Teknisk analyse

Månedlig Analyse April Mai

Månedlig Analyse April Mai

Månedlig Analyse April Mai. Vi har hatt enn Bullish trend de siste månedene, med en god kraft i markedet. Bitcoin har gått fra en kurs på 16392 dollar til en kurs 31162 dollar, de siste fire månedene. Det har tidligere vært en stor kraft i markedet med mange kjøpere, noe som man kan se avta litt nå.

Det som alltid er innteressant er og se hvor det månedlige canlde slutter, for så og se åpningen av den kommende måneden, og hvordan den begynner. Det har tidligere vært en doji, som har blitt «trosset» nå er det ikke en gitt regel at en doji er etterfulgt av en motsatt trend. Men det kan gi en god indikasjon. Men i stede for Bitcoin snur, så har den økt i verdi. Nå har vi hatt en sidelengs bevegelse lenge. Et suportområdet har blitt laget, samt at den ikke har fått til og trosse et resistance området.

Bitcoin oppgang

Som vi ser på bildet over, som viser en månedlig chart. Så har de fire siste månedene gått bra, veldig bra for Bitcoin. Men at det har tatt litt av, og vi har en candle som ligner en doji, men er enda litt for stor til at det kan kalles et bearish tegn. Det betyr ikke at den ikke kan snu. Nå ligger prisen, slik jeg ser det, rett i mellom et suport, og et resistance området. Jeg kommer ikke til og kjøpe eller selge, på nåværende tidspunkt. Jeg har Bitoin inne, og velger og holde. Stiger den, så er det bra, og skulle den synke så gir det kun en enda bedre kjøpsmulighet (se bildet under)

Suport området

Det er et ganske bra suport området ved 23581 området. Dette er et så sterkt området, at det vil tvilsomt bli brutt. Men det vil ta en stund at prisen går ned dit. Et alternativ er at vi får en nedgang til det suportomårdet (ish) før den tester det nye motstands området.

Alternativ to

Alternativ to. er at det blir formet et nytt suport-området her og vi får en videre oppgang og resistance området blir testet. Så her velger jeg og teste min tålmodighet, og velger og sitte stille å vente. Jeg er alle rede inne i Bitcoin, og nå får vi først se hvordan det månedlige candle for April blir lukket, og det månedlige for Mai, åpner.

Langsitkig

Langsitkig, over flere år, er det ikke noe man skal være bekymret for. Men skal man holde for en kort periode. Noe Bitcoin blir solgt med en kraftig oppgang. Men skulle Bitcoinprisen falle, vil det bli kjøpt mer ved 23581 (ish) området.

Oppsummering

Oppsummering, så er Bitcoin Bullish på lang sikt. Over de neste årene, men om det vi ser nå er en antydning til en liten pustepause, er uvisst. Så her velger jeg kun og holde, se og observere hvordan det nye måneden begynner.

Disclamer

Denne analysen og alle andre analyser på denne siden, må sees på som underholdning og investering av penger involverer i tap av penger. Det er viktig og gjøre sine egne analyser og ta beslutning på egne avgjørelser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *