Teknisk analyse

Teknisk analyse for Bitcoin Juli

Teknisk analyse for Bitcoin Juli

Første tekniske analyse for Bitcoin i Juli, som vi ser om vi leser forrige analyse som var den siste i Juni. Var den bullish og vi ser begynnelsen på et bull run.

Noe som jeg mener vi fortsatt er i, nå er det en «stille før stormen» situasjon. Selv om at vi hadde en god oppgang i Juni.

Det som alltid er interessant, i slutten av hver måned, er og se hvordan den månedlige candle slutter. Og den slutter bullish, og Bitcoin hadde en ny higher high, om man sammenligner den med Mai måned.

I Mai hadde vi, en topp som var på rundt 3094 dollar merket, og vi fikk nå i Juni en higher high på 3149 dollar merket. Det tyder på at vi fortsatt er bullish.

Det var et litt større candle, en forrige måned.

Bitcoin månedlig chart

Bygger videre på forrige analyse

Vi bygger videre på forrige analyse, trenden er fortsatt positiv og vi kan se bitcoins higher high. Det nye candle for Juni, åpnet bearish, noe som allikevel kan være et positivt tegn.

Det er ofte at et candle skal forme det som vi kaller en «tail», og den trenger en liten nedgang før den fortsetter oppover.

Og det kan se ut som, om at bitcoin, sikter mot 40 000 dollar merke. Det er opp nesten 10 000 dollar i fra dagens nivå. Om det skjer i juli, det er ikke godt og si. Men at den vil gå høyere, det er er det stor sannsynlighet for.

Bitcoin ukentlig chart

Kraftig

Her kommer det frem hvor kraftig sist uke var, og at vi fikk en sterk bullish avslutning på forrige måned. Det betyr at interessen er stor, det er mange kjøpere inne i bildet, samt at den nå er ved et suport området.

Første store target er som nevnt 40 000 dollar merket, og er en milepæl for bitcoin nå i første omgang. Det trengs en god del kjøpere, til og presse opp prisen. Men det er også fundamentalt mye gode nyheter for bitcoin og krypto generelt.

Ikke minst er det mye snakk om bull run som kommer, som kan gi en positiv psykologisk effekt for ikke bare bitcoin. Men kryptomarkedet generelt.

Her ser vi og at bitcoin åpnet litt ned, men har klatret litt opp igjen. Selv om at den i skrivende stund er bearish. Den ligger nå og tar seg en «pustepause» og forbereder seg på en ny måned.

Bitcoin daglig chart

Resistance området

På daglig chart så har vi et lite resistance området ved 31494 dollar området. En push igjennom det området, så er vi på vei mot 37000 dollar, hvor et nytt resistance området er. Det er ikke mye som skal til for og komme seg igjennom 31 494 dollar. Kortsiktig kan det være takeprofit 1. Er man inne i det lange løp, så er det ingen grunn til og selge for så og kjøpe på en liten nedgang igjen. Har man alle rede kjøpt på dette nivået eller lavere, bærer man en liten risiko om man tenker og trade den. Bitcoin har høy volatilitet og kan raskt og smelle igjennom dette området og fortsette videre oppover, om det er gode nok nyheter

Oppsumert

Bitcoin er fortsatt Bullish og det forventes en videre oppgang i Juli, og første motstandsområdet for og komme seg igjennom er 3149 dollar området. Alternativ to er en konsolidering og vi får en nedgang til 25 000 dollar området. Noe som jeg ser på som veldig lite sannsynlig.

Bitcoin, fortsatt bullish. En eventuell nedgang ( pustepause eller marketmakers) i begynnelsen av måneden, kan sees på som en kjøpsmulighet. Er man i Bitcoin alle rede, er det bare og holde den og la markedet og tiden gjøre jobben for deg.

Disclamer

Disclamer. Investering av ekte penger, involverer tap av penger. Og disse analysene må kun sees på som underholdning. Og det må ikke investeres på bekostning av disse analysene. Skal du investere ekte penger, gjør dine egne vurderinger på hva slags opplysninger du vil investere ut i fra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *