Teknisk analyse

Chainlink kryptovalua med stort potensiale

Chainlink kryptovalua med stort potensiale. Dette er mye mer en bare en kryptovaluta. Det har blitt skrevet om Chainlink tidligere her. Da ble det ikke sett på charten, og man kan ikke si annet en at det tekniske perspektivet å utsiktene for denne kryptovalutaen ikke annet en lys. Dette er en billigere versjon av bitcoin. De har i vertfall mange likheter, når man ser på den tekniske og hvordan formasjonen er. Den har bygget seg godt opp, og den står klar til å sparke i fra.

Kryptovalutaen chainlink, er mer en bare en bare en kryptovaluta. Noe som det er skrevet mer om tidligere her.

Chainlink kryptovalua med stort potensiale

Fem ganger

Teknisk sett, ser det veldig enkelt ut for denne kryptovalutaen, og vokse. Det er ingenting som tilsier noe annet en at den har potensialet til og stige. Nå ligger den ved dollar området. Den har en relativt god suport, under seg ved Suport 10,50 dollar. Det er med andre ord, ikke langt ned til suport. Noe som kan være med på å gjøre dette til en god inngang, om man har tro på denne kryptovalutaen. Chainlink har tidligere vært så høyt oppe som ved 50 dollar området. Det er omtrent fem ganger så høyt som dagens verdi er, nå som den ligger på rundt 11,346 dollar.

Potensialet er stort. Det er ventet et godt å stort bull run. I vertfall for de som er optimistiske innen kryptovaluta. Det er bitcoin som er «bjellekua». Men de, andre kryptovalutaene har en tendens til og følge etter bitcoin. Med andre ord, når bitcoin stiger, stiger de andre også. Dette er ikke en absolutt regel, men chainlink er mer en bare en kryptovaluta.

Resistance

Chainlink kryptovalua med stort potensiale

Utfordring

Det som er den første utfordringen, til denne kryptovalutaen. Det er ved resistance, eller motstandsområdet, ved 19 dollar. Det er det største og kraftigste område denne kryptovalutaen må trenge seg igjennom. Om det skal bli noen stagnering hos denne kryptovalutaen. Så er det ved dette området. Hvor den blå linjen er tegnet på. Hvor det står resistance eller det som på norsk, kalles et motstandsområdet.

Skulle denne kryptovalutaen øke i takt med bitcoin, og vi ser et stort bull run som kommer. Vil dette området være til lite hinder. Chainlink, har alle rede bevist at 50 dollar er ikke bare teoretisk mulig, men også praktisk mulig og.

To utfall

Chainlink kryptovalua med stort potensiale

Rett opp eller ned opp

Det er tegnet på to tenkte utfall, om hva som kan skje med denne valutaen. Det avhenger litt av kraften og hvor mange kjøpere som kommer inn samtidig. Det er alle rede to bullish candlestics. Dette forteller oss at det er kjøpere. Den er heller ikke overkjøpt, denne måneden.

Den kan ved utfall 1, få så mange kjøpere og god kraft at den suser igjennom resistance området. For så og fortsette videre oppover. Med noen naturlige reatreace. eller som scenario to, viser. At den kan gå opp til motstandsområdet ved 19,7 dollar. For så og ta en liten pause og gå ned igjen for så å teste området på nytt og gå forbi å da videre oppover.

Det er ingenting som er hundre prosent her i verden. Men slik jeg ser det, så er chainlink en kryptovaluta med godt teknisk potensiale til og nå minst fem ganger sin verdi som den har i dag.

Tid

Det er ikke lett og si når dette kommer til og skje, eller når det skjer. Skulle man ønske og investere i denne kryptovalutaen. Må man som med alt annet innen investeringer ta seg god tid. Ha tålmodighet og gjøre dine egne undersøkelser. For man vet ikke, når det skjer eller om det skjer. Personlig ser jeg på dette som en kryptovaluta. Med et veldig stort potensiale, for videre god vokst. Og at den kommer til å overgå tidligere nivå med god margin.

Disclamer

Investering av ekte penger, involverer tap av penger. Og disse analysene må kun sees på som underholdning. Og det må ikke investeres på bekostning av disse analysene. Skal du investere ekte penger, gjør dine egne vurderinger på hva slags opplysninger du vil investere ut i fra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display