Krypto NyheterKryptovaluta

Kjendiser som investerer i krypto

Kjendiser som investerer i krypto

Selv om Bitcoin tidligere ble ansett som et mysterium for de fleste, har kryptovalutaens verden blitt et sted der selv kjendiser nå finner sin plass. I en tidlig fase var det hovedsakelig ingeniører, utviklere og gründere som tok sjansen og investerte i denne digitale valutaen. Men som tiden har gått, har Bitcoin vunnet popularitet, og til og med noen av verdens mest kjente ansikter har valgt å hoppe ombord på krypto-toget. La oss ta en nærmere titt på noen av topp, kjendiser som har valgt å investere i Bitcoin.

Elon Musk – Tesla’s Teknologiske Geni og Bitcoin Provokatør

Elon Musk, den eksentriske grunnleggeren og lederen av Tesla. Har alltid vært kjent for sitt uforutsigbare og utfordrende engasjement i kryptoverdenen. Selv om han ikke har nølt med å erte Bitcoin på Twitter, er han likevel en av de mest fremtredende og innflytelsesrike figurene i Bitcoin-samfunnet.

I januar 2021 sendte Musk kryptoverdenen ut i kaos da han la til «#Bitcoin» i beskrivelsen av Twitter-kontoen sin. Den enkle handlingen førte til en ekstraordinær økning på 25% i Bitcoin. og kryptomarkedet ble oversvømmet av spekulasjoner og diskusjoner om hva Musk’s involvering faktisk betydde for verdens ledende kryptovaluta.

Men Musk stoppet ikke der. I en dristig kunngjøring avslørte han at Tesla, sitt teknologisk avanserte elbilfirma, hadde investert massive $1.5 milliarder i Bitcoin. Denne betydelige investeringen ikke bare styrket Teslas forankring i kryptovaluta-markedet. Men det fungerte også som et signal om anerkjennelse og støtte fra en av verdens mest profilerte forretningsledere.

Mens Musk har vært kjent for å vingle mellom å støtte og erte kryptovalutaer, er det ingen tvil om at hans påvirkning på markedet er enorm. Han har vist en evne til å bevege kryptomarkedet med et enkelt tweet. Samt hans tilstedeværelse har vært en konstant kilde til både spenning og usikkerhet for kryptoinvestorer.

Elon Musk er mer enn bare en forretningsmann. Han er en teknologisk visjonær og en disruptiv kraft som har brakt kryptovalutaer inn i rampelyset til et bredere publikum. Mens han fortsetter å være en kontroversiell skikkelse i kryptoverdenen, er det ingen tvil om at Musk’s engasjement og påvirkning vil fortsette å forme diskusjoner og bevegelser innenfor denne spennende sektoren.

Jack Dorsey. Twitter og Square CEO – En Trofast Bitcoin-Entusiast

Jack Dorsey, mannen bak rattet hos både Twitter og Square, har markert seg som en dedikert forkjemper for Bitcoin. Hans reise inn i kryptovalutaverdenen begynte allerede i 2017. Og siden den gang har Dorsey stått fast i sin tro på Bitcoin som «den neste verdensvalutaen.»

Som administrerende direktør for to av de mest innflytelsesrike teknologiselskapene i verden, har Dorsey brakt sin entusiasme for kryptovaluta, spesielt Bitcoin. Til det brede publikum. I 2017, da Bitcoin og kryptovalutaer generelt opplevde økt oppmerksomhet, tok Dorsey ledelsen. Det gjorde hun ved å uttrykke sin støtte og tro på potensialet som lå i denne digitale formen for penger.

Selv da kryptomarkedet opplevde en nedgang i 2018, rystet ikke dette Dorsey av hans overbevisning. Han har offentlig erklært Bitcoin som «den neste verdensvalutaen,» og hans tro på den digitale valutaens evne til å transformere global økonomi har vært konstant og urokkelig.

Dorseys engasjement for Bitcoin har ikke bare vært begrenset til verbale uttalelser. Han har også vært en aktiv deltaker i å integrere kryptovalutaer i virksomhetene han leder. Square, selskapet som er kjent for sine betalingsløsninger, har åpnet dørene for kryptovaluta-transaksjoner, noe som gir brukerne muligheten til å kjøpe og selge Bitcoin gjennom plattformen.

