Krypto Nyheter

Noe av helgens krypto nyheter

Noe av helgens krypto nyheter

Noe av helgens krypto nyheter. Bitfinex og Tether har bestemt seg for å ikke anke Freedom of Information Law (FOIL). Forespørselen som ble fremsatt av flere nyhetspublikasjoner. I mellomtiden har en domstol i Montenegro godkjent utlevering av medgrunnleggeren av Terraform Labs. Do Kwon, til enten Sør-Korea eller USA, og tidligere administrerende direktør for FTX, Sam Bankman-Fried, handler makrell mens han er fengslet (ja, virkelig). Bitfinex, Tether ikke lenger imot FOIL-forespørsel

Bitfinex og Tether har blitt enige om å ikke motsette seg en Freedom of Information Law (FOIL). forespørsel som ble startet i New York av flere høyt profilerte nyhetspublikasjoner som anklaget selskapene for å vise «visse adferdsmønstre.»

Cointelegraph

I en uttalelse delt med Cointelegraph. Sa kryptobørsen og stablecoin-utstederen at de var forpliktet til å dele informasjon på en gjennomsiktig måte etter en FOIL-forespørsel tidligere i år.

«Det er viktig å avklare at gjennomsiktighet ikke betyr en helhetlig frigivelse av alle våre dokumenter,» sa de. Begge selskapene ba om en «ansvarlig gjennomgang av dokumenter» før noen informasjon blir offentliggjort.

Februar 2021

FOIL-forespørselen stammer fra en avtale i februar 2021 mellom Bitfinex, Tether og New York-regulatorer. Angående påstander om at de to selskapene blandet $850 millioner i klient- og selskapsmidler. Som en del av avtalen betalte de angivelig $18,5 millioner i bøter og gikk med på å levere kvartalsvise bekreftelsesrapporter. Do Kwon-utlevering godkjent av Montenegro-domstol

Sagaen om Terraform Labs-medgrunnlegger Do Kwon. Ffortsetter å utvikle seg, med en domstol i Montenegro som har godkjent utleveringen hans til enten Sør-Korea eller USA.

Høyesterett i Podgorica har fastsatt de juridiske kravene for Kwons utlevering. Ifølge en offisiell uttalelse publisert på domstolens nettside 24. november.

Domstolen godkjente

Da domstolen godkjente Kwons utlevering til enten USA eller Sør-Korea. Vil den endelige avgjørelsen om utleveringen bli tatt av Montenegros justisminister, heter det i kunngjøringen.

Tidligere dømte en domstol i Montenegro Kwon til fire måneders fengsel i juni 2023 etter å ha funnet ham skyldig i å bruke et forfalsket costaricansk pass i et forsøk på å rømme til Dubai med privat jet.

Hvis justisministeren tillater den endelige utleveringen av tiltalte, vil utleveringen skje etter gjennomføringen av den kriminelle sanksjonen kunngjort tidligere i tilfelle forfalskede dokumenter, fremgår det av domstolens uttalelse. Annonse Få en førsteklasses handelsopplevelse med Markets Pro. Krever et begrenset Black Friday-tilbud nå Fisk for ferske kutt: SBF handler makrell mens han er fengslet

Sam Bankman-Frieds kryptohandelsdager er over, så den dømte grunnleggeren har gått over til å handle fisk mens han er fengslet.

Bankman-Fried

The Wall Street Journal rapporterte at Bankman-Fried handlet fire pakker makrell – «macks,» i fengselstermer – for en hårklipp før straffesaken hans sist måned.

Bankman-Fried spiser ikke makrell som en del av dietten hans som veganer, noe som gjør det til en lett omsatt vare for den tidligere Jane Street-traderen.

Mack-pakker har vært den hotteste handelsvaren i fengsler siden forbudet mot tobakksprodukter. Metropolitan Detention Center commissary der Bankman-Fried bor, selger makrellpakker for $1,30.

Kontroversielle tech-figur Martin Shkreli, kjent som «Pharma Bro,» tilbrakte over fire år i fengsel og bekreftet at macks var en grunnleggende valuta i fengsel.

X

I et innlegg på X sa Shkreli at å betale fire macks for en hårklipp var en «rip off,» men bemerket at det fortsatt var mindre enn å betale noen en bok med frimerker.

Deler celle

Bankman-Fried deler celle på fengselet i Brooklyn med den tidligere presidenten i Honduras, Juan Hernández, og en tidligere høytstående meksikansk politimann, ifølge kilder kjent med saken som ble fortalt WSJ. KyberSwap-hacker brukte «uendelig pengefeil» for å stjele midler

En ekspert innen desentralisert finans har uttalt seg om det nylige $46 millioner KyberSwap-angrepet.

Grunnlegger av Ambient Exchange

Doug Colkitt, grunnlegger av Ambient Exchange, tok til X (tidligere Twitter) for å forklare hvordan angriperen gjennomførte «den mest komplekse og nøye utformede smartkontraktsutnyttelsen jeg noensinne har sett.» Basert på Colkitts analyse utnyttet angriperen en «uendelig pengefeil» og utnyttet KyberSwaps unike likviditetsimplementering. Det er slik de lurte kontrakten til å tro at den hadde mer likviditet enn den faktisk hadde

Noe av helgens krypto nyheter

Utbyttet «er spesifikt for Kybers implementering av konsentrert likviditet og vil sannsynligvis ikke fungere på andre DEXer,» forklarte Colkitt. Basert på analysen hans ble utbyttet gjennomført i flere trinn, startende med at angriperen lånte 10 000 Wrapped Ether (wETH) fra Aave.

KyberSwaps totale verdi låst falt med 68% kort tid etter angrepet, og nådde en bunn på omtrent 27 millioner dollar. Verdien låst var så høy som 134 millioner dollar tidligere i 2023.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *