Teknisk analyse

Bitcoin suport 11 august 2023

Bitcoin suport 11 august 2023

Bitcoin suport 11 august 2023. Det er kjent at August, og september er rolige måneder for kryptomarkedet, generelt. Og kryptovalutaene har en tendens til og holde seg rolig i disse månedene. Men, ingen regel uten unntak. Det er mange som venter og også forventer og se en økning i Bitcoinprisen fremover. Noe som vil være bra for de andre valutaparene. Siden de har en tendens og følge etter.

Bitcoin Suport

I forhold til en potensiell nedgang, som også noen spår. Skal vi nå ta og se på de støtteområdene som bitcoin har nå. Hva vi kan forvente om nedgangen skulle komme.

Bitcoin ukentlig chart

Suportområder

Som vi ser på den ukentlige charten, så har bitcoin, en god del støtteområder nedenfor. Som Kan forhindre en nedgang i prisen. Det første, suportområdet har alle rede fungert. Det området ligger på 29596 dollar ish området. Det kan variere noen ett tusen dollar.

26556 området er neste. En slik nedgang er neste. Det er med andre ord to gode suportområder. Videre, så er det 24518 og til slutt 21294. Det skal mye til for at Bitcoin skal gå så langt ned.

Trend

Bitcoin, er i en meget god og positiv flyt, på trenden sin som går oppover. I tilleg til suportområdet ved 2956 ish. Som ser ut til og holde. Noe som jeg tror den gjør. Skulle det bryte så er 26556 ish området neste. Men, det er mye gode fundamentale nyheter. Det er mange som har gått inn og handlet bitcoin i det siste.

Michael Saylor og Cathie Wood

Blant annet Michael Saylor og Cathie Wood. For og nevne to, profilerte personer. Michael Saylor, har og gått ut og sagt at han aldri kommer til og selge bitcoin. Om det blir en realitet er ikke godt og si. Men det er i vertfall meget langsiktig tenkt, med tanke på at også han har tro på en god å langvarig positiv trend.

Cathie Wood, har spådd en pris på over 1,5 millioner dollar, pr bitcoin. Noe som er over 15 millioner norske kroner. Så det er ingen grunn, til og se etter og shorte denne kryptovalutaen. Hold on strong.

Disclamer

Investering av ekte penger, involverer tap av penger. Og disse analysene må kun sees på som underholdning. Og det må ikke investeres på bekostning av disse analysene. Skal du investere ekte penger, gjør dine egne vurderinger på hva slags opplysninger du vil investere ut i fra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *