Teknisk analyse

Bitcoin analyse 16.08.2022

Bitcoin analyse 16.08.2022

Bitcoin analyse 16.08.2022. Kryptovlatuaen går relativt som forventet. Den følger trenden og bevegelsene er relativt forutsigbare. Den har noen gode støtteområder. Og en stor nedgang herifra, er ikke og vente slik det ser ut nå.

Bitcoin 4 H Chart

Bitcoin analyse 16.08.2022

Bitcoinprisen, har som charten viser. En god uptrend. Den har nå flatet ut, og det kan se ut som om at den begynner og nærme seg slutten. Når man sammenligner de med de tidligere bevegelsene. Det er og lite selgere inne. Tatt i betraktning støtteområdene. Så er det og god suport, som gjør det vanskelig for kryptovalutaen og trenge seg igjennom.

Oppsummert

Bitcoin analyse for 16.08.2022 viser følgende. Bitcoin er bullish. Den følger trenden bra. Den har gode suportområder. En videre oppgang er ventet. Det kommer høyst sannsynlig i ett sprang. Får vi en oppgang og kommer os over 32 000 området. Så er et magisk punkt nådd. Og kryptovalutaen kan begynne å peile seg inn mot 40 000 dollar.

Disclamer

Investering av ekte penger, involverer tap av penger. Og disse analysene må kun sees på som underholdning. Og det må ikke investeres på bekostning av disse analysene. Skal du investere ekte penger, gjør dine egne vurderinger på hva slags opplysninger du vil investere ut i fra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *