Krypto Nyheter

Hong Kong presser banker inn i krypto

Hong Kong presser banker inn i krypto

Hong Kong, ønsker og tilby krypto på en bred måte ut i markedet. Og presser på bankene for å åpne muligheten for å bli et mer «krypto vennlig» land.

Krypto børser

Hong kong, ønsker at bankene skal åpne opp for og tilby krypto børsr (Crypto exhanges) som kunder i de kinesiske bankene.

De sier blant annet i følge Financial Times Det var i forbindelse med et brev den 27 April, fra HKMA (The Hong Kong Authority Monetary) til bankene. Grunnen var at de ikke vil «create undue burden», for de som ønsker og sette opp kontorer og etablere seg i Hong Kong.

Dette faller sammen med blant annet de store søksmålene som er blitt reist av amerikanske myndigheter, og de som regulerer markedet i USA. Søksmålene mot Binance og Coindesk

Epost

Hong Kong har også uttalt følgende i en epost til coindesk: «We have dialogues with different stakeholders from time to time on a host of matters,» an HKMA spokesperson said in an email to CoinDesk. «It is our general practice not to confirm, deny or comment on any of those meetings.»

Det kan med andre ord, virke som om at det er noe på gang.

Ikke alle er overbevist

Hong Kong utaler allikevel at ikke alle er like overbevist om at krypto er den fremtidige teknologien. Og at banksjefene i de tradisjonelle bankene i Hong Kong er skeptiske, men Hong Kong prøver og berolige de. Og har klokketro på teknologien, og den digitale krypto-valutaen.

Hong Kong, tar store grep for og kunne tilby, krypt valuta og kan være et av de første landene som dreier seg mer og mer inn i krypto-verdenen. De ser tydeligvis potensialet, noe som ikke blir delt med alle. Slik som det ble skrevet om i denne artikkelen Nassim Taleb. Som dømmer krypto nord og ned, så er Hong Kong, på motsatt side virker det som.

krypto hub

Kommer kina til og bli en krypto hub, eller det nye krypto-landet. Landet som andre land, ser de var for sent ute etter og legge til rette for. Det er milliarder av kroner og hente i kryptomarkedet. Det virker det som, om at kina ser nå. Og kan utnytte på bekostning av søksmålene i USA.

Tidligere ble USA sett på som mulighetenes land. Men det kan skje ut som det skjer et skifte, et digitalt skifte. Og etter hvert som de kjedelige grå mennene i dress, faller fra. Og de unge, som vokser opp med teknologien, i tillegg kanskje har vært med på å utvikle deler av teknologien slipper til.

Kan Kina Være med på og revolusjonere krypto markedet og resten av verden. Kina er en av verdens største økonomier, og skal være på delt førsteplass med USA. USA er et land som er på konkursens rand. Selv om at krypto markedet ikke har løst gjeldstaket, så kunne det å legge til rette for krypto være med på å bidra positivt.

Utviklingen

Utviklingen er kommet for og bli. 20 Juli 1969, landet første mann på månen. Neil Armstrong, kom seg på månen og USA vant rom kappløpet mellom USA og Russland. Det var revolusjonerende

Det samme kappløpet, burdet vært mellom landene som vil tilby krypto valuta. Men, her er det det stikk motsatte. Faktisk, så er det slik jeg ser det, mer hensiktsmessig og legge til rette for krypto valuta, en og komme seg på månen.

Siste besøket var på månen var i 1972. Så det var ikke noe annet behov en og bevise at det gikk. Kanskje jeg overdriver litt nå, men krypto valutaen vil skape, uante muligheter.

Det er rett og slett en ny type økonomi, og bruk av penger. Og den som er først ute, har den største fordelen.

Og det ser så langt ut, til og være Kina. «Crypto to the moon»

Hele artikkelen i fra Financial Times kan leses her

One thought on “Hong Kong presser banker inn i krypto

  • Jan Vidar Morewood

    🚀🚀😁

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display