Teknisk analyse

Oppdatering 1 Mai

Oppdatering 1 Mai

Oppdatering 1 Mai. Etter gårsdagens månedlige analyse, såp var det en sannsynlighet for at den var på stede hvil, eller en mulig nedgang. Det som alltid er interessant og se, er hvordan den månedlige candle åpner.

Og her åpnet den bearish. Det vil si at den har begynt og gå nedover. Noe som kan på sikt være et bullish tegn. Hvordan kan det være et Bullish tegn? De fleste, ikke alle, men de fleste candlestick har en Tail. Altså en hale, som nå er på vei til og bli formet. Det må presiseres, at i mine analyser så er det ikke daglige trades, men en trade som skal holdes over en lengre periode, og har et mer lengre perspektiv. Og jeg er derfor ikke opptatt av de minste bevegelsene. Nedenfor bildet, ser du et nytt bildet, som viser ukentlig chart

Ukentlig chart

Her er en ukentlig chart, og som vi og ser her. Det er og et støtteområdet, ved 24644 dollar området. Skulle Bitcoinprisen gå dit ned, så er det i samsvar med gårsdagens månedlige analyse. Det er fortsatt på et vente området. Men vi ser og at dette området ikke har vært nødvendig de tidligere ukene. Men at den nå har formet et konsolideringsområdet.

Pilen viser, hvor det månedlige candle åpnet. Det vil åpnes fire nye candles før Mai måned er ferdig. Slik jeg ser det, kommer jeg ikke til og gjøre noen handel her. Siden denne prisnedgangen er for liten, i forhold til hvor langsitkig jeg investerer.

Det er sjelden jeg går lavere ned en daily timeframe for og basere en ny handel på. Så for nå, så holder jeg meg fortsatt stille i båten. Og ser hvordan det utvikler seg. Jeg kommer bare til og observere. Men nærmer den seg 64 700- 600 området, kommer jeg til og vurdere et nytt kjøp, siden vi da har en soppas stor nedgang som er på omlag 2000 dollar i prisforskjell. Men som ved all investering så er det tålmodigheten som får testet seg mest. Det er ingen kjøpssignaler i det større bildet nå på de ukentlige eller månedlige chartene.

Daglig chart

Nedenfor har vi daglig chart. Man skal aldri basere et kjøp på en candle som enda ikke er lukket. Det vil si at den daily candle som er den første denne måneden, er bearish. Og vi kan se at den søylen eller candlesticken er formet som det som kalles «hanging man». Men det er litt itidligste laget. En hanging man er et bearish tegn. Og skulle det slå inn, vil 24 660 ish området være et mål. Dette er bearish, men jeg ser på som bullish. Siden jeg venter på en kjøpsmulighet. Om den kommer ned til 24 tallet, blir det en ny løpende vurdering som må skal tas.

Disclamer

Disclamer. Investering av ekte penger, involverer tap av penger. Og disse analysene må kun sees på som underholdning. Og det må ikke investeres på bekostning av disse analysene. Skal du investere ekte penger, gjør dine egne vurderinger på hva slags opplysninger du vil investere ut i fra

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *