Teknisk analyse

Bitcoinpris analyse Juni

Bitcoinpris analyse Juni

Bitcoinpris analyse Juni. Etter sist teknisk analyse, var det litt usikkerhet angående hvor stor nedgangen kom til og være. Nå er det også mye fundamentale nyheter som spiller inn.

Det er en korrelasjon mellom det tekniske og fundamentale. Nå fikk vi en nedgang, som kan se ut til og komme til en «standstill».

Nå er vi kommet ned til støtte-området ved 27158 ish området. Bitcoin har vært så langt ned som til 25867 ish området. før vi fikk en oppgang igjen.

Styrkning i euroen

Det er ingen tvil om at, både en styrkning i euroen, og usikkerheten i USA, har hatt en innvirkning på prisen. Gullprisen som er en «safe heaven» for investorene, i usikre tider har og hatt en noe turbulent tid. Og det kan være en faktor at noen av pengene har gått til alternative investeringer.

Politikere

Politikere, og de store investorene ser nok fortsatt på krypto som en ny investering. Det handler etter min mening om at det er mange «gamle grå menn i dress». Kanskje de som får betalt for og snakke ned krypto-valuta, fortsatt har mye makt.

Bunnen

Nå kan det se ut som at bunnen er nådd. Et siste forsøk, ned til 24263 usd området, er ikke og utelukke. Vist den går ned dit, vil det kun være for og ta ut de små investorene. Men handler man uten leverage, og er inne i det lange løp. Er Bitcoin nå, slik jeg ser det, på et området som gir en god kjøpsmulighet.

Hvor lenge den kommer til og konsolidere på dette området, er vanskelig og si. Men flere og flere, begynner og snakke opp Bitcoin igjen. Jeg er fortsatt like optimistisk, på valutaen.

Som daytrading, er den nok kun mest for de erfarne. Men for de som vil være med på den lange oppturen, som jeg mener og se skal komme. Er det en god inngang.

Som bildet viser, ovenfor, er den på toppen av suportområdet. Og har enda ikke vært i konsoliderings området.

Konservativ

Jeg prøver og holde meg. meget konservativ, i det jeg skriver. Og et eventuelt fall til 24500 ish området, er ikke noe og ta så mye på vei for. Og er ikke noe annet, en hva en kjøpsmulighet til og kjøpe mer Bitcoin, med en enda bedre inngang. Etter en stigning, herifra, er det ikke godt og si når den kommer ned til det nåværende området igjen. Om den skulle noen gang gjøre det.

Trenden

Trenden er fortsatt positiv, som bildet ovenfor viser. Som Jim Rogers, sier «buy when it is blood in the streets». Nå har han ikke uttalt det om Bitcoin, men generelt når det er snakk om investeringer. At Bitcoin gjør seg klar for en god og solid opptur er det ingen tvil om. Nå er det kun og stålsette seg for en god oppgang. Selv om at den nå i konsoliderings området, er et området som er bra for daytrading.

positive trend

Her ser man fortsatt den positive trenden, og skulle den støte på trendlinjen, vil 24500 ish området få seg et besøk. Og da få en videre oppgang, til det første target, eller takeprofit området.

Første target

Første target som Bitcoin kommer til og nå. Det er ved 35000 området. Og da er, nesten ti tusen, opp i fra det området som Bitcoin ligger på nå. Bitcoin, ligger, uten tvil på et meget interessant nivå nå. Med gode muligheter, for og gå videre opp herifra. Det skal bli meget interessant og følge prisen, videre herifra.

Disclamer. All investering av ekte penger, innvolverer tap i ekte penger. Disse analysene er kun ment som underholdning. Og alle investeringer, må tas på egne beslutninger. valutaen.no fraskriver seg alt ansvar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *