Teknisk analyse

Opp og ned før bull run

Opp og ned før bull run

Opp og ned før bull run. Optimismen er stor, noe som også forrige analyse sier. Men bitcoinprisen er på vei til å få seg en liten nedtur. Midlertidig nedtur, riktignok. Det er ingenting som tilsier at den ikke skal få en retrace. Derfor kommer en litt mer kort men konkret oppfølging av den forrige analysen, som bildet nedenfor viser.

Opp og ned før bull run

Naturlig

Det som vi ser nå, er «naturlige» bevegelser. Markedet er dynamisk. Man kan se kurver som gjentar seg selv til en viss grad. De er forutsigbare, det er også denne charten et godt tegn på. Kraften har avtatt, men det er allikevel ingen grunn til panikk. Det er formet higher highs, den store trenden, kall det hovedtrenden om du vil. Alt er selvfølgelig avhengig av hvilken tidsramme du trader på. Men for å se hvor bitcoinprisen kommer til å være noen måneder frem i tid, er det de største tidsrammene som gjelder. Bildet ovenfor er et ukentlig chart.

Markedspykologi

Det som vi ser skjer med bitcoin nå, er ren og skjær markedspykologi. Og det er da man må holde tunga rett i munnen. Ikke ta forhastede konklusjoner og avgjørelser. Det har vært mange positive nyheter om bitcoin. Det er det fortsatt, den har steget ganske bra. Og fått stor oppmerksomhet, det er med andre ord mange som ønsker å kjøpe bitcoin. Og det er her mange trår feil. Nå kan det hende vi får en god nedgang på rundt 5000-8000 dollar nedgang. For mer detaljer der, anbefales det å lese forrige tekniske analyse.

Nå er det på tide å sitte på gjerdet å vente. Har man bitcoin, er det beste å holde på den.

Det er derfor mange mennesker taper penger. Nå er den på «topp» i denne bølgen. Da er det fort for mange å kjøpe. Noe som er greit, men når bitcoin da går ned mot 30 000 dollar, får de kalde føtter og selger seg ut. Så ser de oppgangen komme, da er de på vei inn igjen. Men ofte for sent, og forrige feil gjentar seg. Derfor er det veldig viktig å sitte med is i magen. En nedgang betyr ikke en trend reversal. For når noen taper penger, er det noen som tjener penger.

Hvorfor ikke selge om den går ned

Det er det ingen grunn til, så fremt man ikke er en dyktig trader. Er man en regelmessig investor eller trader, med høy kunnskap, kan man det. Men å kjøpe og selge på akkurat riktig tidspunkt krever en høy forståelse av markedet. Det er meget stor volatilitet. Det igjen gjør at selv de med stor forståelse kan miste en meget bra inngang. Det er som Warren Buffet sier, selv om han ikke liker kryptovaluta, så er det å spare regelmessig det som gir størst uttelling. Da får man mer av det aktuelle verdipapiret når kursen går ned, og man fortsetter å vokse selv om man får mindre når prisen går opp. Får man med seg verdistigningen.

Nedgangen gir kun muligheter

Det er en gylden mulighet å kjøpe mer bitcoin om vi får en nedgang fremover. Det er derfor ikke noe poeng å selge når bitcoin nå beveger seg litt nedover. Spesielt ikke hvis man ikke har veldig stor kunnskap innen trading.

hvor lenge varer nedgangen

Det er umulig å si. Å se hvordan markedet går, er ikke det mest krevende. Det som er krevende å vite, er tiden det tar. Derfor er det best å følge med på bitcoin hvis man har tro på denne kryptovalutaen på lang sikt. Investér, spar som normalt. Et ventende bull run er allikevel like aktuelt. Om det ikke har blitt enda mer aktuelt enn noensinne, er det i hvert fall ikke langt unna.

Disclamer

Disclamer. Investering av ekte penger, involverer tap av penger. Og disse analysene må kun sees på som underholdning. Og det må ikke investeres på bekostning av disse analysene. Skal du investere ekte penger, gjør dine egne vurderinger på hva slags opplysninger du vil investere ut i fra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *