BitcoinKrypto NyheterKryptovaluta

Kjøp Ferrari med Bitcoin

Kjøp Ferrari med Bitcoin

Kjøp Ferrari med Bitcoin. Ferrari sier at Krypto-millionærer «er ikke nødvendigvis våre kunder». Men hvis de har råd til en av bilene deres, er de velkomne til å kjøpe en. Mens Lamborghini sportsbiler ofte nevnes i crypto-sammenheng, retter verdens ledende luksusbilmerke nå direkte seg mot HODLers i USA. Ferrari, den luksuriøse italienske bilprodusenten. Tillater nå amerikanere å kjøpe deres luksuriøse sportsbiler med Bitcoin, Ethereum (ETH) eller den stabile mynten USDC. Bildesigneren samarbeider med krypto-betalingsselskapet BitPay. For å håndtere konverteringen fra digitale betalinger til fiat på vegne av Ferrari-forhandlere og utføre tilhørende due diligence.

I et intervju med Reuters sa Ferraris Chief Marketing and Commercial Officer Enrico Galliera. At dette tiltaket er rettet mot en nyere generasjon kunder som kanskje ikke regnes som en del av deres vanlige klientell.

Ferrari Tar i Mot Kryptovaluta

Ferraris Chief Marketing and Commercial Officer, Gallera. Uttaler at en del av deres nye kunder er unge investorer som har skapt formuer rundt kryptovalutaer. Målet er å knytte bånd til en bredere gruppe. Inkludert de som normalt sett ikke er deres klienter, men likevel har økonomisk kapasitet til å kjøpe en Ferrari.

Bilbransjens Krypto-Trend: Ferrari Slutter Seg til Ranksene

Ferrari slutter seg nå til en økende trend blant bilprodusenter som tillater kjøp med kryptovaluta. Lamborghini er allerede involvert, og i tillegg gir enkelte forhandlere for store merker som Nissan og BMW amerikanske kunder muligheten til å benytte Bitcoin eller andre kryptovalutaer for å kjøpe biler.

Tesla’s Historie: Fra Bitcoin-Tillatelse til Tilbaketrekning

Tesla, tidligere kjent for å tillate kjøp med Bitcoin, avsluttet praksisen i 2021. Etter bekymringer om kryptovalutaens miljøpåvirkning, uttrykt av Elon Musk. Gallera fra Ferrari peker på nylige tiltak for å gjøre kryptovalutaer. Mer miljøvennlige som en faktor bak Ferraris nylige beslutning om å akseptere den ledende kryptovalutaen.

Betalingsalternativ for Romflyging hos Virgin Galactic

I en ekstravagant vending tilbyr Lord Richard Bransons selskap, Virgin Galactic. En unik mulighet for rike kunder: betaling for romflyginger med Bitcoin. Dette eksklusive alternativet skiller seg ut som en ekstraordinær måte å realisere romeventyr på. Som skiller seg fra konvensjonelle betalingsmetoder innen romturisme.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display