den kom til og snu og gå litt nedover. Uansett, så er dette en kryptovaluta som kommer til og ta av, når det blir et eventuelt bull run.

Disclamer

Disclamer. Investering av ekte penger, involverer tap av penger. Og disse analysene må kun sees på som underholdning. Og det må ikke investeres på bekostning av disse analysene. Skal du investere ekte penger, gjør dine egne vurderinger på hva slags opplysninger du vil investere ut i fra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *