BitcoinKrypto Nyheter

VanEck CEO spår ny Bitcoin All-Time High på 69 000 dollar

VanEck CEO spår ny Bitcoin All-Time High på 69 000 dollar

VanEck CEO spår ny Bitcoin All-Time High på 69 000 dollar. Og avviser samtidig boblespekulasjoner. I den siste utviklingen innen kryptovalutaverdenen har Jan van Eck, administrerende direktør for VanEck. Uttalt seg optimistisk om fremtiden til Bitcoin (BTC). Og forutsier en ny All-Time High (ATH) over 69 000 dollar innen de neste 12 månedene. Dette kommer etter år med utfordringer knyttet til godkjennelse av en spot Bitcoin Exchange Traded Fund (ETF). Fra de amerikanske verdipapirene og børsmyndighetene (SEC).

VanEck forventet samtidig godkjenning for alle spot BTC ETF-søknader

VanEck, som var blant de første globale finansselskapene som søkte om en spot Bitcoin ETF for flere år siden. Har troen på at US SEC vil godkjenne alle spot BTC ETF-søknader på samme tid. Dette skjer til tross for tidligere avslag og forsinkelser selskapet har møtt i løpet av prosessen.

Bitcoin som en unik og ikke-bobleaktig eiendel

Jan van Eck mener at Bitcoin er en unik eiendel som vil være ekstremt vanskelig å duplisere eller overgå. Han avviser også påstandene om at Bitcoin er en stor boble. Og peker på at det vil være en ny all-time high for kryptovalutaen over 69 000 dollar innen de kommende 12 månedene.

Historien om VanEck og deres søken etter en spot Bitcoin ETF

VanEck har vært en pioner i forsøket på å introdusere en spot Bitcoin ETF. Selskapet søkte om dette allerede i 2017. Og har siden den gang stått overfor flere avvisninger og forsinkelser fra US SEC. Nylig endret de til og med tickeren for sitt ETF-forslag til «HODL,». Noe som viser selskapets stolthet over deres engasjement for kryptovalutamarkedet.

Likheten mellom gull og Bitcoin

Van Eck forklarer sitt engasjement for Bitcoin ved å påpeke likhetene med gull. Og hvordan begge eiendelene har en tendens til å bevege seg i samme retning med en felles makroøkonomisk påvirkning. Han ser også på kommende hendelser som den kommende halveringen og potensiell godkjenning. Av ETF-er som faktorer som kan føre til en økning i BTCs pris.

Avvisning av bobleteorier og fremtidig styrke for Bitcoin

Van Eck avviser bobleteorier ved å påpeke at Bitcoin, i motsetning til historiske bobler, har klart å overgå seg selv flere ganger. Han ser heller ingen annen «internettsikkerhetsbutikk» som vil erstatte eller «hoppe over» Bitcoin i fremtiden.

Konklusjon

Med VanEcks optimistiske spådommer om en kommende Bitcoin ATH på over 69 000 dollar. Og avvisning av boblespekulasjoner, ser det ut til at kryptovalutamarkedet kan ha spennende tider foran seg. Investorer og kryptoentusiaster vil nøye følge med på utviklingen. I håp om at Bitcoin vil styrke sin posisjon som en ledende kryptovaluta.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display