Hva er

Bitcoin Pizza

Bitcoin Pizza

Hva er Bitcoin Pizza. Er kjent som den første transaksjonen som ble gjort for og betale for en tjeneste i den «virkelige» verden. Altså og betale for en vare i Bitcoin til et selska/firma.

Bitcoin Pizza er en mann som kjøpte en Pizza for 2,9 milliarder, regnet om i dagens penger. Det kommer litt an på når du leser denne artikkelen. Vi må så lang tilbake som i 2010, da familiefaren Laszlo Hanyecz, var på et forum som heter Bitcointalk.

18 Mai

18 Mai 2010 la han ut et innlegg (link nederst i artikkelen). Hvor han spurte hvor han kunne kjøpe Pizza og betale i Bitcoin. Han tilbydde og betale to store pizzaer for 10 000 Bitcoin. Han ønsket store pizzaer, slik at han hadde rester og spise, dagen etter. Da han tilbød og kjøpe Pizza for 10 000 Bitcoin, var Bitcoin sin kurs på 40 dollar og ikke 30 000 dollar. I et intervju til cointelegraph, sier han at han ikke angrer på handelen, og at han prøver og bruke å betale i Bitcoin så ofte som han kan. Men det er for det meste online.

Nå som det blir tilbydd, kort som gjør det lettere og betale i Bitcoin, er det mulig at tin har forandret seg for han også. Siden, man nå kan betale med Bitcoin, nesten over alt ved og bruke kortbetaling.

Det er også kjent som Bitcoin Pizza day.

Her er linken til innlegget i fra 18 Mai 2010 på Bitcointalk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *