Teknisk analyse

Bitcoin Analyse 23 Juli 2023

Bitcoin Analyse 23 Juli 2023

Bitcoin Analyse 23 Juli 2023. Igjen, ser vi at suportormådet til Bitcoin ble respektert. Og det viser seg at forrige analyse, samsvarer med de bevegelsene vi ser Bitcoin gjør nå. Den snudde ved 29739 området, og begynte og bevege seg, sakte men sikkert oppover.

1H chart Bitcoin 23 Juli 2023

Bitcoin - analyse - 1 - H - chart - Bitcoin - 23 - Juli - 2023 - valutaen

Små bullish

Vi ser pilen peker oppover, og nå har vi noen små bullish tegn som kommer hos denne kryptovalutaen.Suportområdet ble nok en gang respektert, og den snudde perfekt. Noe som ikke var uventet. Selv om at vi ser den hadde en head and shoulder. Faktisk har den hatt to.

Men det er kun bearish signal innad i en konsolideringsone. Noe som er normalt. Bitcoin er fortsatt bullish.

Analyse Bollinger band

Den har og så vidt touchet øverste linje i Bollinger bandet, noe som og er et bullish tegn. Den har hatt en reatreace og forsøker nå og gå viere oppover. Teknisk sett, ser Bitcoin bullish ut.

Takeproift

Takeprofit

Det er noen områder som egner seg for takeprofit, om man velger og gå inn i bitcoin nå. Der ved 30 000 området. Etter ligger 30296 området. Det betyr ikke at man ikke må være forsiktig. Og man må kun gå inn på et klart kjøpsignal. Aldri på et candle som fortsatt er i bevegelse.

Den beveger seg utrolig bra i konsolideringsonen. Og har presset seg bra oppover. En eventuell reatrece kan komme. Det er ikke masse kjøpere eller selgere inne i bildet, nå. Bitcoin har heller ikke så veldig stor volatilitet nå. Derfor er det enda viktigere og ha gode signal. Men det er ingen trend reversal og se enda.

Fundementalt anaylse av Bitcoin

Dett er ikke så vledig mye og si når det gjelder nyheter i dag. Fundamental er det ingenting og, lese om i nyhetene. ihvertfall ikke bearishe nyheter for Bitcoin. Noe som er årsaken til de små bevegelsene. Det forventes heller ikke de største nyhetene i dag. Siden det er søndag, og helg. Det positive er at det er mulig og trade kryptovaluta 24/7.

For de som har en scalping strategi, er dette gode forhold og trade i.

Konsolidering

Det er godt mulig den ikke vil forlate konsolideringsonen sin i dag. Den har rolige bevegelser, men det er noe man kan dra nytte av om man velger og trade denne kryptovalutaen. Man har et området, man kan kjøpe og selge. (Det anbefales ikke og shorte Bitcoin) Da er det bedre og vente på en reatreace og se etter kjøpsignaler.

Man kan forvente en fortsatt konsolidering i dag.

Oppsummert

Oppsummert for Bitcoin Analyse 23 Juli 2023. Kryptovalutaen er Bullish, den viser gode tegn. Og har touchet øvre bollinger band. Og gir oss et bullish signal. Også de bearish candle, har vært veldig små. Noe som forteller oss at det er lite selgere inne i bildet. Og det er ikke mange som er interessert i og selge denne kryptovalutaen.

Men vær forsiktig. Er man i tvil, kan den beste traden vær og vente.

Disclamer

Investering av ekte penger, involverer tap av penger. Og disse analysene må kun sees på som underholdning. Og det må ikke investeres på bekostning av disse analysene. Skal du investere ekte penger, gjør dine egne vurderinger på hva slags opplysninger du vil investere ut i fra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display