Krypto ABC

Bitcoin den nye historien

Det rekordlave

Bitcoin er igjen rekordlav og det kan se ut som, vi får en oppgang herifra i forhold til hva chartene i analysene har vist. Bitcoinprisen er på et rekordlavt nivå, og har vært nede på 24 000 dollar tallet, dette er utrolig lavt i forhold til hva enkelte profilerte investorer har spådd. Der prisen er forventet og gå til over en million dollar, noe som er en vanvittig økning i fra dagens nivå og gjør at man rett og slett kan kjøpe å holde og vente på at 2030 årene kan gjøre deg til pensjonist.

Nye drømmehistorier

Det er artikler om de som kjøpte bitcoin, for slikk og ingenting i 2009 når bitcoin ble sluppet og endte opp med millioner av kroner ved og kun gå inn med noen hundrelapper, slik som for eksempel Kristoffer Koch. Som kjøpte flere tusen bitcoin for under 200 kroner. Det var noe som forandret den økonomiske tryggheten til Kristoffer, og mange har vel tenkt «jeg skulle kjøpt jeg og». Inkludert undertegnede, uten og nødvendigvis angre. Det blir og sagt at «disse tidene kommer aldri tilbake» Og det blir lett febrilsk etter andre shitcoin for så og satse på å treffe gull fuglen. Noe som i og for seg kan skje og, man kan være heldig å kjøpe seg en shitcoin som stiger mye i verdi, som man har gitt veldig lite for. I og for seg kan man gjøre det med mange av krypto valutaene nå og.

Bitcoin ligger til rette

Bitcoinprisen ser ut til og kunne stige herifra, og nye drømme historier kan bli skapt. Ja, bitcoin koster over 26 000 dollar, og det er de færreste av oss som har muligheten til og kjøpe en haug med bitcoin på dette prisnivået. Det betyr ikke at man ikke kan tjene alvorlig med penger, om man har god tid. Om man er positiv til bitcoin prisen herifra.

La oss si at man investerer 20 000 i bitcoin på dette nivået. Eller 2000 om man skulle være enda mer konservativ. Og regner på at den «bare» tar 20 gangen, herifra. Da blir 20 000 kroner til 400 000 kroner. Og da er prisen kommet bare halvveis i forhold til hva som blir spådd av enkelte i løpet av 2030. Om seks år. Det kan virke som om at det er store summer som det må kjøpes for nå, men det er ikke helt sikkert er så reelt.

Tilbake i 2009, var det og «store summer». Det var mange som mente at pengene ble kastet ut av vinduet, og det hadde vært bedre å dra på kasino en og kjøpe krypto valutaen bitcoin. Men se hva som skjedde

Er det lys så er det lys

Har man tro på bitcoin sin utvikling, så er dette det desidert beste nivået man kan komme inn i bitcoin på. Det er ikke sikkert vi kommer til og se igjen disse lave nivåene, noen gang igjen. Spesielt ikke om man er like positiv selv som de mest positive analysene og de kommer til og stemme.

Det handler om og kunne se fremtiden, og det er ikke alltid like lett å gjøre. Har man tro på at krypto valuta, er en valuta som er kommet for og bli. Da er igjen dette et utrolig bra nivå. Det er ikke en gang sikkert vi ser igjen 24 000 dollar merket, før den fortsetter oppover herifra.

Tilgjengelighet

krypotovalutaer har blitt mer og mer tilgjengelig, og flere å flere for øynene opp for krypto valutaer. Bitcoin er flaggskipet, eller bjellekua om man vil. Når den tramper i vei, så har de resterende kryptovalutaene en tendens til og følge etter.

Hong Kong er et land som oppfordrer bankene til og legge til rette for krypto valutaer. Det er fundamentalt bra for fremtiden for krypto.

Jo mer og lettere tilgjengelig noe er, jo mer vil mennesker utnytte seg eller bruke det som er tilgjengelig. I vert fall så fremt det er bedre. Noe som det menes krypto valuta er, hva som skjer i fremtiden når det gjelder reguleringer. Det er ikke godt og si, men det spiller heller ingen rolle.

For utviklingen innen økonomi og betalingsmidler er ikke noe nytt. Vi har gått fra og bytte arbeidstjenester mot kjøtt for flere hundre år siden, til gull og papirpenger til sjekkhefter. Motstand mot betalingskort, og nå er den nye milepælen her. Krypto valuta.

Teknisk og fundamentalt

Bitcoinprisen, er både teknisk riktig og har en god set up herifra. Men også det fundamentale er bra, selv om de amerikanske myndighetene saksøker blant annet Binance. Mens Hong Kong, sier «kom til oss» Og legger til rette for krypto-børsene. Det er kun noe av det fundamentale bildet, som er positivt. Det har skjedd mye i krypto-verdenen som mange ikke tenker over og, i løpet av de siste årene. Både med depositum til wallets, Ledgers og betalingskort. Verden blir mer og mer digital, om det er det en gang som skal ende verden. Det vites ikke, men at det digitale er kommet for og bli. Ja det er det.

Sikrere måte

Det er og en sikrere måte og ha pengene sine i krypto, og benytte seg av blockchain teknologien. Blockchain, gjør det slik at det er du som har kontroll over pengene dine, og rår over dine egne penger. Uten at det skal gå igjennom andre institusjoner som skal ha sin del av kaken. Dette kommer det til og bli enda mer lagt til rette for

Historien har alltid en tendens til og gjenta seg, og det er det en stor sjanse for bitcoin sin er på vei til og gjøre nå og inn i fremtiden

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *