AI-TeknologiKrypto Nyheter

Konkurrerende ai chatbot Girolamo

Konkurrerende ai chatbot Girolamo

Konkurrerende ai chatbot Girolamo. Nytt prosjekt, Cardano GPT-prosjektet en betydelig milepæl med lanseringen av deres nye AI-drevne chatbot, Girolamo, på Cardano blockchain. Dette initiativet markerer et spennende skritt i retning av å integrere kunstig intelligens og blockchain-teknologi. Den er designet for å være et innovativt alternativ til eksisterende AI-chatbots.

Girolamo er navngitt etter en matematisk geni

Girolamo, den første internett-aktiverte generative chatboten, er oppkalt etter den italienske polymaten Girolamo Cardano. Han var en av de mest innflytelsesrike matematikerne under renessansen. Dette gir en kulturell og historisk referanse til prosjektet. Og understreker betydningen av matematikk og vitenskap i utviklingen av kunstig intelligens.

Beta-lansering og Testing

Teamet bak Cardano GPT-prosjektet uttrykte sin begeistring over Girolamos offisielle inntreden i beta-fasen, og oppfordrer nå testere til å prøve chatboten i aksjon. Imidlertid er det en forutsetning for testing at deltakerne har minst 5 000 av prosjektets egenverdi-token, CGI. Dette skaper en aktiv deltakelse fra fellesskapet og gir et incitament for interesserte parter.

Funksjonalitet og Mål

Girolamo blir markedsført som en state-of-the-art AI-drevet chatbot med evnen til å generere innhold, bilder og gi svar på spørsmål på tvers av ulike bransjer. Teamet understreker imidlertid at informasjonen generert av Girolamo kanskje ikke er 100% nøyaktig ennå, da AI-en fortsatt er under utvikling. Målet er å skape en chatbot som ikke bare er intelligent, men også intuitiv og brukervennlig.

Cardano Blockchain og forskjellen fra Bitcoin Blockchain

Cardano blockchain, der Girolamo er utplassert, er en plattform. Som fokuserer på å tilby et sikkert og skalerbart miljø for utvikling av desentraliserte applikasjoner (dApps) og smarte kontrakter. Den skiller seg fra Bitcoin blockchain ved å bruke en proof-of-stake (PoS) konsensusmekanisme. I stedet for proof-of-work (PoW), som Bitcoin bruker. Dette gjør Cardano mer energieffektivt og skalerbart. Det gir et solid grunnlag for prosjekter som ønsker å implementere komplekse teknologier som kunstig intelligens.

Fremtiden for CardanoGPT

Prosjektet uttaler at Girolamo beta-lanseringen er bare begynnelsen, og de forplikter seg til kontinuerlig innovasjon, forskning og utvikling. Målet er å plassere CardanoGPT i forkant av AI-teknologien innen blockchain-rommet. Denne sammensmeltingen av kunstig intelligens og blockchain skaper spennende muligheter for fremtiden, og Girolamo er et bemerkelsesverdig skritt i retning av å utforske potensialet i dette teknologiske ekteskapet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *