Teknisk analyse

Bitcoin nådde takeprofit 1 og 2

Bitcoin nådde takeprofit 1 og 2

En oppfølging, på forrige analyse. Analyse av Bitcoin bekreftet Bitcoin nådde takeprofit 1 og 2, forrige analyse slo til for fullt. Den gikk igjennom take profit 1, med et smell. Noe som det er blitt ventet på lenge. Etter en liten og god konsolidering, gikk den ned til suport ved 29704. Før den snudde, og begynte oppturen.

Bitcoin - nådde - suport - 1 - og - 2 - valutaen.no

Presset igjennom

Som vi ser på charten, så har Bitcoin, presset igjennom øvre Bollinger Band. Vi har tre store bullish candle, og presset igjennom noen gode resistance områder. Det er mange kjøpere inne i markedet, noe som er meget positivt.

Skulle gjerne sett en higher high over 31420 dollar på bitcoin. Men det er ikke umulig kommer til og skje. Nå har Bitcoin bestemt seg for en retning. Det er et godt suportområdet ved 3000 dollar området.

Bollinger band

Bollinger band, er og veldig bullish. Der suste den igjennom det øvre bollinger band, og det er et veldig bullish signal. Noe som er positivt for alle som har kjøpt, eller kjøper Bitcoin nå. Det er og en god indikasjon videre. Fortsetter det slik, er det snart slutt på konsolideringsperioden. Det er noe som kan stemme overens, med den forventete Litecoin halveringen og

Reatreace

Kommer det en reatreace. Noe som ikke er usansynlig, så er det en gylden kjøpsmulighet og gjøre nok en trade. Siden Bitcoin, har suport, både ved 3000 og 29700 området. Om vi ser igjen 29700 området, er uvist. Men det ser ut til at kjøperene begynner og forberde seg litt, på en videre oppgang.

Oppsummert

Oppsummert er Bitcoin bullish. Den har gode suportområder under seg. Det at den gikk så lett igjennom takeprofit 1, er et veldig godt tegn. Det betyr at det er mange kjøpere inne i markedet nå. Det er og en god indikasjon videre. En reatrece kan komme. Det er fortsatt kjøpers markedet, og det er gode suport områder som kommer til og støtte Bitcoin videre. Det nedreste suport er på 29700 ish området. Om vi ser igjen det området er usikkert

Nå er det høyst sannsynlig, bare og vente på en videre oppgang. Se etter gode kjøpsmuligheter, og er du inne eller skal inn i det i en lengre periode over flere år. Er det bare og lene seg tilbake og sitte stille og rolig i båten.

Disclamer

Investering av ekte penger, involverer tap av penger. Og disse analysene må kun sees på som underholdning. Og det må ikke investeres på bekostning av disse analysene. Skal du investere ekte penger, gjør dine egne vurderinger på hva slags opplysninger du vil investere ut i fra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *