Krypto Nyheter

Får Cathie rett får du 50 ganger igjen

Får Cathie rett får du 50 ganger igjen

Får Cathie rett får du 50 ganger igjen. Jo mer usikkerhet og volatillity det er i den globale økonomien, jo mer øker selvsikkerheten i Bitcoin. Sa Cathie Wood, i et intervju med Bloomberg tv. Intervjuet, kan du se nederst i artikkelen.

Cathie Wood sine utsikter for Bitcoin

Cathie Wood sine utsikter for Bitcoin, er alt annet en pessepsistiske og forsitige. Hun har vært en stor pådriver og fremsnakket denne kryptovalutaen. Bitcoin, kommer til og bli verdt 1 500 000 dollar per Bitcoin. I verste tilfelle, vil den bli verdt «bare» 650 000 dollar, pr Bitcoin.

Får Cathie wood, rett i hennes spådom. Og du eier Bitcoin.

Ja, da får du igjen femti ganger den summen du nå har i dag. Vist Bitcoin som nå er er verdt 30 000 dollar. Regnestykke er så enkelt 30 000 USD x 50 = 1 500 000 dollar. Det tilsvarer da, med en dollar kurs på 10 kroner per amerikanske dollar. 15 000 000. Altså, femten millioner Norske kroner. Noe som er en relativt bra avkastning.

Verste scenari, og du eier Bitcoin

Verste scenario, i følge Cathie. Så kan Bitcoin bli verdt 650 000 dollar pr coin. Ja, da har du igjen nesten 22 ganger, investeringen din. La oss si at du investerer 50 000 norske kroner. I Bitcoin i dag. Da vil du, sitte igjen med 1,5 millioner norske kroner innen 2030.

Går den til 650 000 om fem år, og da fortsetter videre opp til 1,5 millioner dollar. Vil dine 50 000 norske kroner bli 2,5 millioner kroner. Det må vel, sies og være en bra pensjonssparing.

Spådommer

Spådommer er ikke fakta, og dette er kun uttalelser av noen som driver et vellykket investeringselskap og har stor tro på kryptovalutaen. Men det er ikke for uten grunn.

Hun utaler seg ofte om kryptovaluta,

I hennes forrige intervju når hun snakket om Bitcoinprisen, som det ble skrevet om her. Og hennes spådommer for den. Da var den «bare» en million dollar, innen 2030. Det intervjuet kan du lese her

Optimistisk

Noe av grunnen, til at hun er optimistisk angående Bitcoin, er den urolige ukonomien vi nå har i dag.

Hun legger også til at Bitcoin er en hedge mot inflasjon, og en antidode (motgift) mot deflasjon

Bitcoin er en hedge mot inflasjon. og mot deflasjon. Og er en antidode (motgift) mot deflasjon

Under intervjuet med bloomberg tv. snakket Wood også om sitt eget selskap. som er til hennes , Ark Innovation. Kritikere har hevdet at investeringsstrategien hennes var i ferd med å miste momentum, men Wood fastholder at Arks aktive forvaltnings metode og strategi. Er på full fart med og gjøre comeback. Tilnærmingen Cathie Wood har til markedet, har hjulpet fondet med å overgå NASDAQ 100, selv uten de største teknologiselskapene.

Videoen over, viser intervjuet Cathie Wood sitt intervju med Bloomberg TV

Disclamer

Investering av ekte penger, involverer tap av penger. Dette må kun sees på som underholdning. Og det må ikke investeres på bekostning av informasjon på denne nettsiden. Skal du investere ekte penger, gjør dine egne vurderinger på hva slags opplysninger du vil investere ut i fra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display