Mining Prosjekt

Mining prosjekt

Det skulle komme en oppdatering i går når det gjald mining, og hvordan miningen gikk.

Men den hadde faktisk en nedetid. Hvor den ikke koblet seg opp mot nicehash. Samtidig var jeg bortreist, noe som gjorde at jeg fikk gjort veldig lite med det, frem til jeg kom hjem. Dette er for øvrig, første gang dette har skjedd. At den ikke har hatt kontakt med kontoen min på nicehash, og jeg vet fortsatt ikke hva som var problemet.

Restart

Den ble en restart, det ble skiftet ethernet-kabel, samt sjekket om den hadde kontakt med datamaskinen. Jeg sjekket og nicehash, om det var noen form for varsler som kom opp der. Etter at jeg prøvde og restarte mineren, kom beskjeden som er vist med en screenshot, i bildet under. Men nå er den oppe og går igjen. Så det som er innteressant er hvor mye den har minet, på litt under et døgn. Den minet tross alt ikke et helt døgn. Så med en Bitcoin pris på

Nednefor er et screenshot av Bitcoin-prisen i dollar.

På nåværende tidspunkt

Og på nåværende tidspunkt så har jeg da minet for, inkludert nedetid. Det er ikke så all verdens og skryte av. Men nedenfor ser dere et screenshot av, hvor mye Bitcoin jeg har kunnet tatt ut vist jeg har ønsker og ta ut det som har blitt minet og ført det over til walletten min. Noe som selvfølgelig ikke blir gjort.

Det er

Det er altså 0.00011125 Bitcoin, noe som tilsvarer 2.88 euro. Konvertert til Norske kroner, så er det i skrivende stund 34,21 kroner. Det er i praksis minet på under et døgn. Men det er allikevel ikke den største summen. Det og ha en miner, er så langt ingen gullgruve.

Nicehash gir deg

Nicehash gir deg et estimat om hvor mye du kommer til og tjene i løpet av de neste 24 timene med mining. Også dette er ikke og skryte så veldig mye av. Men, det må legges til at dette tallet forandrer seg igjennom dagen og natten. Men vi skal ta utgangspunkt i det som, blir forespeilet her.

Og da er forventet avkastning 0.00006336 Bitcoin, noe som tilsvarer 1.64 Euro. Da skal det i Norske kroner bli 19.48 kroner. Om et døgn skal det da ha blitt minet, totalt i hele perioden så langt ha blitt minet 0.00017461 Bitcoin. Dette tilsvarer 4.54 Euro. Omgjort i Norske kroner, er det da 53.92 kroner i forhold til valutakursen til euroen som er nå i skrivende stund. Med andre ord, om et døgn, skal Bitcoin miningen inneha en sum på 53,92 kroner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *