AI-Teknologi

Møt den første spanske AI-modellen som tjener opptil 10 000 euro per måned

Møt den første spanske AI-modellen som tjener opptil 10,000 euro per måned

Møt den første spanske AI-modellen som tjener opptil 10,000 euro per måned. Aitana, en livlig 25 år gammel kvinne med rosa hår fra Barcelona. Hun mottar ukentlige private meldinger fra kjendiser som inviterer henne ut. Men denne modellen er ikke ekte, hun ble skapt av designerne sine ved hjelp av kunstig intelligens (AI).

AI-modell

Et byrå har skapt en AI-modell som tjener opptil 10000 dollar i måneden. Dette tilsvarer, rundt 107 000 Norske kroner. Dette gjorde de, fordi de var lei av påvirkere «som har egoer». Aitana López samler fans på Instagram og Fanvue. Et spansk modellbyrå sa at de har skapt landets første AI-influencer. Som kan tjene opptil 10 000 euro, eller $11 000, i måneden som modell.

Euronews rapporterte nyheten basert på et intervju med Rubeñ Cruz, grunnleggeren av det Barcelona-baserte modellbyrået The Clueless, som skapte influenceren.

Aitana López

Den AI-genererte kvinnen, Aitana López, er en rosa håret 25-åring. Kontoen hennes har samlet 124 000 følgere på Instagram.

Cruz fortalte Euronews at han bestemte seg for å designe López. Det etter å ha hatt problemer med å jobbe med virkelige modeller og påvirkere. «Vi begynte å analysere hvordan vi jobbet og innså at mange prosjekter ble satt på vent eller avlyst på grunn av problemer utenfor vår kontroll. Ofte var det influencerens eller modellens skyld og ikke på grunn av designproblemer,» sa han. «Vi gjorde det slik at vi kunne ha et bedre liv og ikke være avhengige av andre mennesker som har egoer, som har manier, eller som bare vil tjene mye penger ved å posere,» la han til.

Designere som jobber

Designere_som_Jobber_med A_Modellen_Aitan_ López_valutaen.png

Nytt photo-studio

Kanskje er det slik, de nye photostudioene kommer til og se ut i fremtiden. Slik ser det ut, når designerene jobber med modellen sin og har en «photoshot» med henne.

Fanvue

Ved publiseringen, hadde 56 bilder blitt delt på López sin Instagram-konto. Bilder av henne, hvor hun er kledd i undertøy har også blitt publisert på Fanvue. Fanvue er en abonnementsplattform lignende OnlyFans.

Hennes mest nylige Instagram Stories viser henne drikke cocktailer på en kveld ute og gå til treningsstudioet. Byrået skapte bildene ved hjelp av Photoshop.

Cruz sa at hun ble skapt med en «personlighet». Basert på det samfunnet liker mest,» ifølge Euronews. Hun beskrives som en «sterk og besluttsom kvinne» og «en lidenskapelig Skorpion,» med en kjærlighet for videospill og fitness, i et innlegg på byråets nettsted.

Hun kan tjene litt over 1 000 euro per annonse og tjener alt fra 3 000 euro til 10 000 euro i måneden.

Business Insiders Marta Biino rapporterte nylig at antallet AI-modeller økte, og at de hadde suksess på sosiale medier og plattformer for vokseninnhold. Noen eksempler inkluderer Emily Pellegrini, en AI-influencer, som har litt over 100 000 følgere på Instagram og også er til stede på Fanvue.

Fanvues administrerende direktør, Will Monange, fortalte Biino at han trodde AI-genererte karakterer ville blomstre og snart være like utbredt som menneskelige skapere.

Ingen tvil

Det er ingen tvil om at dette bare er toppen av isfjellet, på hvordan vi kommer til og bli omringet av AI-Teknologien i fremtiden. Denne teknologien har flere muligheter en vi har begrensninger. Les mer om AI-teknologi, her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display