Uncategorized

Bitcoin analyse uke 47 2023

Bitcoin analyse uke 47 2023

Bitcoin analyse uke 47 2023. Her er en kort oppfølgende analyse fra forrige ukes gjennomgang for uke 46. Det har vært en bullish bevegelse i Bitcoin, noe som ikke er helt uventet. På det ukentlige diagrammet ser vi at Bitcoin har hatt en betydelig stigning. Det vi også kan observere, er at den fortsatt befinner seg i motstandsområdet, med en lang rekke grønne lysestaker. Dette indikerer at det har vært mange kjøpere involvert, noe som betyr at det er muligheter for betydelig profitt. Kombinert med det fundamentale bildet, er mye nå på «vent». Utsiktene for Bitcoin er positive, men det mangler en «trigger» for å bryte gjennom dette motstandsområdet. La oss ta en titt på det ukentlige diagrammet.

Bitcoin ukentlig chart

Bitcoin Ukentlig chart

Bullish men reatreace

Bullish, men med en retrace Det er som forventet i forrige analyse, en forventet retrace. Den er fortsatt like forventet. Bitcoin kan avta litt. Hvis det skjer, vil det være en god kjøpsmulighet. Men som vi ser, åpnet markedet positivt denne uken. Det som kan skje nå, er at det kan miste litt styrke hvis det ikke bryter gjennom motstandsområdet.

Bitcoin ukentlig daglig chart

Bitcoin analyse uke 47 2023 daglig chart

Konsolidering

Konsolidering Trenden er positiv, og det er ingenting som tyder på at denne trenden vil snu. En konsolidering eller retrace kan forventes i begynnelsen av uken. Det har vært mindre styrke med tanke på kjøpere de siste dagene. Et konsolideringsområde har formet seg, og en eventuell nedgang forventes innenfor dette området.

Oppsummert

Oppsummert Bitcoin ligger nå på et nivå som gjør at jeg verken vil selge eller kjøpe, med mindre man sparer i bitcoin på ukentlig eller månedlig basis. En eventuell retrace kan gi en kjøpsmulighet, men i det store bildet forventes ikke de aller største bullish bevegelsene. Med andre ord, dette er et område som bør overvåkes nøye. Det kan være gunstig for daytrading på kortere tidsrammer, men jo kortere tidsrammer man ser på, desto større er sannsynligheten for tap hvis man ikke er kjent med markedet. Bitcoin er fortsatt bullish, så hvis man har bitcoin, er det en fordel å holde på den og unngå panikk selv om den skulle gå ned litt.

Disclamer

Disclamer. Investering av ekte penger, involverer tap av penger. Og disse analysene må kun sees på som underholdning. Og det må ikke investeres på bekostning av disse analysene. Skal du investere ekte penger, gjør dine egne vurderinger på hva slags opplysninger du vil investere ut i fra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display