Hva er

Hva er Bitcoin Cash BCH

Hva er Bitcoin Cash

En av de mest kjente kryptovalutaene, Bitcoin Cash

Hva er Bitcoin Cash:En av de mest kjente kryptovalutaene, Bitcoin Cash (BCH). Ble laget som en fork av den originale blockchainen til Bitcoin (BTC). Den ble lansert i august 2017 som et svar på en kontrovers om hvor mye Bitcoin-nettverket ble utvidet. Bitcoin Cash ble laget for å løse problemer med Bitcoin, spesielt kostnader og transaksjonshastigheter.

Blockchain og opprinnelsen

En splittelse i Bitcoin-samfunnet førte til opprinnelsen til Bitcoin Cash. En ny gren i blockchain. Når Bitcoin Cash, ble opprettet, forble den opprinnelige blockchain intakt. En økning i blokkstørrelsen fra 1 MB til 8 MB. Den var den viktigiste endringen. Etter at blokkstørrelsen økte, kunne Bitcoin Cash håndtere flere transaksjoner per sekund enn Bitcoin, noe som resulterte i lavere transaksjonsgebyrer.

Funksjoner og anvendelsesområder

Bitcoin Cash er en elektronisk kontant som kan deles mellom personer over hele verden. Det betyr at det kan brukes til å utføre transaksjoner over hele verden på en rimelig og rask måte. Uten å måtte bruke andre leverandører som banker eller betalings prosessorer. De som ønsker å sende eller motta penger over hele verden uten de vanlige vanskelighetene og kostnadene som følger med slike transaksjoner. De vil finne denne betalingsmetoden attraktiv med denne funksjonen.

Fremtidsutsikter

Siden lanseringen har Bitcoin Cash fått mye oppmerksomhet og adopsjon. Den har et samfunn og et aktivt utviklerteam som jobber for å forbedre ytelsen og funksjonaliteten. Det ser ut til at Bitcoin Cash har gode utsikter. Spesielt med tanke på den evnen den har til å skalere og håndtere større transaksjoner enn Bitcoin.

Utviklingen i forhold til andre kryptovalutaer

Bitcoin Cash konkurrerer med andre digitale valutaer som Ethereum, Litecoin og Ripple, blant andre. Det er mange ting som vil påvirke fremtiden til Bitcoin Cash i forhold til disse konkurrentene. Teknologiske fremskritt, brukeradopsjon og handelsaksept er blant disse faktorene. Selv om Bitcoin Cash kan være en god betalingsløsning for noen. Kan andre kryptovalutaer fungere bedre for andre formål, som smarte kontrakter (Ethereum) eller raske transaksjoner (Litecoin).

Kryptovalutamarkedet har vært preget av usikkerhet og volatilitet de siste årene. Det er viktig å huske at investeringer i kryptovalutaer innebærer høy risiko og kan føre til betydelige tap. Før du bestemmer deg for å investere i Bitcoin Cash. Eller andre kryptovalutaer, er det viktig å konsultere eksperter og gjøre grundig forskning.

Forskjellen på Bitcoin Cash og Bitcoin

Bitcoin (BTC) og Bitcoin Cash (BCH) er to forskjellige kryptovalutaer. BCH har oppstått som en «fork» eller en gren fra den opprinnelige Bitcoin-blockchainen. Selv om de deler noen likheter, er det også noen viktige forskjeller mellom dem:

  1. Skalerbarhet. Grunne til at den ble opprettet, var for å løse skalerbarhetsproblemet som oppstod i den opprinnelige Bitcoin-blockchainen. Bitcoin Cash økte blokkstørrelsen til 8 MB (senere økt til 32 MB). I motsetning til Bitcoin, som har en blokkstørrelse på 1 MB. Dette gjør at Bitcoin Cash kan håndtere flere transaksjoner per sekund, og reduserer sjansen for nettverkskøer og høye transaksjonsgebyrer.
  2. Utviklerteam og ledelse. Bitcoin og Bitcoin Cash ble utviklet og administrert av separate team. Begge med forskjellige visjoner for fremtiden til kryptokurvene. Bitcoin har en mer desentralisert , mens Bitcoin Cash er styrt av et mindre utviklerteam.
  3. Fellesskap og brukeradopsjon: Bitcoin har et mye større brukerfellesskap og høyere brukeradopsjon sammenlignet med Bitcoin Cash. Bitcoin er den mest kjente og mest brukte kryptokurven i verden.
  4. Pris og markedsverdi. På grunn av større brukeradopsjon og mer anerkjennelse, har Bitcoin en høyere pris og markedsverdi sammenlignet med Bitcoin Cash.
  5. Originalitet og historie. Bitcoin er den opprinnelige kryptokurven som ble opprettet av en person eller gruppe som brukte pseudonymet Satoshi Nakamoto. Bitcoin Cash ble opprettet som en gaffel av Bitcoin i august 2017 etter en uenighet om skaleringen av blokkene.

Det er viktig å merke seg at selv om de har forskjellige egenskaper og brukerfellesskap, er både Bitcoin og Bitcoin Cash kryptovalutaer. Og de deler mye av den samme teknologien og prinsippene som ligger til grunn for blockchain og desentralisert finans. Valget mellom Bitcoin og Bitcoin Cash avhenger av individuelle preferanser, risikotoleranse og bruksområder.

Oppsummering

Siden opprinnelsen har Bitcoin Cash vokst til en populær kryptovaluta. Den er attraktiv for folk som søker en raskere og billigere betalingsmetode. Det er fordi den kan håndtere større transaksjoner og ha lavere gebyrer. Før du investerer i Bitcoin Cash eller andre kryptovalutaer, er det viktig og sette seg inn i risikoen for tap av penger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display