Dorsey’s støtte til Bitcoin har gjort ham til en nøkkelperson innenfor kryptosamfunnet, og hans bidrag har hjulpet med å bringe kryptovalutaer nærmere mainstream-aksept. Gjennom hans lederskap har Twitter og Square blitt plattformer som ikke bare anerkjenner, men også inkorporerer kryptovalutaenes rolle i fremtidens økonomi.

Jack Dorsey fortsetter å være en drivkraft i å fremme Bitcoin. Og utforske de grenseløse mulighetene som ligger i denne disruptive teknologien. Som en fremtredende skikkelse i tech-verdenen har Dorsey satt sitt preg på kryptoverdenen. Og bidratt til å forme narrativet om kryptovalutaens rolle i det moderne økonomiske landskapet.

Mike Tyson – Bokselegenden og sosiale medier-stjerne

En av de første kjendisene som så potensialet i Bitcoin, er bokselegenden og sosiale medier-stjernen Mike Tyson.

Mike Tyson, kjent for sin uovertrufne boksekarriere, har vist seg å være en tidlig tilhenger av kryptovalutaer og blockchain-teknologi. Ikke bare har Tyson investert i Bitcoin, den ledende digitale valutaen, men han har også vært involvert i produksjonen av Bitcoin minibanker. Hans dyktighet i ringen ser ut til å ha blitt fulgt av en imponerende forståelse for den stadig voksende verdenen av digitale valutaer.

Tyson, som ikke er fremmed for å dele sine meninger på sosiale medier. Tok til Twitter for å engasjere seg med følgerne sine angående kryptovalutaer. Han stilte et spørsmål som er sentralt i kryptosamfunnet – «Hvilken mynt foretrekker du mellom BTC og ETH?». Dette viser ikke bare Tysons personlige interesse for kryptovalutaer, men det indikerer også et ønske om å forstå hva hans følgere foretrekker i den stadig skiftende krypto-landskapet.

Det er imidlertid ikke første gang Tyson har satt pengene sine inn i den digitale sfæren. Han har tidligere uttalt at han har investert i NFT-er (non-fungible tokens), som representerer digitale eiendeler på blockchain. Dette viser ikke bare en bredere forståelse av blockchain-teknologiens potensiale, men også en vilje til å omfavne nye og nyskapende former for digitale eiendeler.

Dan Morehead. Kryptovalutapioneren bak Pantera Capital

I 2013 trådte Dan Morehead inn i kryptoverdenen som grunnlegger av Pantera Capital. Og siden den gang har han markert seg som en ledende skikkelse innen kryptofinans. Pantera Capital er et fond med fokus på kryptovalutaer, og det har vist seg å være en suksesshistorie som har gledet investorene med en utrolig avkastning på opptil 24 000% siden lanseringen.

Morehead’s beslutning om å etablere et fond spesialisert på kryptovalutaer viste seg å være strategisk og førte til betydelig suksess. Gjennom Pantera Capital har han ikke bare forvaltet midler på en måte som har resultert i imponerende avkastning, men selskapet har også diversifisert seg inn i andre prosjekter knyttet til blockchain-teknologi og tokens.

En av de mest bemerkelsesverdige prestasjonene til Pantera Capital er den imponerende markedsverdien på over 500 millioner dollar. Dette reflekterer ikke bare den styrken og veksten til fondet, men også anerkjennelsen det har oppnådd i kryptosamfunnet.

Pantera Capital har vært en nøkkelspiller i å tilrettelegge for investeringer i kryptovalutaer og har bidratt til å bringe denne innovative formen for økonomi inn i mainstream. Morehead’s lederskap og visjon har vært avgjørende for fondets suksess. Han har bevist seg som en pioner i å navigere kryptoverdenens kompleksiteter.

Dan Morehead og Pantera Capital er ikke bare historien om en vellykket investeringsstrategi, men også en historie om å omfavne og forme fremtiden for finans med hjelp av blockchain og kryptovalutaer. Morehead’s bidrag til å bringe kryptoverdenen til nye høyder gjør ham til en sentral skikkelse i det stadig utviklende landskapet av digital økonomi.

Snoop Dogg Rap-ikon og Kryptoentusiast

Snoop Dogg, den legendariske rapartisten og ikonet innen popkultur, har ikke bare satt sitt preg på musikkverdenen, men han har også vært blant de første kjendisene som kastet seg ut i verdenen av Bitcoin-transaksjoner.

I 2013 overrasket Snoop Dogg fansen ved å tilby sine musikkalbum til salgs for 0.3 BTC, den ledende kryptovalutaen. Selv om antallet solgte album til denne prisen ikke er klart. Var dette et banebrytende trekk som plasserte Snoop blant de få tidlige kjendisene som omfavnet kryptovalutaens potensiale som et betalingsmiddel.

Snoop Dogg har ikke begrenset seg til kun Bitcoin. Han markerte også sin tilstedeværelse under lanseringen av XRP, en annen kryptovaluta. Dette viser ikke bare hans interesse for Bitcoin, men også hans bredere nysgjerrighet og engasjement for ulike aspekter av den stadig voksende kryptoverdenen.

En særegen kunngjøring fra Snoop Dogg har vært hans erklæring om at han har tatt sitt forbruk til 100% kryptovaluta. Dette tyder på at han ikke bare ser på kryptovaluta som et investeringsmiddel, men også som et levedyktig alternativ for daglige transaksjoner og utgifter.

Snoop Doggs involvering i kryptovaluta er et eksempel på hvordan selv de mest etablerte kjendisene ser verdien og potensialet i denne nye formen for digital økonomi. Ved å ta aktivt del i Bitcoin-transaksjoner og annen kryptoaktivitet. Har Snoop Dogg bidratt til å spre bevissthet og aksept for kryptovalutaer langt utenfor den tradisjonelle finansverdenen.

Som en pioner i å bringe kryptovalutaer nærmere popkulturen, har Snoop Dogg vist at hans innflytelse strekker seg utover musikkscenen. Han har blitt en del av den stadig voksende bølgen av kjendiser som omfavner kryptovalutaens fremtid.

Winklevoss-tvillingene. Facebook-søksmål til Milliardærer i Kryptovaluta

Tyler og Cameron Winklevoss, kjent som Winklevoss-tvillingene, har ikke bare gjort seg bemerket gjennom sitt beryktede søksmål mot Facebook. Men også gjennom deres bemerkelsesverdige suksess i kryptovalutaverdenen. Etter å ha vunnet millioner av dollar i erstatning fra Facebook, tok tvillingene en dristig beslutning ved å investere pengene i kryptovalutaer, spesielt Bitcoin.

Ifølge New York Times investerte de i 2013 hele 11 millioner dollar i Bitcoin. Denne investeringen skulle vise seg å være et genialt trekk, spesielt med tanke på den imponerende økningen i Bitcoin-kursen mot slutten av 2017. Denne kryptovalutaboomen gjorde Winklevoss-tvillingene til de første milliardærene som hadde bygget formuer utelukkende basert på kryptoinvesteringer.

Det er bemerkelsesverdig at tvillingene ikke bare satset på kryptovalutaer, men de tok også initiativet til å skape sin egen innflytelsesrike plattform innen krypto. I 2015 lanserte de Gemini, en kryptobørsplattform som har blitt en betrodd aktør i bransjen. Gemini gir en plattform for handel med flere kryptovalutaer og har etablert seg som et pålitelig bindeledd mellom tradisjonelle finansinstitusjoner og den voksende kryptovalutabransjen.

Winklevoss-tvillingene har ikke bare skapt bølger som forretningsmenn og investorer. Men de har også bidratt til å forme landskapet for kryptovalutaer og blockchain-teknologi. Deres suksesshistorie er et eksempel på hvordan dristige investeringer og troen på potensialet i kryptovalutaer kan føre til enestående økonomisk suksess.

I dag er Tyler og Cameron Winklevoss ikke bare kjent for sitt bidrag til kryptoverdenen. Men de representerer også en ny generasjon investorer som har navigert suksessfullt i det skiftende økonomiske landskapet ved å omfavne kryptovalutaens muligheter. Med sin innsikt og dristighet har Winklevoss-tvillingene satt sitt preg på kryptoverdenen. Og etterlatt et varig avtrykk som pionerer i dette stadig voksende feltet.

Maisie Williams – Fra Tronstolen til Bitcoin-reisen

Maisie Williams, den talentfulle skuespilleren kjent for sin ikoniske rolle som Daenerys Targaryen i den episke TV-serien Game of Thrones. Har ikke bare erobret tronene i Westeros, men hun har også vist seg å være en nysgjerrig utforsker av den digitale økonomien, spesielt Bitcoin.

I november 2020 tok Williams et dristig steg inn i verdenen av kryptovaluta. Det etter å ha bedt om råd fra sine følgere på Twitter om hvordan man kan skaffe seg Bitcoin. Mens de fleste av svarene hun mottok var preget av advarsler og forsiktighet, valgte Williams likevel å kaste seg ut i kryptoeventyret.

Den unge stjernen delte offentlig sin nysgjerrighet og åpenhet for å utforske Bitcoin. Selv om mange rådet henne til å være forsiktig med kryptovalutaens volatilitet. Dette er handlingen, som en enkel tweet, bidro til å bringe oppmerksomhet til Bitcoin. Det illustrer hvordan selv kjendiser kan være nysgjerrige på og interessert i kryptovaluta.

Williams’ deltakelse i Bitcoin-sfæren reflekterer også den økende populariteten til kryptovalutaer og blockchain-teknologi blant yngre generasjoner. Hennes åpenhet om å lære og utforske kryptovalutaene gir et bilde av den demokratiserte naturen til disse digitale formene for penger. Som er tilgjengelige for alle, uavhengig av kjendisstatus eller finansiell bakgrunn.

Mens Maisie Williams kanskje ikke er en finansekspert. Har hennes nysgjerrighet og vilje til å lære plassert henne som en uventet talsperson for kryptovalutaens tilgjengelighet og potensial. Hennes Bitcoin-reise illustrerer at selv i riket av drager og tronspill, er kryptovalutaene et tema som berører alle aspekter av populærkulturen og samfunnet.

Mark Cuban – Milliardærhaientusiasten og Dallas Mavericks-eieren

Mark Cuban, den frittalende milliardæren og eieren av NBA-laget Dallas Mavericks, har vært en eklektisk skikkelse i kryptoverdenen med en holdning som veksler mellom entusiasme og skepsis. Cuban, kjent for sin skarpe forretningsforståelse og ærlige meninger, har gitt kryptovaluta, spesielt Bitcoin, en berg-og-dalbane-tilnærming.

På den ene siden har Cuban, i kjent stil, gitt råd til folk om å investere opptil 10% av porteføljen sin i Bitcoin Han har og uttalt seg om den potensielle verdien av kryptovaluta som en diversifiseringstaktikk. Han har påpekt at å ha en andel i kryptovalutaer kan gi investorer en eksponering mot en alternativ form for verdiskapning.

På den andre siden har Cuban, i likhet med sin karakteristiske direkthet, uttalt at han heller vil ha bananer enn Bitcoin. Dette bemerkelsesverdige uttalelsen understreker den volatiliteten og usikkerheten som omgir kryptovalutaer, sett fra hans perspektiv. Hans skepsis til Bitcoin har vært tydelig, og han har ikke nølt med å uttrykke bekymringer.

Til tross for Cubans offentlige uttalelser om Bitcoin. Har han faktisk holdt forskjellige kryptovalutaer siden de tidlige dagene av Coinbase, en av de ledende kryptobørsene. Dette aspektet av Cubans kryptoholdning belyser det faktum at selv om han kanskje er reservert når det gjelder visse aspekter av kryptovaluta. Er han ikke fremmed for å eksperimentere og delta i kryptomarkedet.

Mark Cuban’s skiftende holdning til Bitcoin illustrerer den bredere debatten og usikkerheten som omgir kryptovalutaer. Som en fremtredende forretningsmann og eier av et profesjonelt idrettslag har Cuban’s meninger om Bitcoin bidratt til å forme den offentlige samtalen om kryptovalutaenes rolle i moderne økonomi.

Cubans plass i kryptoverdenen vil fortsette å være interessant å følge. Hans tilstedeværelse gir et innblikk i utfordringene og mulighetene som kryptovalutaene står overfor, sett fra perspektivet til en erfaren forretningsmagnat.

Snoop Dogg – Rapikonet og entreprenøren

og hans involvering med kryptovaluta, har han vært åpen om sin interesse for og støtte til digitale valutaer som Bitcoin. Han har delt innlegg på sosiale medier hvor han nevner Bitcoin, og han har til og med akseptert Bitcoin som betaling for musikkalbumet sitt «Neva Left» i 2017. Han har ikke avslørt hvor mange CD-er han har solgt eller hvor mye BTC han eier.

Kanye West – Rapstjernen og Bitcoin-forkjemperen

Kanye West, den ikoniske rapstjernen og moteikonet, har ikke bare satt sitt preg på musikk og motescenen. Men han har også gjort seg bemerket innen kryptoverdenen. West har uttalt at Bitcoin representerer «Amerikas ultimate frigjøring,». Og hans støtte til den ledende kryptovalutaen har bidratt til å øke bevisstheten om kryptovalutaens potensial.

West, kjent for sin kreativitet og provokative uttalelser. Har satt Bitcoin i fokus ved å erklære at det representerer en form for frigjøring for det amerikanske samfunnet. Denne uttalelsen reflekterer ikke bare Wests interesse for kryptovalutaens potensielle innvirkning på økonomisk frihet. Men det understreker også hans syn på Bitcoin som en symbol på uavhengighet.

Mens Kanye West har uttalt sin støtte til Bitcoin, er det ikke klart hvor mye av den ledende kryptovalutaen han faktisk eier. Denne mangelen på spesifikke detaljer om hans kryptobesittelser gir et innblikk i den private naturen til individuelle kryptovaluta-investeringer. Mange kjendiser velger å holde slike detaljer privat av ulike grunner, og West er intet unntak.

West’s involvering i kryptoverdenen er en del av den økende trenden blant kjendiser som ser på kryptovalutaer som mer enn bare et finansielt instrument, men som en kraft som kan påvirke samfunnet og økonomien på dypere nivåer.

Mens Bitcoin-mengden eiet av Kanye West forblir ukjent, er hans uttalelser og støtte til kryptovalutaen. Et eksempel på hvordan selv de mest innflytelsesrike kulturelle ikonene ser verdien av denne digitale formen for penger. Kanye Wests rolle som en forkjemper for Bitcoin bidrar til å forme den stadig voksende aksepten og interessen for kryptovalutaer i populærkulturen.

Floyd Mayweather Jr. – Bokselegenden og Bitcoin-eventyreren

Floyd Mayweather Jr., den velkjente profesjonelle bokseren, har ikke bare stått i ringen som en av de største boksestjernene gjennom tidene, men han har også utforsket kryptovalutaens verden, spesielt Bitcoin.

I 2017 overrasket Mayweather kryptosamfunnet ved å twitre at han sløste bort sin Bitcoin-formue i Beverly Hills. Dette tweetet vekket oppsikt blant fansen, og det illustrerte den økende interessen blant kjendiser for kryptovalutaer som en investeringsmulighet. Mayweather, kjent for sitt luksuriøse livsstilsvalg, brukte Bitcoin som et symbol på sin velstand.

Imidlertid tok hans forhold til kryptovaluta en annen vending da han senere ble straffet av Securities and Exchange Commission (SEC) for å ha markedsført en ulovlig initial coin offering (ICO). ICO-er har vært kontroversielle i kryptoverdenen, og Mayweathers involvering førte til juridiske konsekvenser.

Denne hendelsen understreker den utfordrende naturen ved å navigere i kryptoverdenen. Spesielt for kjendiser som har en innflytelse som strekker seg langt utover idrettsarenaen. Mayweather’s straff fra SEC viser at selv kjente personligheter ikke er immune mot de juridiske konsekvensene av ukloke eller ulovlige kryptoinvesteringer.

Mayweather’s Bitcoin-eventyr illustrerer også hvordan kryptovalutaer har blitt en del av den offentlige samtalen. Ikke bare som en investeringsmulighet, men også som et område der kjendiser kan både vise frem sin rikdom. Og, i noen tilfeller, bli gjenstand for regulatoriske reaksjoner.

I det stadig skiftende landskapet av kryptovalutaer er Mayweather’s reise en påminnelse om at selv om kryptovalutaer gir spennende muligheter. Men det krever de også forsiktighet og respekt for lovverket for å unngå juridiske konsekvenser.

Lionel Messi – Fotballlegenden som Ambassadør for Blockchain

Lionel Messi, en av de mest fremragende fotballspillerne i verdenshistorien, har ikke begrenset sin innflytelse til bare fotballbanen. Messi har også vist en interesse for cutting-edge teknologi, spesielt innen blockchain.

I en spennende allianse med teknologibransjen, ble Messi utnevnt som global merkevareambassadør for Sirin Labs. Sirin Labs er kjent for å være en pioner innen blockchain-baserte sikkerhetsløsninger for mobil og PC. Messi’s rolle som ambassadør for dette selskapet understreker ikke bare hans forbindelse med den digitale verdenen, men også hans støtte til og tro på blockchain-teknologien.

Blockchain-teknologien, som ligger til grunn for kryptovalutaer som Bitcoin, representerer en desentralisert og sikker tilnærming til digital informasjon. Sirin Labs jobber med å implementere denne teknologien for å sikre mobilenheter og datamaskiner. Og Messis engasjement som ambassadør bidrar til å øke bevisstheten om blockchain i sportsverdenen og utover.

Messis rolle som global merkevareambassadør gir ikke bare Sirin Labs synlighet. Det signaliserer også en voksende tendens blant idrettsutøvere til å omfavne og fremme teknologiske fremskritt. Messi, som er kjent for sin ydmykhet og profesjonalitet. Gir en positiv tone til den stadig økende integrasjonen av teknologi og idrett.

Denne alliansen gir også blockchain-teknologien en plattform som når ut til Messis massive globale følgerskare. Dette gir ikke bare teknologiselskapet eksponering, men det gir også fansen en mulighet til å utforske og forstå potensialet i blockchain og kryptovalutaer. Med Lionel Messi som en troverdig formidler.

I sum symboliserer Lionel Messis partnerskap med Sirin Labs ikke bare en forening av sport og teknologi. Men det representerer også et steg mot en fremtid der innovasjon og idrett går hånd i hånd for å forme en mer teknologisk bevisst verden.

Richard Branson – Pioner og Bitcoin-støttespiller

Richard Branson, den visjonære grunnleggeren av Virgin Group, har ikke bare utfordret grenser i luftfarten og underholdningsindustrien, men han har også engasjert seg i den spennende verdenen av kryptovaluta, spesielt Bitcoin.

Branson har ikke bare vært en observatør av kryptovalutaenes utvikling, men han har aktivt deltatt i finansieringsrunder knyttet til Bitcoin-prosjekter. Mens han ikke har avslørt den nøyaktige mengden Bitcoin han eier. Har han allikevel uttalt at han er bevisst på «de mulige fordelene ved faktiske Bitcoin-framskritt.»

Denne støtten til Bitcoin fra en så innflytelsesrik forretningsmagnat som Branson gir ikke bare legitimitet til kryptovalutaen, men det markerer også en anerkjennelse av de transformative mulighetene som ligger i blockchain-teknologien.

Branson, kjent for sin dristighet og evne til å omfavne nyskapende ideer, har vært en talsperson for entreprenørskap og fremskritt. Ved å inkorporere kryptovalutaer i sin investeringsportefølje, sender Branson en melding om at han tror på den langsiktige verdien og potensialet til Bitcoin.

Selv om Branson har valgt å holde sin kryptobesittelse privat,. Det illustrerer hans generelle holdning betydningen av å være åpen for nye teknologier. Han ser ut til å være oppmerksom på den raskt utviklende naturen til kryptovalutaer og blockchain. Støtten kan bidra til å skape en plattform for flere investorer og bedrifter til å utforske denne innovative sfæren.

Bransons engasjement i Bitcoin indikerer ikke bare hans personlige interesse, men det reflekterer også en bredere trend blant ledere i næringslivet som ser på kryptovalutaer. Som et verktøy for fremtidige investeringer og potensiell økonomisk transformasjon.

Ashton Kutcher – Skuespilleren og teknologiinvestoren

Ashton Kutcher, kjent skuespiller og betydelig teknologiinvestor, har vært positiv til Bitcoin og blockchain-teknologi. Han har uttalt at «bitcoins blir definitivt mer og mer relevante.»

Ashton Kutcher har investert i UnikoinGold. Han har også investert i andre kryptoprosjekter som Airbnb og Bitpay. I mai 2018 ga han Ellen DeGeneres 4 millioner dollar i XRP til hennes veldedighetsbevegelse for dyrelivet. XRP er for øyeblikket en av de største kryptovalutaene i verden når det gjelder markedsverdi. Ashton og hans kone, Mila Kunis, avslørte at de har investert i kryptovalutaer de siste åtte årene.

Med disse kjente ansiktene som velger å investere i Bitcoin, blir det tydelig at kryptovalutaen har vunnet aksept fra et bredere publikum. Inkludert noen av verdens mest innflytelsesrike personligheter. Det tydelig at det har oppnådd anerkjennelse og verdi i øynene til noen av våre tids mest innflytelsesrike enkeltpersoner.

Kjendis eller ikke

Det er en investering, mange ser øynene opp for. Både som et sparemiddel, men også som vi kan se med Snoop Dog, et betalingsmiddel. Skal bitcoin fortsette sukksessen, så var det en meget lønnsom måte å ta betalt på kontra, fiat penger. Til nå.

One thought on “Kjendiser som investerer i krypto

  • Jan Vidar Morewood

    💪👑

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *