Krypto Nyheter

Binance overgår 170 millioner brukere

Binance overgår 170 millioner brukere

Binance overgår 170 millioner brukere. En av verdens ledende kryptobørser, har nådd en bemerkelsesverdig milepæl med over 170 millioner brukere globalt. Richard Teng, toppsjefen for Binance, kunngjorde den imponerende veksten i antallet plattformbrukere. Denne suksessen ble delt på Tengs offisielle Twitter-konto

Den globale rekorden markerer en betydelig økning fra tidligere i år, da grunnleggeren og tidligere administrerende direktør. Changpeng Zhao, kunngjorde at registrerte brukere på verdens største kryptobørs allerede hadde nådd 150 millioner ved inngangen til august. Den raske økningen i antallet brukere vitner om Binance sin kontinuerlige appell og posisjon som en ledende aktør i den stadig voksende kryptoverdenen.

Richard Teng sin x oppdatering ovenfor

CZ BNB

Andre store kryptobørser

Sammenlignet med andre store kryptobørser er Binance i en særstilling. Den største amerikanske kryptobørsen, Coinbase, har for tiden omtrent 98 millioner brukere. Til tross for utfordringer i 2023, inkludert juridiske stridigheter med Commodity Futures Trading Commission (CFTC) og U.S. Securities and Exchange Commission (SEC), har Coinbase likevel opplevd en vekst på mer enn 40 millioner brukere det siste året.

Bortsett fra den imponerende brukerveksten, har Changpeng Zhao, også kjent som CZ, personlig opplevd en betydelig økning i formuen sin. Ifølge Bloomberg rapporterte Zhao en økning på hele $25 milliarder, og hans totale formue blir nå anslått til å være $37 milliarder. Den overveldende størstedelen av Zhaos formue stammer fra hans betydelige eierandel i Binance.

Denne suksesshistorien gir ikke bare et innblikk i Binance sin dominerende posisjon på det globale kryptomarkedet. Men også i den stadig økende interessen for kryptovalutaer. Binance fortsetter å være et kraftsenter for handel med digitale eiendeler. Den massive brukerveksten bekrefter tilliten og anerkjennelsen fra en stadig voksende internasjonal brukerbase. Med spennende utviklinger i horisonten. Forventes Binance å forsterke sin posisjon som en ledende aktør i kryptoverdenen i tiden som kommer.

Artikkelen gir informasjon om den imponerende veksten til Binance, en ledende kryptobørs, og Changpeng Zhaos økende formue. Det er viktig å merke seg at kryptovalutaer og kryptohandel generelt innebærer risiko, og leserne oppfordres sterkt til å utvise forsiktighet og utføre sin egen grundige forskning før de foretar investeringer.

V

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *