Krypto Nyheter

Coinbase aksjen har gått opp 35 prosent etter at de ble saksøkt av SEC

Coinbase aksjen har gått opp 35 prosent

SEC som står for U.S. Securities and Exchange Commission, saksøkte kryptobørsen Coinbase for og ha solgt krypto uregistrert. Det far ikke bare Coinbase som ble saksøkt av SEC, men også Binance er med i denne saken.

Det skal sies at aksjen fikk seg en knekk på 20 prosent, men nå har den sparket fra og kommet opp over 30 prosent, og styrket seg på nyheten og den kommende rettsaken.

I skrivende stund så har aksjen en marked cap på omtrent 16.4 billioner dollar, noe som tilsvarer at en aksje koster 70 dollar. Rundt regnet er det 700 norske kroner per aksje, med en dollar kurs på 10 kroner. Iman Malekan postet på se link: twitter

Positive nyheter

Det skal og i følge fortune, ikke være søksmålet alene som gjør det. Men alle positive nyhetene som har kommet, spesielt etter at Black Rock også vil satse på krypto markedet og komme med en krypto etf. Noe som og har vært positivt for bitcoin, og bitcoinprisen begynte og stige etter nyheten.

Malekan sier også at Black Rock sin ETF satsning , at det var ikke bare en overbevisning om at de har gode utsikter for bitcoin, men også for coinbase.

Han la også til: Malekan added: “I think the market is telling us…the worst is behind us, as far as U.S. regulatory crackdown is concerned

I bunn og grunn kan det vel da sies at det er ikke særlig mange som blir skremt av dette søksmålet, men har heller hatt samme effekt som og «hive bensin på bålet», og nå er det full fyr i markedet. Det har lettet som en rakett mot himmelen.

Stort marked

Markedet er stort når det gjelder krypto, og de andre kryptovalutaene har en tendens, til og følge etter. Så her er det mye som er positivt. Og et søksmål mot Coinbase bare preller av,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *