Hva er

Hva er Binance

Hva er Binance

Hva er Binance. Binance, verdens ledende kryptobørs, som ble grunnlagt i 2017. Den betjener nå hele 169 millioner registrerte brukere fra over 180 land. Med lave transaksjonsgebyrer og et imponerende utvalg på over 350 kryptovalutaer, har Binance blitt den foretrukne plattformen for handel med alt fra Bitcoin og alternative kryptovalutaer til andre virtuelle eiendeler.

Binance har du som bruker muligheten til å:

 1. Handel med hundrevis av kryptovalutaer på Spot, Margin og Futures-markedene.
 2. Kjøpe og selge kryptovalutaer direkte med Binance P2P (peer-to-peer).
 3. Tjene renter på mine kryptoaktiva gjennom Binance Earn.
 4. Delta i lanseringen av nye tokens ved å kjøpe eller tjene dem gjennom Binance Launchpad.
 5. Utføre handel, stake og låne NFT-er på Binance NFT-markedsplassen.

Binance gir dermed ikke bare muligheten til å handle kryptovalutaer. Men også å utforske ulike aspekter av det voksende økosystemet, fra peer-to-peer-handel til nyskapende finansielle instrumenter som non-fungible tokens (NFT-er). Med en rekke alternativer og funksjoner har Binance blitt en allsidig plattform for alle mine kryptobehov.

Digital plattform

Binance utgjør en digital plattform der brukere kan engasjere seg i handel med kryptovalutaer, og støtter et imponerende utvalg av hundrevis av de mest vanlige kryptovalutaene.

For å sikre trygg oppbevaring av elektroniske midler tilbyr Binance en dedikert kryptolommebok for handelsmenn.

Muligheten til å tjene renter

Børsen skiller seg ut med sine støttetjenester som gir brukere muligheten til å tjene renter og utføre transaksjoner ved hjelp av kryptovalutaer. Videre tilbyr den programmer skreddersydd for gruvearbeidere og bistår handelsmenn med å fatte informerte investeringsbeslutninger.

Binance markerer seg også med sin egen blockchain-baserte token, BNB, som legger til et ekstra lag av funksjonalitet og nytte.

Begrenset i visse land

Selv om Binance har en global tilstedeværelse, er det verdt å merke seg at tilgangen kan være begrenset i visse land. Som USA og Storbritannia grunnet regulatoriske forhold. Dette understreker viktigheten av å være oppmerksom på lokale forskrifter når man utforsker Binance som handelsplattform.

Hver ordretype

 1. Limit Order (Begrensningsordre): Gir handelsmenn muligheten til å utføre handler til en spesifisert pris eller bedre.
 2. Market Order (Markedsordre): Fullfører handelen umiddelbart til den gjeldende markedsprisen.
 3. Stop-Limit Order (Stop-begrensningsordre): Aktiveres når en forhåndsdefinert stopp-pris er nådd, og deretter utføres til en spesifisert pris eller bedre.
 4. Stop Market Order (Stop-markedsordre): Utøves som en markedsordre når en forhåndsdefinert stopp-pris er nådd.
 5. Trailing Stop Order (Etterløpende stoppordre): Beveger seg automatisk i takt med markedsutviklingen. Og utløses når prisen beveger seg i en forhåndsdefinert retning.
 6. Post Only Order (Kun postordre): Sikrer at ordren kun legges til ordreboken og ikke utføres umiddelbart, noe som er nyttig for handelsmenn som ønsker å tilby likviditet.
 7. Limit TP/SL Order (Strategiordre): Gir handelsmenn muligheten til å sette både take profit (TP) og stop loss (SL) nivåer samtidig.

Spekteret

Det brede spekteret av tilgjengelige ordretyper gir handelsmenn muligheten til å tilpasse sine strategier og håndtere risiko mer effektivt.

Når det gjelder avgifter, er det viktig å være oppmerksom på at Binance ikke krever gebyrer for innskudd av kryptovaluta eller midler. Imidlertid påløper det transaksjonsavgifter ved uttak, og disse varierer avhengig av den spesifikke kryptovalutaen og transaksjonsbeløpet. Å forstå disse avgiftsstrukturene er essensielt for å gjøre informerte investeringsbeslutninger og optimalt utnytte Binance-plattformen.

Starte handel på Binance

For å starte handel på Binance må brukerne først gjennomføre nødvendige KYC (kjen-din-kunde) prosedyrer. Etter at en handelskonto er opprettet med suksess, kan de legge til midler på den offentlige lommebokadressen, levert av Binance, for å sette i gang handelen.

Binance skiller seg ut med støtte for fire hovedtyper handelsordrer: begrensning, marked, stopp-begrensning og en-kansellerer-den-andre (OCO) ordrer. Begrensningsordrer utføres kun til den prisgrensen satt av handelsmannen. Markedsordrer går umiddelbart gjennom til den beste tilgjengelige markedsprisen. Stopp-begrensningsordrer blir gyldige kun når prisen når et spesifisert nivå. OCO-ordrer utgjør et par ordre hvor utført ordre kansellerer den andre.

