Krypto NyheterKryptovaluta

Strategi for global SHIB-utbredelse

Strategi for global SHIB-utbredelse

Strategi for global SHIB-utbredelse. Shytoshi Kusama kunngjorde strategien. Ledelsen i SHIB-samfunnet har nå avslørt detaljer om en ambisiøs plan. En for global utbredelse av SHIB med mål om å fremskynde Shiba Inu-brenningen. Shytoshi Kusama, den fremtredende utvikleren bak Shiba Inu, også kjent som pseudonym, har nylig delt innsikt angående det forestående brenningsinitiativet for milliarder av SHIB. Samtidig ga han en forsmak på den kommende kunngjøringen fra Shiba Inu neste uke og delte flere nøkkelinformasjoner, noe som fanget oppmerksomheten til det dedikerte SHIB-samfunnet.

Brenningen

Forberedelser for den kommende brenningen er allerede i gang, men her er også andre tiltak som vurderes. Kusama har bekreftet at «milliarder av SHIB gjør seg klare for å bli brent. (Ja, det pågår), og Shibarium-transaksjoner fortjener anerkjennelse.» Han påpekte at brenninger som vil ha en synlig påvirkning på SHIB-prisen, er avhengige av global adoptering av Shiba Inu. Kusama innrømmet at SHIB-adopteringen begynte å ekspandere i løpet av 2023. Likevel har han reflektert over spørsmålet om hva som kan gjøres for å «garantere vedvarende SHIB-adoptering på verdensbasis.»

Kusama

Endelig har han kommet fram til en løsning og presentert en omtrentlig plan som kun kan realiseres i årene som kommer. Første steg, ifølge Kusama, er at ledere innen desentraliserte SHIB-prosjekter. Tidlige Shiba Inu-tilhengere, og de som søker forandring fra dagens status quo, «må lede an i en ny æra for krypto, blockchain, og ‘Web3’.»

Fullstendig overgang

Denne strategien innebærer en fullstendig overgang fra memes og legender. Og istedenfor retter fokus mot å transformere Shiba Inu-nettverket til «en global standard som enkelt kan støtte teknologien vi alle jobber med for å bedre verden.» Kusama nevnte også «dette kommende partnerskapet» og formålet bak dette, uten å avsløre detaljer. Dette partnerskapet forventes å gi SHIB-utviklingsteamet og SHIB-samfunnet det nødvendige løftet for å fullføre «dette banebrytende eksperimentet kjent som Shiba Inu.»

Utvidelse av SHIB-territoriet

Resultatet vil forhåpentligvis føre til en utvidelse av SHIB-territoriet og en forbedret status for SHIB-hæren som «verdens største samfunn.» Kusama understreker imidlertid at dette kun er mulig med støtte fra samfunnet. Ryktene om at hele 25 milliarder SHIB-tokens skal tas ut av sirkulasjon har skapt spenning i SHIB-hæren. Men en administrasjonsperson fra Shiba Inu har uttalt at det er visse utfordringer som må overkommes før dette blir en realitet. Les mer på U.Today [lenke til artikkelen].

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display