Kryptorobot

Bitcoin robot trading oppdatering oktober

Bitcoin robot trading oppdatering oktober

Bitcoin robot trading oppdatering oktober.

Da kan man begynne og snakke om en ny oppdatering av trading roboten som jeg opprinnelig investerte 10 000 kroner i. Hvor jeg senere gikk inn med ti tusen, for under et år siden. Senere gikk jeg inn med noen tusen til. Den leverer like bra som vanlig. Selv på dårlige uker, har den gitt meg en avkastning som er tilnærmet halvparten av en årlig fonds investering er. Mange anser et fond, som leverer 7 prosent per år som en bra avkastning.

Da når jeg fikk en avkastning i en veldig rolig uke, forrige uke. Som var på 2,88 prosent, vil jeg allikevel si meg meget fornøyd. Siden dette er en avkastning jeg har fått, uten og gjøre noe som helst på bare 7 dager. Siste oppdatering for «bottn» var 19 september.

Compounding effekt

Det som er meget lukrativt med denne investeringen. Så fremt den leverer, positiv avkastning. Noe som den har gjort så langt. Og så lenge som jeg har investert i denne trading roboten, er at det er det som kalles, compunding effekt. Altså, at det beløpet som er tjent opp, fra foregående uke. Blir lagt til den kommende uken, noe som gjør at summen som blir investert blir større for hver uke. Og da også forhåpentligvis avkastningen også. Det vil da gjøre summene som blir tjent, enda større. En hva kun om det hadde vært «flat investering». Så langt, har jeg ingenting og klage på når det kommer til avkastningen.

Ekstra bonus

Det er ikke for absolutt alle og kunne sette inn penger og få investert i denne trading bottn. Men man trenger en egen initiasjon. Og som hos alt annet og andre seriøse steder man kan sette inn penger for og investere. Må man selvfølgelig fylle ut en KYC. Jeg har selv invitert noen, inn og gitt en jeg kjenner muligheten og investere i denne bottn. Da får jeg en liten affiliate kommisjon av den eventuelle proffitten som er blitt gjort fra den foregående uken. Det er en fast prosent. Prosenten jeg får, forandrer seg ikke. Men summen blir da, naturlig nok forandret i form av prosent avkastning av det som er opptjent.

Prisen til Bitcoin

Bitcoin-prisen vil også ha noe og si for den totale verdien av kontoen. Siden prisen til bitcoin svinger. Vil ikke antall bitcoin som jeg har fått i avkastning, forandre seg. Men verdien følger bitcoinprisen, siden det er bitcoin som er det som blir investert. Dette er noe som jeg ser på som en ekstra bonus. Siden jeg er meget positiv til bitcoin og at verdien til bitcoin, vil øke drastisk over de neste ti årene.

Total avkastning

Så, til det mest interessante. Det er hva jeg har tjent og hvor stor kontoen har vokst seg til, så langt i min investeringsperiode. Det må presiseres, at dette regnearket viser ikke hele perioden. Men i fra syvende august. Siden, det regnearket har blitt oppdatert og gjort om i august.

Og som bildet viser så ga forrige uke meg, en avkastning på 0,00840 bitcoin. Det tilsvarer som nevnt, en avkastning på 2,88 prosent. Totalt så er min beholdning, på 0,4887529 bitcoin. Noe som i skrivende stund og bitcoin pris, utgjør en totalsum i norske kroner følgende sum. 161 288 norske kroner. Altså ett hundre og sekstien tusen to hundre og åttiåtte norske kroner.

Totalsummen, inkluderer og den ukentlige kommisjonen som jeg får. Noe som også kommer frem på regnearket.

Nå har også bitcoin steget i verdi, noe som er med på og løfte hele konto verdien. Noe som gjør det enda mer morsomt. Spesielt for en som tror bitcoin, kan gå 55 ganger, i løpet av de neste ti årene.

Bildet av regnearket mitt

Bitcoin robot trading oppdatering oktober

Disclamer

Investering av ekte penger, involverer tap av penger. Og disse analysene må kun sees på som underholdning. Og det må ikke investeres på bekostning av disse analysene. Skal du investere ekte penger, gjør dine egne vurderinger på hva slags opplysninger du vil investere ut i fra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display