Det er verdt å merke seg at Binance ikke bare gir handelsmuligheter, men fungerer som en omfattende plattform for hele kryptospekteret. Gjennom å forstå de tilgjengelige funksjonene kan handelsmenn ta mer informerte beslutninger og maksimere utbyttet av Binance-plattformen. Fra å støtte ICOs til å tilby et variert sett av handelsordrer, er Binance en nøkkelspiller i den stadig voksende verden av krypto.

Historien

Binance, et av verdens mest innflytelsesrike kryptobørser, ble grunnlagt i 2017 av den velkjente entreprenøren, investoren og programvareingeniøren Changpeng Zhao. Denne børsen, som ble lansert i juli, opplevde en ekstraordinær vekst og etablerte seg som en av verdens største kryptovalutabørser innen bare seks måneder.

Binance ble først og fremst anerkjent for krypto-til-krypto-handel, der brukere kan handle mellom forskjellige kryptopar. Børsen skiller seg ut med sine lave transaksjonsgebyrer for kryptovaluta og har oppnådd høy likviditet. En interessant funksjon er tilbudet om rabatter til brukere som betaler med BNB, Binance’s egen kryptotoken.

Med et sterkt fokus på sikkerhet og en avansert arkitektur med flere nivåer og klynger. Gir Binance høy prosesseringsevne og skaper en pålitelig plattform for handelsmenn verden over. I 2019 ble den globale versjonen av Binance forbudt i USA på grunn av regulatoriske bekymringer. Som respons på dette åpnet Binance Binance.US, en spesiell utgave som etterkommer de strenge amerikanske reglene.

Det er imidlertid verdt å merke seg at fra juni 2023 har innbyggere i Hawaii, New York, Texas og Vermont ikke adgang til å bruke Binance.US. Denne begrensningen reflekterer de komplekse regulatoriske landskapene som preger kryptoindustrien, i følge binance sin oppdaterte informasjon pr desember 2023.

Binance fortsetter å være en sentral aktør i kryptovalutamarkedet, og dens historie er en fascinerende reise gjennom utviklingen av kryptovalutabørser. Fra en rask vekst til å takle regulatoriske utfordringer, er Binance et eksempel på innovasjon og tilpasning i en stadig skiftende bransje.

Mer enn Bare en Handelsplattform

I tillegg til å være en av verdens største kryptobørser, tilbyr Binance et imponerende spekter av tjenester. Verktøy og plattformer som strekker seg utover tradisjonell kryptovalutahandel. La oss dykke ned i noen av de mangfoldige tilbudene fra denne ledende plattformen:

Inntjening med Binance Earn: Binance Earn gir investorer muligheten til å stake krypto eller tjene renter ved å deponere stablecoins på plattformen. Med ulike alternativer og rentesatser, gir Binance Earn en fleksibel tilnærming for å maksimere avkastningen på investeringene.

Utnytt Krypto med Binance Card: Binance Card gir brukere muligheten til å konvertere kryptovaluta til fiat og bruke den som et Visa-kredittkort. Mens selve konverteringen er gebyrfri, påløper tredjepartsgebyrer, som betalingsnettverksgebyrer, ved bruk av kortet.

Fleksible Kryptolån med Binance Crypto Loans: Binance Crypto Loans lar brukere låne midler for spot-, future- og marginhandel. Med varierende låneperioder og rentesatser tilgjengelige, gir denne tjenesten handelsmenn muligheten til å tilpasse låneavtalen etter deres behov.

Intelligent mining med Binance Smart Pool: Binance Smart Pool gir mining muligheten til å optimalisere inntektene sine ved å bytte mellom ulike kryptovalutaer for gruvedrift. Denne intelligente tilnærmingen gir en dynamisk tilpasning til markedet for å maksimere utbyttet.

Betal Med Krypto Verden Over med Binance Pay: Binance Pay gir deg muligheten til å bruke kryptovaluta for å betale for kjøp over hele verden uten ekstra gebyrer. Denne tjenesten er tilgjengelig på Binance Marketplace.

Støtte til Nye Prosjekter gjennom Binance Labs og LaunchPad: Binance Labs er en inkubator for blockchain-teknologi som støtter lovende prosjekter på pre-ICO-stadiet. Sammen med LaunchPad. Som gir plass for nye og fremvoksende blockchain-prosjekter, viser Binance engasjementet sitt for å støtte innovasjon og utvikling innen kryptosfæren.

Dynamisk kraft

Binance fortsetter å være en dynamisk kraft i kryptoverdenen, og dens utvidede tjenesteutvalg. Understreker plattformens evne til å tilpasse seg de stadig skiftende behovene til kryptoinvestorer og entusiaster. Fra å styrke inntektene til å lette bruken av krypto i dagliglivet, er Binance mer enn bare en handelsplattform – den er en omfattende økosystem for den moderne kryptoentusiasten.

inance Coin (BNB): Hjertet av Binance-Økosystemet

Binance Coin (BNB) er ikke bare en kryptovaluta; det er drivkraften bak Binance-børsens mangfoldige økosystem. Lansert under en vellykket initial mynttilbud (ICO) i juli 2017. Har BNB blitt en essensiell komponent for de millioner av brukerne som stoler på Binance som deres foretrukne plattform for kryptohandel.

BNB-tokens

ICO-en var bemerkelsesverdig, med 20 millioner BNB-tokens tildelt engleinvestorer. 80 millioner tokens til grunnleggerteamet og de resterende 100 millionene tokens. Som ble tilgjengelige for ulike deltakere gjennom ICO-prosessen, ifølge Binance Exchange Whitepaper V1.1.

Midlene som ble samlet inn under ICO-prosessen, reflekterte en strategisk tilnærming fra Binance. Nesten halvparten ble øremerket for merkevarebygging og markedsføring. Mens rundt en tredjedel ble investert i å bygge selve Binance-plattformen og gjennomføre nødvendige oppgraderinger i økosystemet.

Binance Coin begynte sin reise på Ethereum blockchain ved å følge ERC-20-standarden. Imidlertid tok det et stort steg i 2019 ved å bli den innfødte mynten til BNB Chain. Dette skrittet bidro til å øke BNBs autonomi og funksjonalitet innenfor Binance-økosystemet.

Fjerde mest verdifulle

Per juli 2023 har BNB posisjonert seg som den fjerde mest verdifulle blockchain-baserte tokenen etter markedsverdi. Med en imponerende verdi på rundt $250 og en samlet markedsverdi på omtrent $39 milliarder.

Binance, med sin enorme popularitet, har likevel ikke vært uten utfordringer. Sikkerhetsspørsmål, som sett under det velkjente hackerangrepet i 2022, understreker viktigheten av å være bevisst på sårbarhetene som følger med kryptovaluta og blockchain-plattformer.

Binance.US

For amerikanske borgere er tilgangen til Binance regulert gjennom Binance.US, som opererer under amerikanske lover og gir et ekstra lag av beskyttelse for brukerne.

Binance Chain

Og Binance Smart Chain (BSC) vil bli til BNB Chain. Overgangen understreker BSC’s tilknytning til BNB-tokenet og BNB-økosystemet.

Ifotsporene til mange andre prosjekter støttet av fellesskapet, har BNB vært på sin egen utviklingsreise mot større innovasjon og desentralisering. BNB har overgått Binance når det gjelder bruksområder.

Forkortelsen står for «Build and Build» (tidligere kalt Binance Coin), er blokkjedens gass-token som «drives» transaksjoner på BNB Chain.

BNB Chain består av

 • BNB Beacon Chain (tidligere Binance Chain) – BNB Chain Governance (Staking, avstemning)
 • BNB Smart Chain (BSC) (tidligere Binance Smart Chain) – EVM-kompatibel, konsensuslag og med navs til multi-chains.

Med denne navneendringen kommer også flere fremskritt til fordel for brukere, prosjekter og utviklere tilknyttet BNB Chain-fellesskapet. BNB Chain vil omfavne storskala applikasjoner, inkludert GameFi, SocialFi og Metaverse. Spesielt:

 • Skalering fra en kjede til multi-chains
 • Øke gjennomstrømningen til BSC
 • Innføre on-chain styringsmekanismer
 • Forbedre skaleringsløsninger og utvide validatorsettet til BSC fra 21 til 41 (hvor 20 valideringer fungerer som kandidatblokkprodusenter)

BNB Chain forblir et fellesskapsdrevet, åpent kildekode og desentralisert økosystem. Gjennom konseptet MetaFi («Meta» for metadata og «Fi» for DeFi) vil BNB Chain-fellesskapet sikte på å bygge infrastrukturen som driver verdens parallelle virtuelle økonomi.

Kildet: Binance announcement

Binance og Coinbase

Sammenligningen mellom Binance og Coinbase, to av de mest populære kryptobørsene, avdekker at valget mellom dem avhenger av individuelle preferanser. Mens Coinbase er litt mer nybegynnervennlig, har Binance et bredere spekter av funksjoner, og det blir til slutt et spørsmål om hva som passer best for den enkelte bruker.

Avslutningsvis fortsetter Binance å utvikle seg som en sentral aktør innen kryptoverdenen. Med over 350 listede kryptovalutaer globalt og et økosystem som strekker seg utover bare handel. Fortsetter Binance å være en banebrytende plattform for både kryptoinvestorer og blockchain-utviklere. Fra å være en katalysator for kryptohandel til å støtte nye prosjekter gjennom Binance Labs, er BNB mer enn bare en mynt – den er hjertet av et dynamisk og stadig voksende kryptoøkosystem.

Du kan og følge BNB, på sosiale medier som: Telegram: https://t.me/binanceexchange Twitter: https://twitter.com/binance Facebook: https://www.facebook.com/binance Instagram: https://www.instagram.com/binance. Samt Binance sin egen blog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display