Krypto NyheterKryptovaluta

Overraskende BONK-Airdrop Nå Verdt Over 500 000 Dollar

Overraskende BONK-Airdrop Nå Verdt Over 500 000 Dollar

Overraskende BONK-Airdrop Nå Verdt Over 500 000 Dollar. Pragmatiske investorer har kanskje ristet på hodet av volatile meme-mynter. Men noen ganger gjør de narr av selv de mest skeptiske blant oss. Dette har vært tilfellet med Solana-meme-mynten BONK. Som de siste månedene har skutt til værs og gjort heldige mottakere av en julegave til Solana-utviklere enda rikere.

BONK hoppet

Ifølge data fra CoinGecko har BONK hoppet utrolige 821% de siste 30 dagene. Og den har jevnlig satt nye rekordhøye priser mens SOL selv kommer seg etter et utfordrende år. For de som mottok en luftslipp med BONK i fjor, kan denne gaven fra himmelen nå være verdt mer enn de noen gang kunne ha forestilt seg.

Sist jul

Historien begynte sist jul, da Solana-utviklere som fylte ut et skjema i LamportDAO-fellesskapet. Mottok en uventet gave i form av 25 milliarder BONK-tokens. På det tidspunktet var disse verdt omtrent 300 dollar, men ved slutten av dagen hadde verdien doblet seg.

Entre

BONK gjorde sin entre i Solana-økosystemet på et tidspunkt da SOL hadde stupt til rundt 8, dollar. I kjølvannet av en betydelig nedgang fra toppen i november 2021 på nesten $260. Kryptomarkedet som helhet slet sist år, men Solana, spesielt knyttet til den kollapsede børsen FTX, opplevde ekstra harde påkjenninger.

Meme-mynten

Den hunde-tema meme-mynten BONK ble imidlertid et lyspunkt for Solana-fellesskapet. Den hjalp med å gjenopplive gode vibber, og mange Solana-nettdeltakere, fra DeFi-handelsmenn til NFT-samlere og kunstnere, fikk glede av luftslippet. LamportDAO-utviklere fikk til og med rundt 5% av den totale tokenforsyningen.

I dag er BONK blitt den 69. største mynten på CoinGeckos rangering av de mest verdifulle kryptovalutaene, med en markedsverdi på over 1 milliard dollar. Prisen har skutt opp 64% de siste 24 timene og har nådd nye all-time high-priser.

Takket ja til gaven

For utviklerne som takket ja til gaven og holdt fast på sine 25 milliarder BONK, har det vist seg å være en klok beslutning. Med dagens pris er denne potten nå verdt over 500 000 dollar. Noen utviklere delte til og med sin takknemlighet i LamportDAO Discord. Og for noen var dette den beste julegaven noensinne, med nok verdi til å dekke flere måneders husleie.

Mert Mumtaz, medgründer og administrerende direktør i Helius. Og grunnlegger av LamportDAO, avslørte at omtrent 173 utviklere mottok samme mengde airdrop sist jul. For de som valgte å selge, kan den nåværende prisøkningen være en overraskelse. Men for noen Solana-utviklere har BONK aidrop. Vært redningen som har hjulpet dem gjennom en tøff kryptovinter, og nå ser de frem til å bygge en annen dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *