Lifestyle

Nordmann kjøpte bitcoin i 2009

Den glemte. En nordmann kjøpte bitcoin i 2009. Mange suksesshistorier om de som var tidlig ute og kjøpte Bitcoin. Mange angrer seg nå, at de ikke kjøpte når den ble sluppet.

Er du en av de. Ja du kan trøste deg med, det at det var ikke like enkelt og handle Bitcoin da som nå. Nå er det bare og opprette en wallet og finne frem visa kortet så har du bitcoin med en gang.

Tidligere var det litt mer komplisert. Men noen som ikke lot seg stoppe av det er Nordmannen

Kristoffer Koch

Han kjøpte Bitcoin for 200 kroner i 2009. Det er riktig nok en gammel artikkel, på nrk så lang tilbake som i 2013. Men den gjør den ikke mindre beundringsverdig fordi. Og er verdt og nevne igjen, for det er ikke bare på nrk sine sider man kan lese om han. En nordmann som havner på sidene til, coindesk, BBC , AFP og CNN er ikke hverdagskost. Og det er derfor Kristoffer Koch, blir nevnt igjen.

For, etter og ha tjent noen millioner. Hva ville du gjort? Millioner er ikke så veldig, mye vist man tenker seg om. Og vet hvor stor verdien av bitcoin er nå. Ville du fortsatt og investere de? Betalt lån? Eller kjøpt deg leilighet.

Passord og drømmer

Han uttalte i media, at han ikke var klar over at han hadde blitt det som kalles «rik» før han leste om Bitcoin, og at den hadde steget noe så voldsomt i verdi. Det var i følge gizmo, kjæresten som opprinnelig ikke var så veldig begeistret for bitcoin kjøpet i første omgang, som minnet han på at han hadde kjøpt krypto valutaen. Noe som hun sikkert ikke sa etterpå, når det ble muligheter for og cashe ut så man kunne leve et avslappende liv. Om man ønsket.

Enda mer måttet pulsen banket, når han måtte tenke seg om for og huske passordet til sin krypterte wallet. En wallet med 850 000 dollar på. I noen media kan man lese at det var 5000 bitcoin som ble kjøpt, og i andre medier kan man lese at det var 10 000. I et intervju med DN, (linket lengre nede) Står det at han kjøpte 10 000 bitcoin.

Kristoffer, sier at han ikke hadde forestilt seg et slik resultat. Ikke i de villeste drømmer, men noen ganger blir drømmer til virkelighet. Han ser på alt sammen som en litt bisarr opplevelse, noe som godt kan forstås.

En femtedel

Kristoffer Koch, solgte en femtedel av bitcoin beholdningen sin, og kjøpte seg en leilighet. Han hadde fortsatt igjen, litt lommepenger med andre ord. Når fem tusen bitcoin, blir verdt 850 000 amerikanske dollar, kan man ta seg en liten pust i bakken.

21 millioner

I 2017 hadde han igjen 21 millioner, og i følge DN, hadde han i vist han ikke hadde solgt noen deler av Bicoin beholdningen sin, hatt en formue på røfflig 1,6 milliarder. Men det kreves mye og holde hodet kaldt så lenge. Og hva skal man med 1 milliard om man ikke kan unne seg noe på veien?

En nykter mann, en Ola Normann, som har brukt penger på leilighet, e golf og nytt kjøkken. i 2017 betalte han 5,4 millioner kroner i skatt. Han legger til at det ikke var særlig lurt og oppgi dette til skattemyndighetene, og har tydeligvis bidratt til samfunnet.

Men, taper man penger på krypto markedet, kan man jo skrive det av og.

Desentralisert valuta

Det var ikke bare tilfeldig at han investerte i bitcoin, siden han har uttalt at han hadde en interesse for en desentralisert valuta, og alt som er rundt det. Nå er dette gamle artikler, men det er allikevel meget interessant, siden han har uttalt følgende så langt tilbake som i 2013. Han tror ideen vil overleve uansett hva som skjer.

Og det har den gjort til gangs. Bitcoin har blitt mer og mer tilgjengelig. Lite tyder på at det stopper her.

Det var lite info og finne om Kristoffer Koch, nå. Men en gang var han på verdensnyhetene sine lepper.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *