Kryptorobot

Oppdatering Bitcoin robot 19 september

Oppdatering Bitcoin robot 19 september

Oppdatering Bitcoin robot 19 september. Etter nå og har vært inne i trading roboten i over et halvt år, har jeg hatt en ganske markant økning. Den har levert jevn og stødig ukentlig avkastning, hvor den beste uken var på 8,76 prosent avkastning. Og den dårligste uken var på 1,82 prosent. Det er kun en uke den har levert under to prosent avkastning, og det var en uke med veldig lite bevegelse i bitcoin prisen. Jevnt over er jeg ganske fornøyd. Nedenfor ligger et utdrag av avkastningen min, over de 6 forrige ukene. Jeg får oppdatert et spreadsheet, hver mandag. Grunnen til at ikke all historikken ligger på dette spreadsheet, er fordi at de har kommet ut med et ny type sheet som er mer oversiktlig.

Oversikt

Oppdatering Bitcoin robot 19 september

Som oversikten viser

Det er en grei avkastning. Nå får jeg en liten kommisjon, av en mann som ønsket seg inn i denne bottn. Derfor er det litt ekstra. Det er allikevel ikke en lenke som går nedover i flere ledd. Men Kun for den personen som jeg fikk spørsmål om, som ønsket seg inn. 20 000 kroner, har nå blitt til godt over 100 000 kroner. Noe som er en meget bra avkastning som jeg er utrolig, fornøyd med.

Bitcoin prisen

Den endelige avkastningen, som er på 113 911 kroner, vil varriere. Siden dette er Bitcoin. Og når Bitcoin går opp, så vil også dette påvirke summen jeg har. Og når Bitcoin går ned, så vil også prisen forandre seg, i negativ retning. Personlig så er jeg meget optimistisk på Bitcoin, og at den kommer til og få en varig oppgang på sikt. Skulle Bitcoin dobble seg, har jeg da uten noen trading bott, en summ på 227 822 norske kroner. Noe som jeg da er optimistisk på, og er overbevist om at det kommer til og skje. Som Cathie Wood, spådde bitcoin til en pris på over 1 million dollar per bitcoin, i løpet av 2030. Det var en artikkel som jeg skrev om tidligere, som du kan lese her

Forrige uke

Som bildet og viser, så var forrige ukes avkastning på 5.35 prosent. Noe som jeg er meget fornøyd med. Spesielt når man sammenligner det med de som sparer i fond og aksjer, som ser på 7 prosent årlig avkastning, som en bra investering. Nå har jeg hatt 5,35 prosent avkastning på en uke. Og ser frem til en radikal økning av avkastningen min, når bitcoin begynner sin opptur igjen, etter en god korreksjon.

Tålmodighet

Men det er som med alt annet, og det er at man må være tålmodig. Det er ingen ting som ordner seg over natten. Og avkastningen som har vært, er ingen garanti for at den kommer til og levere det samme i fremtiden. Men jeg er meget optimistisk på at den vil fortsette og gi meg en god buffer fremtiden. Det kommer til og bli jevnlige oppdateringer av det som blir kalt «Bottn»

Disclamer

Investering av ekte penger, involverer tap av penger. Og disse analysene må kun sees på som underholdning. Og det må ikke investeres på bekostning av disse analysene. Skal du investere ekte penger, gjør dine egne vurderinger på hva slags opplysninger du vil investere ut i fra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *