Hva er

Hva er OKX

Hva er OKX

Hva er OKX. Fra Pioner til Global Kryptobørs. OKX, en innovativ kryptobørs med avanserte finansielle tjenester, har vært en sentral aktør i kryptoindustrien siden sin oppstart. Selskapet bygger på blokkjedeteknologi for å tilby omfattende løsninger for klok handel og investering. Med hundrevis av tokens og handelspar. Har OKX etablert seg som en ledende kryptobørs etter handelsvolum og betjener millioner av brukere i over 100 land.

OKEx ble til OKX

I januar 2022 gjorde OKX en bemerkelsesverdig rebranding, og det tidligere OKEx ble til OKX. Denne omprofileringen markerte et viktig skritt i selskapets evolusjon og forsterket dets posisjon i kryptoindustrien. Samtidig som selskapet vokste, stod det overfor utfordrende spørsmål, inkludert oppfordringer om å forby russisk kryptohandel i mars 2022. OKX valgte imidlertid å avvise disse anropene og opprettholde sin engasjement for global tilgjengelighet.

Juli 2022

I juli 2022 nådde OKX nye høyder ved å motta en midlertidig virtuell eiendelslisens i Dubai. Denne lisensen banet vei for OKX til å tilby produkter og tjenester til investorer i De forente arabiske emirater. Denne ekspansjonen ble fulgt av en ambisiøs plan kunngjort av den bahamanske økonomiministeren Michael Halkitis i desember 2022. OKX planla å øke sin bemanning på Bahamas til rundt 100 ansatte de neste tre årene. Og etablere seg som et regionalt knutepunkt for investorer i Karibia og Latin-Amerika.

Januar 2023

I januar 2023 tok OKX et viktig skritt mot økt gjennomsiktighet ved å publisere sin Proof of Reserves-rapport. Denne rapporten avslørte at OKX hadde de største rene eiendelsesreservene blant alle store kryptobørser, og dette ble et viktig kriterium for tillit blant brukerne. Samtidig søkte OKX om lisenser i Hongkong sammen med andre børser. President Hong Fang delte selskapets strategi med å bygge teknologi og opprettholde langsiktig konsistens. Det i stedet for å fokusere på kortsiktig handelsfortjeneste.

Mars 2023

I mars 2023, to måneder før Hongkong offisielt gjorde kryptohandel fullt lovlig, søkte OKX om en virtuell eiendelslisens i denne regionen. Selskapet kunngjorde også sine planer om å åpne et kontor i Australia, som en del av sin fortsatte internasjonale ekspansjon.

OKX fortsatte å utvide sitt globale fotavtrykk gjennom partnerskap og samarbeid. I april 2023 ble OKX en del av Copper’s ClearLoop Platform, og samtidig ble selskapet inkorporert i Frankrike med planer om å etablere et europeisk knutepunkt i Paris. Selskapet gikk også inn i NFT-verdenen ved å tillate visning og overføring av Bitcoin Ordinals i OKX-lommeboken.

Mai 2023

Mot slutten av mai 2023 kunngjorde OKX planer om å åpne et kontor i Tyrkia i de kommende månedene, ytterligere styrke sin tilstedeværelse i ulike deler av verden. Juni 2023 ble et historisk øyeblikk for OKX da de ble den første klienten til å ta i bruk Komainu Connect, et Nomura-støttet regulert oppgjørs- og varehusystem.

Juli 2023

I juli 2023 nådde OKX en offshore markedsandel på 11%, en nesten dobling fra januar samme år. I samme måned begynte Hongkong å utstede lisenser under et nytt system for å regulere kryptobørser som tilbyr handel i tokens som Bitcoin og Ethereum. OKX rapporterte at de ville søke om lisens i tråd med disse endringene. Samtidig samarbeidet OKX med CoinRoutes for å gi kundene et bredt spekter av API-aktiverte handelstjenester, målt med avanserte algoritmer og transaksjonskostnadsanalyser.

September 2023

Så i September 2023 ble en milepæl for OKX da de publiserte sin ellevte Proof of Reserve-rapport. Denne rapporten avslørte at OKX hadde en BTC-reserveratio på 102% og ga detaljer om kollateraliseringsforholdene for Bitcoin, Ethereum, Tether og USD Coin innskudd.

Sponsing og annonsering

OKX’s engasjement i sponsing og annonsering ble også lagt merke til. I mars 2022 ble det annonsert et partnerskap med Manchester City, og i juli samme år ble det en sponsor for treningssettet for både herre- og kvinnelaget. I februar 2023 utvidet OKX sitt samarbeid med Manchester City-spillere for å markedsføre eksklusive ‘immersive metaverse experiences’. Videre signerte OKX i juli 2023 en avtale som erstattet Nexen Tire som Manchester Citys nye trøyesponsor, verdt £55 millioner over tre år.

Motorsport

OKX styrket også sitt engasjement innen motorsport gjennom et langsiktig sponsorsamarbeid med McLaren, inkludert et unikt cyberpunk-inspirert livery. Partnerskapet ble utvidet i mars 2023, og OKX ble en offisiell hovedpartner for McLaren, med økt synlighet på teamets racerbiler og støtte til McLaren Shadow esports-laget.

Kultursponsing

OKX deltok aktivt i kultursponsing ved å signere som toppsponsor for Tribeca Festival i juni 2022. Denne sponsingen ble videreført i 2023. Der OKX skapte en «Tribeca Festival NFT Pass» og et «NFT Lab» for arrangementets deltakere. OKX har også gjennomført en betydelig global reklamekampanje, med fremtredende figurer. Figurer som Pep Guardiola, Daniel Ricciardo og Scotty James, for å øke bevisstheten om OKX utover Asia.

Sosiale ansvar

Som et ledd i sitt sosiale ansvar lanserte OKX «Blockchain for Good», en veldedighetskampanje som støtter prosjekter relatert til utdanning, helse, miljøvern og nødhjelp. Dette initiativet ble møtt med positiv respons fra kryptoentusiaster og samfunnet som helhet.

Kryptoindustrien

Gjennom årene har OKX vist seg som en pålitelig aktør i kryptoindustrien, med stadig vekst og utvidelse. Selskapets fokus på teknologi, gjennomsiktighet og global tilstedeværelse har gjort det til en foretrukken plattform for handel og investering for millioner av brukere over hele verden. OKX’s historie fortsetter å utvikle seg, og selskapet forblir et nøkkelnavn i den stadig skiftende verdenen av kryptoøkonomi.

One thought on “Hva er OKX

  • Jan Vidar Morewood

    Det spørs om en må ordne seg en konto i OKX ja. Virker som et stabilt og godt alternativ til binance og coinbase. Har tro på Asia, så det virker fornuftig.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *